• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmayı bekleyenler

güzel haberler almak ümidiyle herkese selamlar bende bebis için bekleyenlerdenim :54:

hiççç moral bozmak yoookkk :)) olacak inşallahh canim beniimm ilaç kullandin mi hİc

insallah canım moralım bozulmuyor bakalım 3 gün sonra bat benim ama ümitlenmek istemiyorum ilaçda kullanmadım stresten bi hoş oldum valla :)) off zaman geçmek bilmiyor bana :)

oyy canım yaa . allahım hepimize nasıp eder insallah bu duyguyu

inş canım o yüzden çok fazla stres yapma 6 ay çok uzun bi süre değil kafan rahat olsun tatlım herşeyin başı sters..doktorum bana hiç bir sorun olmasa bile stres yaptığın zaman yumurtaların kendini bir yumru gibi sıkar spermler dölleyemez o yüzden stres yapma rahat ol diyor...

inş canım o yüzden çok fazla stres yapma 6 ay çok uzun bi süre değil kafan rahat olsun tatlım herşeyin başı sters..doktorum bana hiç bir sorun olmasa bile stres yaptığın zaman yumurtaların kendini bir yumru gibi sıkar spermler dölleyemez o yüzden stres yapma rahat ol diyor...

çok doğru söylüyorsun canım ama zaman yaklastıkça stres oluyor ister istemez. insallah en kısa zamanda güzel haberler alırız artık

Merhaba arkadasim hosgeldin :) senide eklicem listeye:16: insallahh moralleri yuksek tutup bebislerimize
kavuşacaz bian önce :)) yumurtlama günlerini de ihmal etmiyelim :34::34:

Hoşbuldum arkadaşım:16: evet haklısın her daim moralleri yüksek tutmak gerek . evet evet beni de listeye ekle :15: sonra gelsin bebişler :46: çalışmalara devam canım :52:

rica ederim canım benim ne demek...eklicem senide uğurlu gelir insallahhhh :16: testlere cok uygun vermissin canim gecende duymustum bi erken gebelik testi 20tl diyodu arkadaş :44:

Aldigim erken gebelik testleri kaset tipi degil strip tipi tatlim bir de kaliteli olduklarını pek sanmıyorum; ))) ovulasyon testleri fena değil de erkenlerde is yok:)

Hayırlı geceler herkese... yaklaşık 2-3 aydır ara sıra forumu takip ediyordum lakin yeni üye oldum ve bu ilk mesajım..

5 aylık evliyim ve bende bebek isteyenlerdenim başlık sahibi beni de listeye eklerseniz memnun olurum..

Rabbim dileyen herkese hayırlı evlat lutfeylesin inşallah...:49:

huzurunsesı hosgeldın.
Giizz ben regl oldum. Batımı 21 subat yapabılır mısın? Napalım oldugu kadar oladıgı kader dıycez artık. Rabbım en ıyısını bılır.

Hayırlı geceler herkese... yaklaşık 2-3 aydır ara sıra forumu takip ediyordum lakin yeni üye oldum ve bu ilk mesajım..

5 aylık evliyim ve bende bebek isteyenlerdenim başlık sahibi beni de listeye eklerseniz memnun olurum..

Rabbim dileyen herkese hayırlı evlat lutfeylesin inşallah...:49:

canim hosgeldin ne guzel yapmissin.. :))) tabiki eklerim listeye tatlim bana batini yazarmisin..amin insallah Allah hepimize nasip etsin bebislerimizi..daha once ilacla korundunmu canimm

mertay keske ıcseydın ılaclarını doktor verdıgıne gore bı bıldıgı vardır. Hamılelıkte ıdrar yolu enfeksıyonu cok zor oluyo. Testıde cok erken yaptırmıssın okadar onceden cıkmaz kesın adet gecıkmesını beklemek gerekıyo ınsallah hayırlıysa hamısızdır : )

Doktor bana bir antibiyotik bir fitil bir tablet bir dus kopugu bir de eriyen sandoz gibi birsey verdi icmem icin.
O gun muayenede yumurtlamamin gerceklestigini soylemesi benim icin cok onemli birseydi. Gozgore gore bu kadar ilaci kullanip doktor her ne kadar guvenilir dese de, riske atmak istemedim durumu. Ilaclarin birinin icinde ilk trimester da kesin kullanilmamali yaziyordu...
Bu gercekten cok zor bir karar... Buldugum ulkede ciddi bir dil problemi var. Doktorlar ingilizceyi iyi konusamiyor, ben de arapca bilmiyorum. Bu sebeple ayni gun icerisinde bazen iki farkli doktora gittigim oluyor soylenenleri tasdikletmek icin. Sukur ki sigortam var...

Buarada bugun oldukca zinde uyandim ve hic bir hamilelik belirtim yok. Suphelendigim seyler de kayboldu gitti...
Sabah uyanmadan once gordugum ruyada cift cizgi ciktigini gordum, fakat ben cekip esime fotografini gonderene kadar yok oluyordu cizgiler, ekrani olan bir cubukmus, ekran degisiyordu.
Kalktim test yaptim, negatifti... Hala erken olabilir ama icimden bir ses onumuzdeki aya hatta marta kaldigini soyluyor nedense... ben de ilaclarimi icer hazirlanirim, napiiim :31:

Back
X