üzülmeeee canımmm ben kırmızı dıee bebeğimiiiii kaybetımm daha noktaydııı ınsanı çok etkılıo regl sandım kımyasal gebelıkkmiş oysakıı![]()
kıyamam canımm Allahım tez zmn da isteyen herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üzülmeeee canımmm ben kırmızı dıee bebeğimiiiii kaybetımm daha noktaydııı ınsanı çok etkılıo regl sandım kımyasal gebelıkkmiş oysakıı![]()
benim koca beni bırakır söylenirim söylenirim o uyur bende deliririm
kırmızılar gelirse çok üzülecem ama kendime yediremiyom işte![]()
Hahahhhh :)) bide bennn inanılmazz inatçıyımdır hayatta gitmemm yanınaaa :)) hep o gelir ama hmnde barışmam gelir gider o öle :)) snra özürler bilmem neler :)) biz uzatamıoruz bide ya ikimizde gerçi bna kalsa çok güzel uzatırımda amaaann diorum sınunda barışczz ztn :))
ben inatçı değilimde kinciyimm ben sinirim geçince gitmeliyim yanına o gelınce sınır olurum o yuzden o da ben gıdene kdar bekler yada özür dılerım uzatmayalım der benım koca kavga edınce işi rast gıtmıo evdenkus hayatta çıkmazzz :)![]()
Ben uyumuosam onuda uyutmamkiii :)))
Canımmmm üzülmekk yokk amaaa(
Bak ben bnm doktor yüzünden yumurtlamayı kaçırdımm gitti bu ay ama hiiççç takmıommm önümüzdeki aya bakıorummm :))
valla ben ne durumdayim bilmiyorum tatlimm bi umutsuzluk karamsarlik ve bosvermislik icindeyim size umut olmaya calisiyoruum..bi acayip oldum su siralarr![]()
ne zamandir istiyosun canim ben de senin gibi onceleri oyle.aglardim ama gectim o gunleri sukur sende takma bosver aglamada dusunsene yillarca isteyipte.olamayanlari onlar nasildir biz bir denemeye iki.denemeye aglarsak.isimiz yas zaten bu ayda olmasa obur aya kendimi dinlemeyi de gun saymayi da birakacam uzuldukce olmaz kafa ya taktikca gelmiyo Sanirsam akisina birakmak gerek sende oyle yap aglama da biliyorum aglama desemde aglaniliyo ilk baslarda uzuluyo anliyorum ama zaman gectikce sen benim suan ki duruma gelceksin ve yorulacksin degmez rabbim dilerse olur uzulup aglamak yerine oturup dua etmek en mantiklisi insallah seninde yorulma seviyesine gelmeden bebegin.gelirEvet çok sıkıntılı canım ben geçen ay komple ağlamıştım ya acayip duygusaldım sürekli wc gittim eşim hamilesinde benden mi saklıyorsun dedi en sonunda ama kırmızılar geldi bu ay rahattım ama 1 hafta kala başladı sabırsızlık endişe heyecan şimdi yaptım tek çizgi adet günüm bugun bide yarın sabah ilk idrarımla yapıcam...aminnnn inşşşş
en güzelini yapıyon valla,benim koca önümüzdeki ayda fuara gidecek ohh ben terelelli olurum gari![]()
ben enerjimii szlee alıyorummm arkadaşımmm saolasınnn sen napıon çalışmalar nasıl gıdıo ben kahveden tıksındım ama neden bılmıorum acaba belırtımı bu arada bu ay 31 gün bu nedenle regl tarıhım 12 şubata gelıo demı ben 28 gunde bır regl oluorumm haaaaaaaaaa canım canımmm nasıl oluooo
heyyyyyyyyyttttttttttttttt yok öleeeeee salmalar bı kendını bırakmalarrrrr bebeişimmmmm bıraz pozitıfff olll umut dağıtılmaz paylaşılırr allhın ıznıylee herkesss anne olcakkk
Amaaannn uzun süreli deildir umarımmm?
Bizimde mart boş geçcek sanırım bi hafta beb yokum bi hafta o yok umarım tarihleri kaçırmayızz :))
şubat son haftası başlayacakmış 3 hafta yok toplamda günleri kaçırırız kesin diye düşünüyorum![]()
Yok canım hala tek çizgi dayanamadım napim yarın sabah yapayım regl olmazsam şuan iz bile yok bembeyaz öbür taraf tek çizgide gayet kalın :26:![]()
Canıııımsın:)) Valla tatlım yok şimdilik ama benim genelde bir kaç gün gecikebiliyor pko yüzünden( Hayırlısı bakalım.Çook büyük ihtimal gelir kırmızılar
( Ama moral bozmaaaak yoook:)) Artık önümüzdeki maçlara bakacağızzz:)))))))
ne zamandir istiyosun canim ben de senin gibi onceleri oyle.aglardim ama gectim o gunleri sukur sende takma bosver aglamada dusunsene yillarca isteyipte.olamayanlari onlar nasildir biz bir denemeye iki.denemeye aglarsak.isimiz yas zaten bu ayda olmasa obur aya kendimi dinlemeyi de gun saymayi da birakacam uzuldukce olmaz kafa ya taktikca gelmiyo Sanirsam akisina birakmak gerek sende oyle yap aglama da biliyorum aglama desemde aglaniliyo ilk baslarda uzuluyo anliyorum ama zaman gectikce sen benim suan ki duruma gelceksin ve yorulacksin degmez rabbim dilerse olur uzulup aglamak yerine oturup dua etmek en mantiklisi insallah seninde yorulma seviyesine gelmeden bebegin.gelir
seni cok iyi anliyorum tatlimmm hayırlısı demek en dogrusu akisina birak bakalim..
bebegiiim senin sat ne hatta son 3 soyle bakalim hesaplayalim kuzumm..yok yani pozitifim de ne bileyim gecen ay oyle umutlanmisimki adet oldugum halde kan testi yaptirdim kendimi hamile olmadigima inandirmak cok zor oldubide biton belirti hissediyo insan noldu onlara dedim adet olunca yok oldular
simdi ise belirti aramaya ufacik umutlanmaya bile korkuyorum anlicagin arkadasim
![]()
insallah gecikir da gelmez ay insallahhh rabbim bu mubarek aylarda yuzumuzu guldursun evet takmiycam aramiycamda gelirse yok zaten bisey birazda seni taniyim ne zamandir.istiyon sen ve ilk mi
tmm şeker tşk ederim![]()
kizlar yeni gordum sizi kusura bakmayin, aldım listeyee..gamotikkk ne durumdasın ????
Kaçıncı denemen kuzum bırakma kendini sabredeceğiz olacak o yumuk eller birgün avcumuzun içinde olacak![]()