Hamile birine bu yapılır mı

Siz haksızsınız. Belin ağrıyorsa uzan dinlen. Adam sonra birlikte yapalım demiş. Takıntılarınizı yenin mutfak bir iki saat dağınık dursa ne olacak.

yogun stresten dolayi 6. ayinda suyu gelmis ve 3 ay hastanede yatmis biri olarak soyluyorum, cok fazla takiyorsunuz. birinci planda ev isleri degil bebeginiz olmali. simdiden boyle her seye stres yaparsaniz 9 ay nasil gececek? cevremde bana " takma " diyenleri dinlemedigime, cevreyi, evi cok onemsedigime pismanim. (benim cok buyuk sorunlarim vardi) birak bosver bok gotursun. Allah korusun bir gun dusuk veya erken dogum yaparsan vicdan azabindan bitik duruma dusersin. depremden bebeginle sag lurtilmussun buna sukret ve gebeliginin saglikli gecmesi icin elinden geleni yap

Şöyle bir prenses hamilelik geçirmedim ya hiçiç sancım olunca olduysa da yattım dinlendim geri kalktım kimseye sinirlenmedm eşim gorevdeydi hastaneye tek gittim geldim yemek bulaşık temizlik hep tek basimaydim kimseye sitem etmedim trip atmadım acaba bu hamileliği bu kadar abartmasak mi ?

Bu kadar trip atmak ve kapris yapmanın sonucu herkes yardımlar yaparken iyilik yapıp dua alırken sizin evde bir başınıza oturmanıza sebep olmuş üzgünüm

Siz haksizsiniz

Abartmissiniz eşiniz sizi düşünmüş nolur yarım saat sonra toplansa mutfak

Şımarıklık

eşiniz haklı ama siz de anlamışsınız zaten yazılanlardan sonra.
erkeklerin geneli bizim gibi bir yer dağınık olduğunda ve ya mutfak pis olduğunda rahatsız olmaz, canım istediğinde yaparım diye düşünür kaldı ki sizin eşiniz de "ben yapmayacağım banane" dememiş "gel otur daha sonra yaparız" demiş. bir işin sonraya bırakılması beni de rahatsız eder fakat şu an normal bir zamanda değilsiniz. hem düşük tehlikeniz var hem de bu felaketi biz ne kadar içimizde hissetsekte bizzat orada yaşamış belki zar zor bulunduğunuz yere gelmiş insanlar var. tabii ki günlerdir toplanmayan mutfaktan çok daha önemli ikisi de. tüm bunlardan sonra da eşiniz size sarılmak istemiş, boş yere geri çevirmişsiniz.
yalnız tezatlıklarınız da var. gitmemek aklıma gelmedi diyorsunuz fakat mutfak toplarken ve eşinize kızarken giren sancılardan duramıyorsunuz. o zaman mantık çerçevesinde nasıl gitmeye karar vermiştiniz ki. hani o an ağrınız olmaz, gündüz vardır gideyim diye düşünürsünüz de insan "eşim gördü nasıl ağrıdığını" diyebilecek kadar acı çekerden de beni almadan gitti demez. götürse gidecekseniz de demek ki o kadar ağrınız yoktur, belki biraz eşinize vicdan yaptırmak istemişsinizdir..
her neyse siz zaten anlamışsınız, sarılır barışırsınız.

Masayi toplarken agrilariniz oluyor,gidip napacaksiniz orda?Hayir ozman agrimayacak mi beliniz?

Seni fazla pış pışlıyorlar sen de şımarmışsın.

Drama queen

Masayı topladınız diye ağlayan siz oraya gidip yardım edemiyorsunuz diye ağlayan gene siz

Ay iki çocuk doğurdum bir kere nazlanmasın yanarım ona yanarım nedir bu ostolok homoloyom konuşmaları

Hasta değilsiniz engelli değilsiniz hamilesiniz bırakın ayol premses ayaklarını

Otur Toto’nun üzerine o zaman açtırma ağzımı

Masa toplarken dramanın kralını yapıyorsun düşük tehlikem bla bla sonrada eşinin yanına gidip yardım etmek istiyorsun iyimisin sen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…