Hamile birine bu yapılır mı

Yuzsuz insanlar davet edilmedikleri yere oyle gelebiliyorlar. Neyse artik akillanmissiniz sevindim. Hayir demesini ogrenmek onemli bi kere ogrenince rahata eriyor insan.

konu haftalık olmuş eşinizden özür dilediniz mi barıştınız mı?
daha iyi misini bu arada
unutmayın hamile oluyoruz hasta olmuyoruz

ağrınız varken kendinizi zorlamayın

Konu hortlamış. Gerçekten eşine sabır diliyorum konu sahibinin. Daha 10 haftalık hamileyken bu kadar naz yapan insanı ben sonralara doğru düşünemiyorum.

Kendim hamile kalmadan önce böyle konularda “hamilelik neden oluyordur belki” diyordum ama yok, hamilelik hiç böyle bir şey değil. İnsanın kafası durmuyor. Biraz daha duygusal olunuyor o kadar.

Bir de stresten düşük yapmak öyle filmlerdeki gibi eyvah biri bağırdı hemen düşük yaptım olayı değil.

Konu üzerinden zaman geçmiş, umarım biraz daha kendinize gelmişsinizdir. Böyle hayat geçmez.

Aynen bunlari yazmaya geldim. Oyle hamilelikte her canın sikilinca kasıklara agri falan da girmiyo. Konu sahibi ay biraz da şu tarafa nazlanayim, biraz da şöyle ağlaşayım modunda

Hormonlardan oluyor bunlar sakin ol eşin doğru demiş keşke yapmasaydın da bekleseydin bakalım ne yapacaktı sonra sinirlenirdim. Gönlünden deprem zedelere yardım etmek geçmiş çok güzel de hamilesin düşük de tehliken var kendini riske atmamalısın dinlen yani eşin kayınvalden gitmiş zaten. Ayrıca kayınvalden de gayet anlayışlı konuşmuş çok da büyütme

Kuzum nolur yanlış anlama eşin babamın oğlu değil savunmam ama haksızsın. Bırak dağınık kalsın sadece yiyeceklerin üzerini kapa. Otur dinlen hamilesin keyfine bak emin ol bulaşıklar hiç bir yere kaçmıyor :* ama eşin ya da karnındaki bebeğin için aynı şeyi söyleyemem. Kırmayın birbirinizi üzme tatlı canını. Hamilelik psikolojisi olabilir seni de (her ne kadar istememe ve tedavi görmeme rağmen hamile kalamasamda)anlamaya çalışıyorum fakat bu defa eşin haklı ve bu kadar yıkımların bu kadar ani kaybedişlerin yaşandığı bir zamanda sevdiklerine sımsıkı sarıl. Yarın çok geç olabilir

Barışmışlardır bence konu baya oluyor

Allah en hayırlı zamanda sağlıklı bi evlat nasip etsin sana inşallah güzel haberi alınca gebe gruplarına yazarken beni de etiketle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…