Hamile birine bu yapılır mı

En iyisi ben açıyım bi konu
Bu kadar olmadik yere kavga cikartmadigimizdan yapmiyo heralde canim

Bu kanıya nereden vardınız?

Kimseyi kınamak istemiyorum hele ki bu sene evlenmek üzereyken ama sizin yaptığınız da yanlış. Eşinize sinirlenip bilerek temizlemişsiniz, eşiniz tepkisiz kalınca da sinirlenmişsiniz halbuki eşinizle konuşabilirdiniz bu konuyu düzgünce. Hamile halinizle oraya gitmeniz de yanlış olurmuş zaten. Siz mutfak dağınıklığına değil de eşinizin size yardım etmemesine dayanamadınız.

Zaten üyeler de demiş hatalı davranışlarınızı. Böyle davranarak eşinizi anca kendinizden soğutursunuz, fazla naz aşık usandırırmış. Hamilelik de gayet normal bir durumdur, abartılacak bir tarafı yoktur, hasta gibi muamele görmeyi gerektirmez. Bilmiyorum hiç gittiniz mi deprem bölgesine ama insanın o an hiçbir şey aklına gelmiyor, sadece ordaki insanların içinde bulunduğu duruma üzülüyor.

Yazdığım şeyi parçalamadan okursanız, sorunuzun cevabı var zaten.
Parçalamadan okudum (ne demekse). Yine de konu sahibinin yaptığını şımarıklık olarak gören insanların, hamileliğinde, eşleri ve aileleri tarafından yalnız bırakıldığı çıkarımını nerden yaptığınızı anlayamadım.

Neden çarptırmaya çalıştığınızın farkındayım. Ancak ben polemik sevmiyorum.
Yazdığım şeyi bütünüyle tekrar bırakıyorum.

Neden çarptırmaya çalıştığınızın farkındayım. Ancak ben polemik sevmiyorum.
Yazdığım şeyi bütünüyle tekrar bırakıyorum.
Bende polemik sevmiyorum. ÇARPITMAYA falanda çalıştığım yok. Okuduğumu da anlayacak kapasitede olduğumu düşünüyorum.

Benim yazdığım erken doğum tehlikem olmasına rağmen bu kadar naz niyaz yapmadığımı anlattığım mesajın altına, beni hiç tanımamanıza rağmen, böyle söyleyenlerin eşi ve ailesi tarafından yalnız bırakılan kadınlar olduğunu söylemeniz asıl sizin ÇARPITMA çabanız. Anlaşılan sizde bir drama queensiniz.

Neden herkesle polemik halindesiniz hanımefendi? Etrafta sözü dinlenmeyen, sürekli sizi geçiştiren bir çevreniz mi var da burada tutumunuz herkese karşı bu şekilde rahatsız edici...
Destek alabilirsiniz yani bunun ayıp yada kötü bir tarafı yok. Sinir ve ruh Sağlığı önemli.

Hamileligin verdigi stres hormonlarin alt üst olmasi şuan sendeki aslin ortada hic birsey yok burdan bakilinca eşinde birsey dememiş .ben hamileyken hersey batardi eşim otursa sinir olurdum kalksa sinir olurdum adam ne yapacagini şaşirirdi şaun normal senin tavrin .ama biraz sakinleş bebegini düşün boşver mutfak batsin ev batsin otur eşinle keyif cat şuan senin keyif catman lazim daha sonra esinle beraber kalkip yaparsin üzme kendini .şimdi nasilsin peki

Abartanı gördüm de. Bu kadarıda pes

ayyy kalca nekrozuyla yattim da bi boyle nazlanamadim bide misafir agirladim。 helal olsun bunu yapabilen kadinlara valla alkisliyorum

Yazdığım bütün yorumları tek tek arayıp bulma çabanızı takdir ettim. Ben sizi bu kadar önemsemiyorum.

Sizi yanlışı savunuyorsunuz diye eleştirdiğim için ne bu sinir stres, bu kadar çaba. Bence de sinir ve ruh sağlığı önemli. Acil şifalar dilerim. Hayat sizin için çok zor olmalı.

Kaç kg ilgi sarayım ablama?

ayyy kalca nekrozuyla yattim da bi boyle nazlanamadim bide misafir agirladim。 helal olsun bunu yapabilen kadinlara valla alkisliyorum
Nicin kendinize eziyet ettiniz ki misafir agirliyarak? Ben hamile kalmadim ama en ufak biseyde nazlanirim tabi boyle absurt bir sekilde degil konu sahibi gibi. Azicik nazlanin szde daha kiymetli olursunuz emin olun.

Nicin kendinize eziyet ettiniz ki misafir agirliyarak? Ben hamile kalmadim ama en ufak biseyde nazlanirim tabi boyle absurt bir sekilde degil konu sahibi gibi. Azicik nazlanin szde daha kiymetli olursunuz emin olun.
sana kahvaltiya geliyoruz hadiii kendileri yaparmis。 biri sehir disindan gelir turistik yerdeyiz yine oyle。kendileri yardimci oluyorlar guya ama ev de kendi kendini temizliyor hani onu dusunen yok。 ilk hamilelik salaklikti simdi yapmiyorum tabi akillandik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…