Hala onu mu seviyor?

arkadaşlar hepinizin yorumlarını teker teker okudum hepınız cok haklısınız . ama geri dönecek yine , yine bir şekilde arkadaşlarımdan ulaşacak vs yıne cıkacak karsıma ama bu sefer daha farklı olacak her sey. benı sevecegı yok bu adamın kızı unutacagı da yok kurtulmak tek cozum. sımdı kendı evımdeyım . kadın hakları derneklerıne kadına şiddet vs gitsem bana yardımcı olurlar mı ? o fotografları ailemin öğrenmesını ıstemıyorum. ve benım o fotograflarımı aileme yollamakla da tehtıt edecek eger barısmazsak bundan da emınım. bu duruma yardımcı olabılırler mı acaba ?birde benım fotograflarımı yayınlasa bır yerde savcılıga gıdemem cunku okudugum yer kucuk bır ılce ve savcılık yok acaba kadın hakları kuruluslarıyla ırtıbatta kalırsam bana yardımcı olabılırler mı boyle bır durumda ?

Olurlar. Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nda Fidan Ataselim var o sana yardımcı olabilir. Numarasını gönderiyorum özelden.

Siddete karsiyim ama seni essek sudan gelinceye dek dövmek gerek. Anca akillanirsin. Ya da ondan da akillanmazsin. Su kk da hic kimseye bu kadar sinirlenmemistim.

Bu ne sacmalik ya biraz deger ver kendine.
Adam seninle eakia evgilisini kiyasliyor o daha uzun daha guzek diyor.surekli stalk durumun da ne isin olabilir boyle biriyle.
Asla gorusme sana cidden zarar verir ruhunu yaralar

evet.

daha eski sevgili muhabbeti yaptığında ayrılırdım ben olsam hackleyip sinir bozmaya ne gerek var?

neden sürekli seni yeren ve eleştiren biriylesin? mazoşist değilsen seni üzen adamlarla takılma. kendine saygın olsun.

iyi olmuş bitmesi 1 ay ağlar unutursun ama sende yarattığı özgüven kaybını silmek için bir psikologla görüş derim

unutmak ıcın ne yapabılırım ve gerı donerse ne yapayım eger fotografları koyarsa tekrar ılıskıye baslayayım mı ?
Zor durumdayım bana akıl verin dediğin için yazıyorum, niyetim asla kalbini kırmak değil, tıp o kadar ilerlediyse kendine gurur nakli yaptırsan belki iyi gelir diye düşündüm.
O terbiyesizin sana neler yaptığının farkındasın en azından, bu bile iyi bir başlangıç.
Şimdi konunu baştan, sakince bir oku ve kendine akıl ver, sosyal medyaya fotoğraf koyarsa ilişkiye yeniden başlamalı mısın gerçekten?

baska bır bıtırme gırısımımde dovdu yerlerde surukledı.
Arkadaşım okudukça fenalaşıyorum ya bu nedir, bir de geri dönerse barışayım mı diyorsun.
Daha fazla hakarete uğramak, aşağılanmak ve dövülmek için tabiki de barış, sonuçta erkek olmadan yaşamazsın, aşkından ölür nefes alamazsın.
Allah ıslah etsin senin gibileri.

5 aydır tanıdığın adamın elinde nasıl uygunsuz resimlerin oluyor??

haklısınız ama benımkı artık ask mı sevgı mı takıntı mı stolkhom sendromu mu bılmıyorum ama bağlılık hissediyorum ona karsı o olmadan yapamazmısım gıbı gelıyor hep. tabı kı erkek olmadan yasayabılırım ama sorun onun erkek olmasında degıl oyle olsa baska bırcok kısıyle konusabılırdım ama ınanın hıcbır erkegı gozum gormuyor dunyanın en yakısıklısı da olsa bı sey hıssedemem nıye boyle oldu bılmıyorum bu yuzden artık psikologa gıdıcem uzun zamandır gıtmelıydım aslında ya neyse

Ya adam hasta psikolojik rahatsız , hala face ye foto koyarsa barışayım mı diye soruyorsun
eyvah eyvah! Facede senin uygunsuz fotolarını yaymış bir adamla üstelik seni sürekli aşağılayan ve eski sevgilisine takılıp kalmış seni sevmeyen biriyle neden birliktesin ne bağlılığn var ki ? Onu ki sevgi değil adam seni sevmiyor ! Ama ben senin de onu sevdiğini düşünmüyorum olsa olsa nefret olur bu !

Sen yirmi yaşındasın, bu adam kaç yaşında ki on yıl önce bir sevgilisi olsun????? Normalde senin birlikte olabileceğin adamın yaşı en fazla 25 falan olabilir o da en fazla yani.

Kendimi yazmak zorunda hissediyorum.
Bu adam sizi sevmiyor, siz de onu sevmiyorsunuz, sadece o kıza karşı sizi seçtiğini görmek istiyorsunuz, ''belki onu unutur'' umudunuz bu yüzden. Hayatınıza şuan başka bir erkek girse onu da seversiniz, bu adamla aranızda özel bir şey yok.
Adam eski sevgilisini seviyor. Öyle yüzsüz şeyler yaşamışsınız ki, ortalama bir ilişkide 2 mantıklı insanın ilişkiye eski sevgililerini sokmayacağını unutuyorsunuz. Sert ve kesin bir tepki veremediğiniz için adam eski sevgilisini sürekli hortlatıyor, sizden yüz bulmuş, bulmasa bile karaktersiz bir adam.
Aldatılmışsınız, dövülüp yerlerde sürüklenmişsiniz, sevmemiş sevilmemişsiniz, gurununuzu çiğnemiş bu erkeğin egolarını tatmin etmişsiniz. Bunlar bir kadın için en kötü şeyler zaten, bu ilişkinin hiçbir yararı ve anlamı yok.
Bunları dikkate alacağınızı sanmıyorum. O adam fotoğrafları yayınlayacak ve ondan yavaş yavaş nefret edeceksiniz ancak öyle aklınız başınıza gelir. İntikam almakla uğraşmayın sadece uzaklaşın ve size ulaşmasını engelleyin.

evet o kıza karşı beni seçmesini istiyorum belki gerçekten beni seçtiğini görse gerçekleri daha net görücem cok kıskanıyorum ve yedıremıyorum ben onu bu kadar severken deger verırken o ondan nefret eden ve yanında olmayan olmayacak kısıyı secıyor

Gülüşünu, bakışını, dovuşünü, yerlerde suruklemesini, ölduruşünü herseyini seviyorum

İliski değil ki bu

İlişki dediğin 2 kişi olur siz 3 kişisiniz.

Elalemin dengesizleriyle uğraşma saygisi olsa kiyaslamaz ki bence kendisine saygisi yok. Bitir gitsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…