- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
arkadaşlar hepinizin yorumlarını teker teker okudum hepınız cok haklısınız . ama geri dönecek yine , yine bir şekilde arkadaşlarımdan ulaşacak vs yıne cıkacak karsıma ama bu sefer daha farklı olacak her sey. benı sevecegı yok bu adamın kızı unutacagı da yok kurtulmak tek cozum. sımdı kendı evımdeyım . kadın hakları derneklerıne kadına şiddet vs gitsem bana yardımcı olurlar mı ? o fotografları ailemin öğrenmesını ıstemıyorum. ve benım o fotograflarımı aileme yollamakla da tehtıt edecek eger barısmazsak bundan da emınım. bu duruma yardımcı olabılırler mı acaba ?birde benım fotograflarımı yayınlasa bır yerde savcılıga gıdemem cunku okudugum yer kucuk bır ılce ve savcılık yok acaba kadın hakları kuruluslarıyla ırtıbatta kalırsam bana yardımcı olabılırler mı boyle bır durumda ?
Bazen şaka olsun diyor insan değil mi ?Cidden soruyor musun bir de? Adamın ağzında sürekli başkasının adı varken neden hala yanındasın, hiç mi gururun yok?
Zor durumdayım bana akıl verin dediğin için yazıyorum, niyetim asla kalbini kırmak değil, tıp o kadar ilerlediyse kendine gurur nakli yaptırsan belki iyi gelir diye düşündüm.unutmak ıcın ne yapabılırım ve gerı donerse ne yapayım eger fotografları koyarsa tekrar ılıskıye baslayayım mı ?
Arkadaşım okudukça fenalaşıyorum ya bu nedir, bir de geri dönerse barışayım mı diyorsun.baska bır bıtırme gırısımımde dovdu yerlerde surukledı.
7 ay da konusmuslugumuz vardı oncesınde ben memlekete geldıgımde bulusup cıkmaya basladık cıkmaya basladıgımızdan ıtıbaren 5 ay sonrasını kastetmıstım.5 aydır tanıdığın adamın elinde nasıl uygunsuz resimlerin oluyor??
haklısınız ama benımkı artık ask mı sevgı mı takıntı mı stolkhom sendromu mu bılmıyorum ama bağlılık hissediyorum ona karsı o olmadan yapamazmısım gıbı gelıyor hep. tabı kı erkek olmadan yasayabılırım ama sorun onun erkek olmasında degıl oyle olsa baska bırcok kısıyle konusabılırdım ama ınanın hıcbır erkegı gozum gormuyor dunyanın en yakısıklısı da olsa bı sey hıssedemem nıye boyle oldu bılmıyorum bu yuzden artık psikologa gıdıcem uzun zamandır gıtmelıydım aslında ya neyseArkadaşım okudukça fenalaşıyorum ya bu nedir, bir de geri dönerse barışayım mı diyorsun.
Daha fazla hakarete uğramak, aşağılanmak ve dövülmek için tabiki de barış, sonuçta erkek olmadan yaşamazsın, aşkından ölür nefes alamazsın.
Allah ıslah etsin senin gibileri.
Sen yirmi yaşındasın, bu adam kaç yaşında ki on yıl önce bir sevgilisi olsun????? Normalde senin birlikte olabileceğin adamın yaşı en fazla 25 falan olabilir o da en fazla yani.merhaba kızlar
20 yasındayım 1,5 yıllık bir ilişkim var. sevgilimle facebook üzerinden tanıştık. ilk tanıştığımızda beni feyk zanetti ve 10 yıl önceki eski sevgilisi oldugumu soyedı.ilk telefon konusmasında bıle ıkna olmadı hala o olduguma adı kadar emındı. neyse biz buluştuk ettik vs ilişkiye basladık. ama bir sorun vardı sureklı eskı sevgılısıyle benı kıyaslıyordu onun fiziği şöyle , şöyle güzel böyle güze, senden uzun, bence kendımızı kandırmayalım bır ona bak bır kendıne barbie bebek gibi vs seyler dıyıp benı aglatıyordu sureklı. telefon geçmişinde kızın twitter facebook hesaplarına bakıyordu. ve bana; bak şu sözü bana yazmıs şu tiviti bana atmıs dıyordu. derken bır gun gızlıce telefonunu ele gecırdım ve hotmaıl hesabından baglantılı bır twitter bildirimi gelmişti. girmemle kafamdan aşağı kaynar suların dokulmesı bır oldu. ne goreyım? kız için twitter hesabı acmıstı hemde ılıskımızın 5. ayındayken.... kızın yazmıs oldugu tivitlere ithafen aşk dolu sözler paylasmıstı. mesaj kısmına gırdım orada da seni unutamıyorum gecmısımdekı en guzel hatırasın sılıp atamıyorum senı, olmayabılırız ama benı engellemene alısamadım sagdan soldan vs yazmıstı. benım ona dınle dıye attıgım ask sarkısını twitterda paylasmıstı. kız ise geçmişi sildiğini,yazmaması gerektıgını soylemıstı. ben bu durumda cok depresyona gırdım gunlerce... ama her seyın sadece bır oyundan ıbaret oldugunu onu kandırmak ve zaman gecırmek ıcın boyle yaptıgını soyledı bana. ben ınanmadım ve ılıskıyı bıtırdıgımı soyledım ama bana tehtıtler yagdırdı adıma feyk hesap acıp uygunsuz fotografımı arkadaslarımın oldugu yerde paylastı. boyle aşağılık bir aadam. gidip ailesine her seyı anlattım. sonra bende rezıl oldum sende bıtır artık bu muhabbtı benı m ısım yok onla tarzında konustu. neyse bu ılıskı 9 ay kadar daha surdu ama sureklı bu muhabbetı acıyordum ve sınırlı bır sekılde kapatıyordu. ama telefonuna her baktıgımda onun adı vardı gecmısınde. en son sınavlarımın basladıgı hafta en zor sınavımın oldugu gun kızın bır sosyal medya hesabından vıdeo paylastıgını gordum ve sevgılıme senınkı vıdeo atmıs gıt bak dedım verdıgı tepkı ıse dur ızleyeyım dıyıp ardından hımm guzelmıs oldu. (buarada ben farklı bı sehırde unıv okuyorum o ise çalışıyor) ondan facebook ve twittera ıkımızın fotografını yuklemesını ıstedım. ısrarla yuklemeyecegını soyledı sen bozdun kızla kafayı benden cok bakıyorsun senı ruhsal sorunlarınla ve takıntılarınla başbaşa bırakıyorum. sen o kızın kıskanıyorsun bılıyorsun cunku senden üstün vs dedı. ve ben son kez soruyorum koyuyor musun fotografımızı dedım eger koymazsan sınava calısamıycam ve benı bu duruma soktugun ıcın bı daha yuzune bakmıycam dedım. koymuyorum bıtır dedı. ve bıtırdım engelledım her yerden sıldım telefonumu da kırmıstı zaten sımdı evıme geldım hattımı da kırdım tum sosyal medya hesaplarımı kapattım . bana ulasamasın dıye. ama yedıremıyorum bunu kendıme 1,5 yıldır tek bır fotografımızı koymadı sırf o görecek dye. halbukı kıızın umrunda degıl. kızla bizzat konustum kendıne dıkkat et o ruh hastası bana neler yaptı dedı. ama hala sevıyorum ve benı o kızla kıyaslamasına dayanımıyorum. unutmak ıcın ne yapabılırım ve gerı donerse ne yapayım eger fotografları koyarsa tekrar ılıskıye baslayayım mı ? acaba cok mu abartıyorum? bana sureklı sankı kızla yatıp aldattım allt tarafı hesaplarına bakıyorum alıskanlık olmus dıyor gıdıp bır cay ıcmıslıgım bıle yok dıyor . (kız baska sehırde zaten ) ıyı kotu tum yorumlarınızı beklıyorumnolur bana akıl verın ıcınden cıkamıyorum artık
evet o kıza karşı beni seçmesini istiyorum belki gerçekten beni seçtiğini görse gerçekleri daha net görücem cok kıskanıyorum ve yedıremıyorum ben onu bu kadar severken deger verırken o ondan nefret eden ve yanında olmayan olmayacak kısıyı secıyorKendimi yazmak zorunda hissediyorum.
Bu adam sizi sevmiyor, siz de onu sevmiyorsunuz, sadece o kıza karşı sizi seçtiğini görmek istiyorsunuz, ''belki onu unutur'' umudunuz bu yüzden. Hayatınıza şuan başka bir erkek girse onu da seversiniz, bu adamla aranızda özel bir şey yok.
Adam eski sevgilisini seviyor. Öyle yüzsüz şeyler yaşamışsınız ki, ortalama bir ilişkide 2 mantıklı insanın ilişkiye eski sevgililerini sokmayacağını unutuyorsunuz. Sert ve kesin bir tepki veremediğiniz için adam eski sevgilisini sürekli hortlatıyor, sizden yüz bulmuş, bulmasa bile karaktersiz bir adam.
Aldatılmışsınız, dövülüp yerlerde sürüklenmişsiniz, sevmemiş sevilmemişsiniz, gurununuzu çiğnemiş bu erkeğin egolarını tatmin etmişsiniz. Bunlar bir kadın için en kötü şeyler zaten, bu ilişkinin hiçbir yararı ve anlamı yok.
Bunları dikkate alacağınızı sanmıyorum. O adam fotoğrafları yayınlayacak ve ondan yavaş yavaş nefret edeceksiniz ancak öyle aklınız başınıza gelir. İntikam almakla uğraşmayın sadece uzaklaşın ve size ulaşmasını engelleyin.
Gülüşünu, bakışını, dovuşünü, yerlerde suruklemesini, ölduruşünü herseyini seviyorumseviyorum bu ne bu niye bilmiyorum ama gülüşünü bakışını her şeyini seviyorum. ve cok fazla kıskanıyorum . benı ondan daha fazla sevemez dıyorum cunku ben onun ıcın kendımden cok fazla ödün verdım hayatımda yapmadıgım seylerı onun ıcın yaptım. hep bır umut var ıcımde belkı unutur dıye ama bır yandan da kız bir adım atsa ucarak yanına gıdecegını ve benı bırakacagını dusunuyorum ve o gunden berıdır gunler bana zehır her gun aklımda
bır sekılde kurtulmak da ıstıyorum aslında ama ondan ayrılırsam benı rezıl rusva etmeden bırakmayacagınnı soyluyor ben hıcbır ılıskımde medenı sekılde ayrılmadım son hamlemı yapıp hayatlarında bır ız bırakarak gıttım dıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?