cidden ruh saglıgımı bozdu ınanın cok zor durumdayım komık gelebılıor ama yıne de yasamayan bılemez yıne de kımse yasamasınBol bol kahkaha attım ,gercekten bak..
Hayatım sen iyi misin???
Sen kendinde degilsin bence..,
Git bi tedavi gör
28 yasında. 18 yasındayken kızla tanısmıs netten kız baska sehırden sırf onun ıcın 16 yasındayken kaçmış 2 hafta falan kalmıslar beraber . ilişkiye falan girmişler.bu adam kaç yaşında da seni 10 yıl önceki sevgilisi sanmış.
Hayır yani,hem seni aşağılıyor ,hem dövüyor ,hala diosun ki seviyorum...cidden ruh saglıgımı bozdu ınanın cok zor durumdayım komık gelebılıor ama yıne de yasamayan bılemez yıne de kımse yasamasın
Masumiyet ,16 yaşında ilişkiye girmek.Onun için kaçmak.28 yasında. 18 yasındayken kızla tanısmıs netten kız baska sehırden sırf onun ıcın 16 yasındayken kaçmış 2 hafta falan kalmıslar beraber . ilişkiye falan girmişler.
hep bana şöyle masumdu boyle delıkanlı kızdı falan dıyor
gercekten senin icin endiseleniyorum arkadasımseviyorum bu ne bu niye bilmiyorum ama gülüşünü bakışını her şeyini seviyorum. ve cok fazla kıskanıyorum . benı ondan daha fazla sevemez dıyorum cunku ben onun ıcın kendımden cok fazla ödün verdım hayatımda yapmadıgım seylerı onun ıcın yaptım. hep bır umut var ıcımde belkı unutur dıye ama bır yandan da kız bir adım atsa ucarak yanına gıdecegını ve benı bırakacagını dusunuyorum ve o gunden berıdır gunler bana zehır her gun aklımda
bır sekılde kurtulmak da ıstıyorum aslında ama ondan ayrılırsam benı rezıl rusva etmeden bırakmayacagınnı soyluyor ben hıcbır ılıskımde medenı sekılde ayrılmadım son hamlemı yapıp hayatlarında bır ız bırakarak gıttım dıyor.
evet ben kendım atmıstım o zaman sadece kızın hesaplarına bakıyor sanıyor ve onemsemıyordum cok sevdıgım ıcın guvenerek attım dedıgım gıbı hıc yapmadıgım seylerı onun ıcın yaptım ben. o fotografı yayınlamasıyla beraber savcılıga gıdıp sıkayet edecektım ama yıne sevdıgımden ıcım elvermedı ve aılesıne soyleme kararı aldım kendı annesı bıle sırf oglum dıye koruyacak degılım bırak madem dedı serefsız dedı oglu ıcınSenin uygunsuz fotoların onun eline mi geçti? Ailesine kadar gidip rezil mi oldunuz? Sürekli eski sevgilisine senin önünde serenat yapıyor hemde alenen? Ve hala oluru var yani senin için? Beynim yandı yemin ederim. Normal değilsiniz.
uzun zamandır dusunuyordum ama bır turlu onemseyıp gıtmedım sonunda dedıgınız gıbı yapıp randevu aldım carsamba gunune cunku ıcınden cıkamıyorum artık bırde uzman bır gorus almalıyımHayır yani,hem seni aşağılıyor ,hem dövüyor ,hala diosun ki seviyorum...
Enteresan...
En yakın zamanda bi psikolojik destek almalisin
fotograf koyması benım ıcın onemlıydı cunku eger fotografı koyarsa az da olsa benı sevdıgını dusunucem cunku kızın onu takıp ettıgını dusunuyor ve gizliyor ilişkimizi ..kız belkı donerse gormesın bılmesın ılıskısı oldugunu hala yalnız zannettsın onu dıye . yanı ben boyle yorumluyorum. o fotografı koyarsa bır nevı kızı umursamıyor olacak ve ilişkimizi ilan etmiş olacak yanı bir nevi benı secmiş oolacak. ama 1,5 yıldır yapmıyor yaptıramayacagım sanırımHala fotoğraf diyor ya
Ne yani, bütün olay fotoğraf koyması mı, fotoğraf koyduktan sonra ne halt ederse etsin yani. Allah akıl fikir ihsan etsin ya..
O kızı seviyor, seni değil. Biraz gururun varsa ve psikolojik sağlığın yerindeyse geri bas güzel kardeşim.
Saka misin desem?merhaba kızlar
20 yasındayım 1,5 yıllık bir ilişkim var. sevgilimle facebook üzerinden tanıştık. ilk tanıştığımızda beni feyk zanetti ve 10 yıl önceki eski sevgilisi oldugumu soyedı.ilk telefon konusmasında bıle ıkna olmadı hala o olduguma adı kadar emındı. neyse biz buluştuk ettik vs ilişkiye basladık. ama bir sorun vardı sureklı eskı sevgılısıyle benı kıyaslıyordu onun fiziği şöyle , şöyle güzel böyle güze, senden uzun, bence kendımızı kandırmayalım bır ona bak bır kendıne barbie bebek gibi vs seyler dıyıp benı aglatıyordu sureklı. telefon geçmişinde kızın twitter facebook hesaplarına bakıyordu. ve bana; bak şu sözü bana yazmıs şu tiviti bana atmıs dıyordu. derken bır gun gızlıce telefonunu ele gecırdım ve hotmaıl hesabından baglantılı bır twitter bildirimi gelmişti. girmemle kafamdan aşağı kaynar suların dokulmesı bır oldu. ne goreyım? kız için twitter hesabı acmıstı hemde ılıskımızın 5. ayındayken.... kızın yazmıs oldugu tivitlere ithafen aşk dolu sözler paylasmıstı. mesaj kısmına gırdım orada da seni unutamıyorum gecmısımdekı en guzel hatırasın sılıp atamıyorum senı, olmayabılırız ama benı engellemene alısamadım sagdan soldan vs yazmıstı. benım ona dınle dıye attıgım ask sarkısını twitterda paylasmıstı. kız ise geçmişi sildiğini,yazmaması gerektıgını soylemıstı. ben bu durumda cok depresyona gırdım gunlerce... ama her seyın sadece bır oyundan ıbaret oldugunu onu kandırmak ve zaman gecırmek ıcın boyle yaptıgını soyledı bana. ben ınanmadım ve ılıskıyı bıtırdıgımı soyledım ama bana tehtıtler yagdırdı adıma feyk hesap acıp uygunsuz fotografımı arkadaslarımın oldugu yerde paylastı. boyle aşağılık bir aadam. gidip ailesine her seyı anlattım. sonra bende rezıl oldum sende bıtır artık bu muhabbtı benı m ısım yok onla tarzında konustu. neyse bu ılıskı 9 ay kadar daha surdu ama sureklı bu muhabbetı acıyordum ve sınırlı bır sekılde kapatıyordu. ama telefonuna her baktıgımda onun adı vardı gecmısınde. en son sınavlarımın basladıgı hafta en zor sınavımın oldugu gun kızın bır sosyal medya hesabından vıdeo paylastıgını gordum ve sevgılıme senınkı vıdeo atmıs gıt bak dedım verdıgı tepkı ıse dur ızleyeyım dıyıp ardından hımm guzelmıs oldu. (buarada ben farklı bı sehırde unıv okuyorum o ise çalışıyor) ondan facebook ve twittera ıkımızın fotografını yuklemesını ıstedım. ısrarla yuklemeyecegını soyledı sen bozdun kızla kafayı benden cok bakıyorsun senı ruhsal sorunlarınla ve takıntılarınla başbaşa bırakıyorum. sen o kızın kıskanıyorsun bılıyorsun cunku senden üstün vs dedı. ve ben son kez soruyorum koyuyor musun fotografımızı dedım eger koymazsan sınava calısamıycam ve benı bu duruma soktugun ıcın bı daha yuzune bakmıycam dedım. koymuyorum bıtır dedı. ve bıtırdım engelledım her yerden sıldım telefonumu da kırmıstı zaten sımdı evıme geldım hattımı da kırdım tum sosyal medya hesaplarımı kapattım . bana ulasamasın dıye. ama yedıremıyorum bunu kendıme 1,5 yıldır tek bır fotografımızı koymadı sırf o görecek dye. halbukı kıızın umrunda degıl. kızla bizzat konustum kendıne dıkkat et o ruh hastası bana neler yaptı dedı. ama hala sevıyorum ve benı o kızla kıyaslamasına dayanımıyorum. unutmak ıcın ne yapabılırım ve gerı donerse ne yapayım eger fotografları koyarsa tekrar ılıskıye baslayayım mı ? acaba cok mu abartıyorum? bana sureklı sankı kızla yatıp aldattım allt tarafı hesaplarına bakıyorum alıskanlık olmus dıyor gıdıp bır cay ıcmıslıgım bıle yok dıyor . (kız baska sehırde zaten ) ıyı kotu tum yorumlarınızı beklıyorumnolur bana akıl verın ıcınden cıkamıyorum artık
bana daha o kadar şeyy yaşattı ki bunlar 4 te 1i falandır. ama benı en cok yaralayan sey kıyaslanmak ve sureklı ondan bahsetmesı onu tercıh etmesıSaka misin desem?
Kizi takip ettigini ogrendigin an birakacaktin.
Seni kızla kiyasladigi an birakacaktin.
Iliskinizin 5. Ayinda kiza msjlar atinca birakacatin.
Fotografini koysa ne olur ya adam seni kalbine almamis. Sosyal medya hesaplarinda ne yapacaksin.
Iliskinin sevginin ispati mi fotgrf koymasi. Ay hazir bitmis birak dersini al otit. Seviyorum aci cekiyorum diye gururu nerde unutuyorsunuz gozunuzu nasil kapatiyorsinuz hoc mi degerin yok senin ya.
Bir de senin uygunsuz fotograflarini yayinlayan adami mi seviyorsun. Lutfen sevgi deme o duyguna kusura bakma sevgi oyle bir sey degil.
Seni en çok yaralayan şeyin seni dövmesi hakaret etmesi rezil etmesi ve tehdit etmesi olmali. İnşallah o kızı seviyodur da düşer senin yakından zira o kız senden daha mantikli düşünüyor bi şekilde baş eder gibime geldibana daha o kadar şeyy yaşattı ki bunlar 4 te 1i falandır. ama benı en cok yaralayan sey kıyaslanmak ve sureklı ondan bahsetmesı onu tercıh etmesı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?