Hala onu mu seviyor?

bu adam kaç yaşında da seni 10 yıl önceki sevgilisi sanmış.
28 yasında. 18 yasındayken kızla tanısmıs netten kız baska sehırden sırf onun ıcın 16 yasındayken kaçmış 2 hafta falan kalmıslar beraber . ilişkiye falan girmişler.
hep bana şöyle masumdu boyle delıkanlı kızdı falan dıyor

cidden ruh saglıgımı bozdu ınanın cok zor durumdayım komık gelebılıor ama yıne de yasamayan bılemez yıne de kımse yasamasın
Hayır yani,hem seni aşağılıyor ,hem dövüyor ,hala diosun ki seviyorum...
Enteresan...
En yakın zamanda bi psikolojik destek almalisin

Masumiyet ,16 yaşında ilişkiye girmek.Onun için kaçmak.
Oldu o zaman
Peki

gercekten senin icin endiseleniyorum arkadasım telefon numaranı vs degistir sosyal medya hesaplarını asla acma bu adam hasta manyak psikopatın teki lütfen.

Senin uygunsuz fotoların onun eline mi geçti? Ailesine kadar gidip rezil mi oldunuz? Sürekli eski sevgilisine senin önünde serenat yapıyor hemde alenen? Ve hala oluru var yani senin için? Beynim yandı yemin ederim. Normal değilsiniz.

evet ben kendım atmıstım o zaman sadece kızın hesaplarına bakıyor sanıyor ve onemsemıyordum cok sevdıgım ıcın guvenerek attım dedıgım gıbı hıc yapmadıgım seylerı onun ıcın yaptım ben. o fotografı yayınlamasıyla beraber savcılıga gıdıp sıkayet edecektım ama yıne sevdıgımden ıcım elvermedı ve aılesıne soyleme kararı aldım kendı annesı bıle sırf oglum dıye koruyacak degılım bırak madem dedı serefsız dedı oglu ıcın

Hala fotoğraf diyor ya

Ne yani, bütün olay fotoğraf koyması mı, fotoğraf koyduktan sonra ne halt ederse etsin yani. Allah akıl fikir ihsan etsin ya..

O kızı seviyor, seni değil. Biraz gururun varsa ve psikolojik sağlığın yerindeyse geri bas güzel kardeşim.

Hayır yani,hem seni aşağılıyor ,hem dövüyor ,hala diosun ki seviyorum...
Enteresan...
En yakın zamanda bi psikolojik destek almalisin
uzun zamandır dusunuyordum ama bır turlu onemseyıp gıtmedım sonunda dedıgınız gıbı yapıp randevu aldım carsamba gunune cunku ıcınden cıkamıyorum artık bırde uzman bır gorus almalıyım

fotograf koyması benım ıcın onemlıydı cunku eger fotografı koyarsa az da olsa benı sevdıgını dusunucem cunku kızın onu takıp ettıgını dusunuyor ve gizliyor ilişkimizi ..kız belkı donerse gormesın bılmesın ılıskısı oldugunu hala yalnız zannettsın onu dıye . yanı ben boyle yorumluyorum. o fotografı koyarsa bır nevı kızı umursamıyor olacak ve ilişkimizi ilan etmiş olacak yanı bir nevi benı secmiş oolacak. ama 1,5 yıldır yapmıyor yaptıramayacagım sanırım

Ne ile besleniyorsunuz yavrum siz? Bariz protein eksikliği var düşüncelerinizde...
Balık, tavuk bir şey yiyin ya...
Hala ne yapayım diyorsun ? Pessss. ...

cevremden hep benı sevmedıgını soyluyorlardı ama ınanmak ıstemıyordum burada da ortak gorus benı sevmedıgı . bu kadar ınsan yanılıyor olamaz artık kabullenmem lazım ama olmayacak ıste yıne de herkese cok tesekkur ederım. suan ıcın bana ulasamasın dıye hattımı kırdım yenı hat alıcam tum sosyal medya hesaplarından engellemıstım zaten baska hesaplardan ulasamasın dıye de komple dondurdum. suan ıcın bana ulasması ımkansız. ama yıne yalnız kalıp bana ulasacak bunu bılıyorum ve elınde tehtıt malzemesı de varken bunu kullanacak bundan da emınım . şuan için psikoloğa gidip her seyı anlatıcam ve unutmaya calısıcam elımden geldıgınce bana ulasıp tehtıt etme durumunda sadece ne yapacagımı bılmıyorum bır kez benı rezıl ettı ıkıncı kez rezıl ettıgınde bu sefer gıdıp sıkayette etsem rezıl olmus olucam ama belkı kurtulmus olurum bılmıyorum

Birde üniversite okuyorsunuz öyle mi ?
Başka derdiniz mi yok, önünüzde koca bir hayat var,oku mesleğini al eline sonra elini sallasan ellisi..
Çocuk takıntılı eyvallah da seninde ondan aşağı kalır yanında yok yani.

sen bu kiyaslamalari nasil kabul ettin, cok yipratici ya !!! ben olsam sessizce cekilirdim ve terk ederdim karsimdakini.. seref yoksunu bir tip, surekli kiyaslamalar, twitter hesabi acmalar vsvs.. mide bulandirici.. seni kullanmis ne yazikki

Saka misin desem?

Kizi takip ettigini ogrendigin an birakacaktin.

Seni kızla kiyasladigi an birakacaktin.

Iliskinizin 5. Ayinda kiza msjlar atinca birakacatin.

Fotografini koysa ne olur ya adam seni kalbine almamis. Sosyal medya hesaplarinda ne yapacaksin.

Iliskinin sevginin ispati mi fotgrf koymasi. Ay hazir bitmis birak dersini al otit. Seviyorum aci cekiyorum diye gururu nerde unutuyorsunuz gozunuzu nasil kapatiyorsinuz hoc mi degerin yok senin ya.

Bir de senin uygunsuz fotograflarini yayinlayan adami mi seviyorsun. Lutfen sevgi deme o duyguna kusura bakma sevgi oyle bir sey degil.

bana daha o kadar şeyy yaşattı ki bunlar 4 te 1i falandır. ama benı en cok yaralayan sey kıyaslanmak ve sureklı ondan bahsetmesı onu tercıh etmesı

Seni azıcık seven adam seninle gelecek düşünen adam seni önemseyen adam senin fotolarını koyup seni rezil etmez. (Bir önceki cumlemde adam kelimesi kullandığım için özür dilerim) son konusmanizda bi daha fotolarla ilgili ya da başka bi konuda sana en ufak zarar verecek olursa direk savcılığa gidecegini soyleseydin keşke. Öyle bişey olursa da direk git. Kendine cok dikkat et haberlerde neler duyuyoruz Allah korusun şu an seni iyice korkutmak bunalıma sokmak istemiyorum ama ilerde kotu şeyler yaşama diye seni uyarıyorum. Derslerine çok dikkat et bende zamanında kötü şeyler yaşadım ama insanın elinde son kalan başarıları mesleği oluyo hersey geçip gitse de

bana daha o kadar şeyy yaşattı ki bunlar 4 te 1i falandır. ama benı en cok yaralayan sey kıyaslanmak ve sureklı ondan bahsetmesı onu tercıh etmesı
Seni en çok yaralayan şeyin seni dövmesi hakaret etmesi rezil etmesi ve tehdit etmesi olmali. İnşallah o kızı seviyodur da düşer senin yakından zira o kız senden daha mantikli düşünüyor bi şekilde baş eder gibime geldi

Çok afedersin kafayı mı kırdın?
Uygunsuz fotoğraflarını her yerde paylaşan adamdan ne hayır bekliyorsun ne sevmesi bu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…