aslında olay şöyle olmuştu . o sevdiği kız gögüs dekolteli bir fotograf koymustu ben de ona ıthafen gıttım oyle bı foto cekındım sadece hafıf gogus catalım gozukuyordu gordu fotografı o fotoyu sılceksın derhal dedı ben de nıyeymıs boyle fotografları koyanlar daha degerlı oluyor sılmıcem dedım ve eger sılmezsen 10 dk ıcınde o fotografın daha kotusunu koyarım dedı ve ben de sılmedım sonra benım adıma hesap acmıs ve benı ordan eklemıs ben de acaba ne koymus olabılır en fazla ne yapabılır dıye kabul ettım arkadaslık ıstegını adıma acılmıs feyk hesabın ve ona daha onceden attıgım uygunsuz fotografı koymustu ve benımde gercek hesabımı etıketlemıstı boyle olunca da benım ana sayfama düştü fotograf... akrabalarımda vardı hesabımda üniv, lise ilkokul arkadaslarımda ... bırkac arkadasım arayıp sakin olmamı ve bırısının benım yarı cıplak fotografımı koydugunu soyledler sen mı koydun dedıler. ve hemen etıketı kaldırıp hesabı dondurdum ama o foto orda bı 20 dk kaldı . yeterınce rezıl oldum yanı. daha sonra da etıketı kendısının koymadıgını facebook un otomatık etıketledıgını yuz algılamasından oldugunu ve benı kıskandıgı ıcın yaptıgını gozumu korkutmak ıstewdıgnı soyledı.Çok afedersin kafayı mı kırdın?
Uygunsuz fotoğraflarını her yerde paylaşan adamdan ne hayır bekliyorsun ne sevmesi bu!
Fotoğraf koyarsa tekrar ilişkiye başlayalım mı demişsin bu bana bir şeyi hatırlattı.
Babamda senin erkek arkadaşın gibi eski sevgilisini unutmamış annemle sevgiliyken. Annemle babamın evlendikleri ilk gün yemeğe çıkıyolar. Babam bi sigara yakarken çakmağın ateşini anneme gösterip diyor ki " Bak bu ateş nasıl yanıyorsa bende x için öyle yanıyorum işte." Annem o anki yıkılışını hala tarif edemez.
Yani o ilişkiye sen bir daha başlama bence. Bu arada annemle babam boşandı.
Seni sürekli aşağılayan birini sevmekle kalma zaten. Kul köle ol. Güvenip resimlerinide gönder. Hayır şunu anlayamadımda birinin senin gözünde kötü biri olması için ne yapması lazım? Seni daha ilk buluşmada aşağılamış adam. Mazoşist falan mısın?elınde uygunsuz fotograflarım var ve benı bu sekılde elınde tutuyor. benı tehtıt ederek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?