Hala onu mu seviyor?

Bazen diyorum;
Doe je nou dom, of bén je gewoon dom?

Neyse Turkce yazip banlanmayak. Ama icimdede kalsin istemedim.

Konu sahibi sen kendini degerli gormezsen el oglu neden seni kirmaktan kacinsinki?

Çok afedersin kafayı mı kırdın?
Uygunsuz fotoğraflarını her yerde paylaşan adamdan ne hayır bekliyorsun ne sevmesi bu!
aslında olay şöyle olmuştu . o sevdiği kız gögüs dekolteli bir fotograf koymustu ben de ona ıthafen gıttım oyle bı foto cekındım sadece hafıf gogus catalım gozukuyordu gordu fotografı o fotoyu sılceksın derhal dedı ben de nıyeymıs boyle fotografları koyanlar daha degerlı oluyor sılmıcem dedım ve eger sılmezsen 10 dk ıcınde o fotografın daha kotusunu koyarım dedı ve ben de sılmedım sonra benım adıma hesap acmıs ve benı ordan eklemıs ben de acaba ne koymus olabılır en fazla ne yapabılır dıye kabul ettım arkadaslık ıstegını adıma acılmıs feyk hesabın ve ona daha onceden attıgım uygunsuz fotografı koymustu ve benımde gercek hesabımı etıketlemıstı boyle olunca da benım ana sayfama düştü fotograf... akrabalarımda vardı hesabımda üniv, lise ilkokul arkadaslarımda ... bırkac arkadasım arayıp sakin olmamı ve bırısının benım yarı cıplak fotografımı koydugunu soyledler sen mı koydun dedıler. ve hemen etıketı kaldırıp hesabı dondurdum ama o foto orda bı 20 dk kaldı . yeterınce rezıl oldum yanı. daha sonra da etıketı kendısının koymadıgını facebook un otomatık etıketledıgını yuz algılamasından oldugunu ve benı kıskandıgı ıcın yaptıgını gozumu korkutmak ıstewdıgnı soyledı.

abartiyormuyum demissin birde.. evet bence de abartmissin bunca zamandir boyle bir adami hayatinda tutarak

Fotoğraf koyarsa tekrar ilişkiye başlayalım mı demişsin bu bana bir şeyi hatırlattı.

Babamda senin erkek arkadaşın gibi eski sevgilisini unutmamış annemle sevgiliyken. Annemle babamın evlendikleri ilk gün yemeğe çıkıyolar. Babam bi sigara yakarken çakmağın ateşini anneme gösterip diyor ki " Bak bu ateş nasıl yanıyorsa bende x için öyle yanıyorum işte." Annem o anki yıkılışını hala tarif edemez.
Yani o ilişkiye sen bir daha başlama bence. Bu arada annemle babam boşandı.

bir gün denize karşı bir yerde oturup kahve içiyorduk ve ona dedım ki ''x sana dönse ne yaparsın '' önce şöyle bir denize baktı uzunca bir süre sonra kırgın bir ses tonuyla denize bakarak ''düşünürdüm'' dedi. bana dedi yüzüme söyledi bunu. ve ben hala sevmeye devam ettim bır gun unutur dıye. sanırım evlensek bıle o kız evlense bıle onu unutamayacak . annenizin yaşadığı duyguyu sürekli yaşıyorum çok acı gerçekten

Konunuzu okudukdan sonra Kadin derneklerinin ve benzeri kuruluslarin hatta "Özgecanlar ölmesin, kadinlara el kalkmasin, Kadinlarimiz bizim gelecegimiz" diyen herkesin cabalari icin cok üzüldüm.
Nasil bu kadar kendinize düsmansiniz, nasil bu kadar gurursuzsunuz ?!

Aslinda cok yazmak istedigim bisey varda yari ciplak fotonuzu yayinlayan adami sikayet etmemissiniz. Gelir bana artisliginiz tutar. Hic ugrasamicam

Verilecek tek akıl ayrılmak. Ruh hastası resmen, takıntılı, eski sevgilisi de demiş. Bir süre size de takılmasa iyi ki zaten yapacağını yapmış nasıl soğumazsınız anlamadım orada burada resimlerinizi paylaştıktan sonra? Başkasının adını başından beri sayıklıyor takip ediyor kıyaslıyor ve bunu yapıyor. İlginçsiniz gerçekten.

Siz her şeye rağmen onu seviyorsunuz oda bunu biliyor. O yüzden bu kadar pis tavırları rahatça sergiliyor. Öbür kız ona sırtını dönmüş o yüzden o daha cezbedici geliyo. Uzak durun. İnanın daha iyilerine layıksınız. Sizin vücudunuzu başkalarına sergilemekten rahatsız olmayan bir adam bu. Dünyada iyi erkek kalmamış gibi bunların peşinden gidip popolarını kaldırmayın

Allahım bu yeni nesil nereye gidiyor korkuyorum. kızım adam seni hem sürekli aşağlıyor hem tehdit hem özel fotolarını ifşa ediyor sen adama daha yapışmak peşindesin yahu diğer kız da uyarmış kurtulmuşsun da daha ne istiyosun offf offf

elınde uygunsuz fotograflarım var ve benı bu sekılde elınde tutuyor. benı tehtıt ederek
Seni sürekli aşağılayan birini sevmekle kalma zaten. Kul köle ol. Güvenip resimlerinide gönder. Hayır şunu anlayamadımda birinin senin gözünde kötü biri olması için ne yapması lazım? Seni daha ilk buluşmada aşağılamış adam. Mazoşist falan mısın?

Sendeki sevgi değil stockholm sendromu olmuş. Seni uygunsuz fotoğraflarla tehdit eden adamı nasıl sevebilirsin? Siz zaten hiç bir zaman sevgili olmamışsınız bunu hala anlamamışsın. Kendini aşağılatmayı bırak artık. İşler daha da kötü hale gelmeden kurtar kendini.

Adam hem sapik hem manyak hem aldatiyor. Bende de vardi bu model sukur kurtuldum sevin kurtulduguna sukret

Gururun nerde senin ? Yazık değil mi sana ?

Ya adam hasta boyle sevgimi olur?? kendini kndrma birak o adami

Neresinden tutsan elinde kaliyor.
Bu ne Allah aşkına?
Tehdit, fotoğraflı şantaj, hakaret,kiyas, telefon kirmalar, sadakatsizlik...
Ne yaşıyorsunuz siz?
Nasıl hala seviyorum diyorsunuz? kendinize biraz saygınız olsun .

harikasın ya sana diyecek söz yok
acı çekmekten çokmu zevk alıyosun
bu kişi seni beğenmiyo
aklında sürekli başka biri var
senin açık saçık fotolarını paylaşacak kadar alçak
namusun bile onun umrunda değil
amaç belli seni kullanıyo ve sende seve seve kullandırtıyosun kendini
bi gururunu haysiyetini düşün derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…