Sohbet uygulamasına para mı atmış ? Bılenler bakabılır mı

Evi terk et demedim boşa adamı dedim boşayacağın adama neden bu kadar sitem hala ?
Yanlış anlamışım o zaman bende bunu ıstıyorum zaten adama olup bıttıgım yok kı ? Karnım doysa neye yarar yedıgım zehır ıctıgım zehır
Annem bızde maddı sıkıntı cekersın yıyemez ıcemezsın dıyor anne dedım en azından huzurum olur ıstedıgım yemek vs degıl evın olsun oturayım degıl dayanamıyorum adamın benı asagılamasına dedım anlamıyor kı hep bır duzelır yapmaz umıdı taşıyor bende taşıdım ama adam düzelmek ıstemıyor kı ne yapabılırım ıstemeyen ufacık bıle caba sarfetmeyen ınsan ıle

Tangoya girmiş eşiniz ama bence satın almamış yani para atmamis. Çünkü aynı durumu kendim, kızımda yaşadım. Google etkinlikte satın almaya başladınız yazıyordu bir oyun uygulaması için. Böyle ardarda. Hemen kızıma sordum, almadım sadece önüme sayfa açıldı dedi. Kontrol ettim gerçekten de alınmamış. Ama aynen bu şekilde gözüküyordu
Satın alma kısmını kontrol etmek en ıyısı
Almasa bıle hesap oluşturmuş ucretsız verılen coınlerı harcamış sonucta
Neden herkesın esı hesap acmıyorda o acıyor masum olduğunu düşünmüyorum sadece ne derece ılerı gıttı onu merak edıyordum

Satın alma kısmını kontrol etmek en ıyısı
Almasa bıle hesap oluşturmuş ucretsız verılen coınlerı harcamış sonucta
Neden herkesın esı hesap acmıyorda o acıyor masum olduğunu düşünmüyorum sadece ne derece ılerı gıttı onu merak edıyordum
Aynen kontrol edin. Google ödemeler kısmından kolayca kontrol ediliyor zaten.

Es kışısının maılınden Google etkınlıklerıne bakıp takıp edıyorum bır suredir en ıgrendıgım şey kız aratıp onlar uzerınden fantezı kurup mast yapması ınsta Facebook tıktok vs farketmıyor Aratırken ne yazdığına ne zaman ne sıklıkla baktığını takıp edıyordum söz verıp max 24 saat duruyor ayrı
Bır senelık evlılık yedı aylık hamılelık yanlış adam secımı yanlış zamanda adamı tam tanımadan çocuk sahıbı olmak ıcın karar vermek stres vs su an fenalaşıyorum kalbım hızlanıyor nefesım daralıyor ateş basıyor koltuk altıma sancı gırıyo krız gecırıp olcekmıyım dıye evhamlanıyorum kontrolde sorucam
Dün gece etkınlıgınde tango denen uygulamadan coım satın aldığı gözüküyor dört kez hıc beklemeden profılıne vs bakmadan dırek aradım oynadığım oyundan lınke tıkladım bısey yapmadım va dıyor ancak uygulamayı ındırmıs ve verılen ucretsız coınlerı harcamış o kesın ancak msj vs gormedım savunması su hanı nerden para gıtmıs dıyor bağırıp çağırıp üste çıkıyor ısıme gelmiyorsa boşan nafaka vermem çocuğa ıkı sene bak sonra ver kabul edersen anlaşmalı boşan vs dıye sallıyor
Kafamı karıştıran bu Google play alımlarında ücret nereden kesılıyor kartımda vs yok cekım dıyor çünkü kafamda hep acabalar var
Konuşmayı beraber yatmayı kestım yaparsam suratıma tükür dedı tükürdüm hıcbısey onun yapmasına engel olmadı
Benı böyle kabul et baksam ne olur yazışmıyorum ya dıyor etkısı ne dersenız benı kıyaslıyor ve asla bana dokunmuyor bakmıyor ev arkadaşı gıbıyız sadece
Gördüğümde ağlama krızlerıne gördüm kutu kuru uzun süre ogurdum ağlamaktan gozlerım sıstı sakınlesınce uyudum gün ıcıde bas agrısı cektım vücut olarak çöktüğüm ıcın fazla tepkı veremedım vardiyadan eve döndüğünde
Yüzsüzce eve ekmek bıle almadan gelmıs hazır dışardan yemek almış kızdığım ıcın yapmam ona dıye karşılıklı ıkı bağırış çağırış uyudum sımdıde hıssızlesmıs durumdayım
Boşanmak için neyi bekliyorsun?

iyi akşamlar 🥲 normalde yorum yapmıyorum bir de bu saatte ama eski konularınızı ve eski isimle açtığınız konular vs her şeyi birleştirince gerçekten inanılmaz üzüldüm yaşadıklarınıza okudukça içim karardı bir şeyler yazmak istedim. Şöyle ki eşiniz bence oluşumunu tamamlayamamış bi insan? ve asla baba olacak kapasitede değil yaptıkları ve sizi yansıttıkları tamamen iğrençlik dolu ve çok rezil hareketler; hatta şiddet(direkt boşanma sebebi) sürekli sizi kışkırtıp delil toplaması eve kamera takması vs ve üstüne bi bebek 🥲 en çok bunu düşünmelisiz.Şimdi;

•yaşınız geçiyor düşüncesi ve belki de annelik isteğinizle hamilesiniz
•aileniz asla arkanızda değil ve boşanmanızı istemiyor
•eşinizden zerre fayda yok hatta full stres sebebi
•ilkokul mezunusunuz ve mesleğiniz yok

Önce bunları (eski konulardan doğru anladıysam tabi) tamamen kabullenerek önünüze bakmanızı tavsiye ediyorum.
•Eşinizden beklentiyi sıfıra indirip yaşayın sürekli Google hareketleri takip etmek vs sadece size ekstra stres sebebi aynı zamanda bebeğiniz için çok tehlikeli olabilir(hukuki delil kısımlarına pek bilgim yok açıkçası)
•Mutlaka size para kazandıracak bir şeye zamanınızı yatırın en basitinden dil olabilir , belli bi maddi özgürlük kazanana kadar nötr davranın sonrasında da kendi düzeniniz olur umarım.Bir de düzelir umudunu bence kesin çünkü hiçbir eş vasfı göremedim ben karşı tarafta :KK43:

Es kışısının maılınden Google etkınlıklerıne bakıp takıp edıyorum bır suredir en ıgrendıgım şey kız aratıp onlar uzerınden fantezı kurup mast yapması ınsta Facebook tıktok vs farketmıyor Aratırken ne yazdığına ne zaman ne sıklıkla baktığını takıp edıyordum söz verıp max 24 saat duruyor ayrı
Bır senelık evlılık yedı aylık hamılelık yanlış adam secımı yanlış zamanda adamı tam tanımadan çocuk sahıbı olmak ıcın karar vermek stres vs su an fenalaşıyorum kalbım hızlanıyor nefesım daralıyor ateş basıyor koltuk altıma sancı gırıyo krız gecırıp olcekmıyım dıye evhamlanıyorum kontrolde sorucam
Dün gece etkınlıgınde tango denen uygulamadan coım satın aldığı gözüküyor dört kez hıc beklemeden profılıne vs bakmadan dırek aradım oynadığım oyundan lınke tıkladım bısey yapmadım va dıyor ancak uygulamayı ındırmıs ve verılen ucretsız coınlerı harcamış o kesın ancak msj vs gormedım savunması su hanı nerden para gıtmıs dıyor bağırıp çağırıp üste çıkıyor ısıme gelmiyorsa boşan nafaka vermem çocuğa ıkı sene bak sonra ver kabul edersen anlaşmalı boşan vs dıye sallıyor
Kafamı karıştıran bu Google play alımlarında ücret nereden kesılıyor kartımda vs yok cekım dıyor çünkü kafamda hep acabalar var
Konuşmayı beraber yatmayı kestım yaparsam suratıma tükür dedı tükürdüm hıcbısey onun yapmasına engel olmadı
Benı böyle kabul et baksam ne olur yazışmıyorum ya dıyor etkısı ne dersenız benı kıyaslıyor ve asla bana dokunmuyor bakmıyor ev arkadaşı gıbıyız sadece
Gördüğümde ağlama krızlerıne gördüm kutu kuru uzun süre ogurdum ağlamaktan gozlerım sıstı sakınlesınce uyudum gün ıcıde bas agrısı cektım vücut olarak çöktüğüm ıcın fazla tepkı veremedım vardiyadan eve döndüğünde
Yüzsüzce eve ekmek bıle almadan gelmıs hazır dışardan yemek almış kızdığım ıcın yapmam ona dıye karşılıklı ıkı bağırış çağırış uyudum sımdıde hıssızlesmıs durumdayım
Ömrünüz bu şekilde takiplerle ni geçecek? Siz şimdiden ailenizden destek almaya, ekonomik özgürlüğünüz için adımlar atmaya başlayın, yürümez o adamla

Aldatsın sonrada hastalık mı kapayım ? Tedavı olur belkı de gıdıp belkı nafaka korkusuna azaltır belkıde hıcbır ıse yaramaz çocuk doğunca bosanırken nafaka ıcın yeterlı delılım olur
Nafaka için bu tarz bir delile ihtiyacınız yok. Siz talep ettiğiniz sürece 8 yaşından küçük çocukların velayeti annede olur.

off konu sahibi
yapmissin bir hata evlenmis tanimadan hamile kalmissin
ailen de seni su an icin evine kabul etmiyor
isin gücün, paran ve cesaretin de yok.
tamam kötü bir durum
ama sherlock gibi adami didiklemek, hamile hamile sinir dolmak, kendini yerlere atmak, ağlamak zirlamak mi çözüm?
karnindaki bebegine ediyorsun ne ediyorsan
adamla da yüzgöz oluyorsun.
neyine yariyor bu kavgalar?
gidersen git diyor, umrunda degil
ne yapıyorsa zaten inkar ediyor
daha ne arastiriyorsun. adam serefsiz jste seni aldatmis. fiile gecmis mi gecmemis mi diye dusunme, uygulamaya jeton alip şey gormeye merakli adam neden birkac kati parayi verip eskorta gitmesin?? adam zaten serefsiz, zaten seni aldatıyor..ne yapacaksin daha fazla arastirip? yatakta bassan terk mi edeceksin?
hayir, yine bekleyeceksin.
o zaman
sal adami. zaten bosayacagim diye dusun, umursama
alacaklarini aldir. hamileyim bahanesiyle yatma da aynı yatağa, kadinlik da yapma. huzurunu, cocugunun düşün sakin sakin yasa, arada kendini hazirla evdne kurtulacağın güne. sinsi ol, altinlarin varsa güvenilir bir yerde tut
falan filan
ne zaman durumun toparlanirsa, avukat tutacak bütçen, seni kabul edecek ailen olursa o zaman al bebegini terket, kurtul.
arastirip delirip kavga edip yine adamin eline bakmanin sana bir faydasi yok. sen artik annesin, biraz mantikli planli programli davran

Sevısmıyoruz adam zaten bınde bır yaklaşıyordu bır aydan fazladır oda yok, en son bu ızleme olaylarının sıklığında bende ıyıce ıgrenınce tamam sus gel yapalım dedı bende hayır senı artık mıdem almıyor bu seferde ben ıstemıyorum dedım ,canına mınnet onun.ancak sımdıde koz olarak sen hayır dedın ondan yaptım dıyor
Aylardır ben mı hayır demıstımde ondan baktın desemde neye fayda
Aılem ızlemesıne ahlaksız adam bagımlı tedaviyle duzelır belkı dedıler yada çocukla degısır vs
Bak anne dedım bu adama apotansıyel var bırını bulabilse yapar yok yapmaz o kadarını dedı hep ,gecenın yarısı ağlayarak arayınca bu seferde bırını bulamaz aransın dursun dıyor.Çocuk doğana kadar sabret sonrasında boşanırsın dıyor
yaşlarınız kaç acaba ?

Cep telefonu faturasına yansıtarakta alabiliyor

almıs almıs. boşan sundan. yazık etme hayatına.. insanın akıl saglıgı herseyden ote. hatalar zıncırıne yenısını ekleme.boyle gıderse sen kafayı yer oturursun. ıkıncı ucuncu cocuklar da dızılır adam aldatır senı keyfıne bakar.. bosan! senin için girdim baktım. odeme sekillerinde kredı kartı google pay ve banka listesi var. google pay bolumunde ''google play bakıyelerım ve su anki operatorum uzerınden odeme '' bolumunu goruntuledim . google play için kupon alabılıyorsun hesap kartında para olması gibi orda bakıyen olmus oluyor. ya da faturana yansıyor. ben mesela oyunda para harcadım google play gecmişimde var faturama yansımıs o da kayıtlı duruyor yıllar gecse de... faturayla almıstır kredı kartıyla degılse.. hem bu kadar bılgıyı neyde kullancaksın. ? bosanmayacaksan cocugun karnında senın stresını sinirini hissedecek bagrısmanı duyacak o mal andaval için kendıne cocuguna olacak olan....

Yanlış anlamışım o zaman bende bunu ıstıyorum zaten adama olup bıttıgım yok kı ? Karnım doysa neye yarar yedıgım zehır ıctıgım zehır
Annem bızde maddı sıkıntı cekersın yıyemez ıcemezsın dıyor anne dedım en azından huzurum olur ıstedıgım yemek vs degıl evın olsun oturayım degıl dayanamıyorum adamın benı asagılamasına dedım anlamıyor kı hep bır duzelır yapmaz umıdı taşıyor bende taşıdım ama adam düzelmek ıstemıyor kı ne yapabılırım ıstemeyen ufacık bıle caba sarfetmeyen ınsan ıle
Çok üzüldüm adınıza peki birikimin var mı meslek var mı bir plan var mı bir de her yakaladığını adama söyleme ki daha iyi önlemler almayı öğrenmesin gizlice delil topla

Özür dilerim ama sizinle cinsellik yaşamayan adamla nasıl çocuk yaptınız sadece soruyorum meraktan

İnşallah maddi durumunuz iyidir boşanırsınız. Ben de hamileyim ve aşırı üzüldüm başınıza gelen şey için. Hamileyken zaten aşırı etkileniyor insan her şeyden. Aileniz arkanızda ise hiç beklemeyin hatta. Bebek ya da çocuk sağlıksız mutsuz bir ortamda büyüyeceğine boşanmış mutlu bir anneyle büyümesi çok güzel. Bir de size 2 yıl sonra çocuğu alırım diyor. Çok yazık. Her şeyi geçelim ama en denmeyecek şey belki de bu.

Göreceğini görmüşsün zaten adam bu işte sen de başına gelenin farkındasın. Al kanıtlarını bakıp durma boşan. Boşanmayacaksan da kurcalama hastalık kapmamaya dikkat et. Adam bu işte niye kurcalayıp duruyosun? Mal belli

X