Hala onu mu seviyor?

ama ıcımden söküp atamıyorum çok mutlu olabilecekken sırf o kız yuzunden ilişkimiz olmuyor. aslında kızın ne suçu ne günahı var ama artık duygularım sınırlerım bırbırıne gırdı. sabahlara kadar uyumuyorum dusunmeden kendımı alamıyorum.

bak şimdi senin hayat anlayışını bilemem ama sürekli yanlış yaptığnı görüyorum mesajlarında.
yani dövecekti diyorsun . kocan mı ki o . dövse ne yapacaktın .
çok yanlışsın. yaşın kaç.

kız yüzünden diyorsun hala. kızın bi suçu yok , suç varsa sevgilinin . kızı unutamayan kendisi.

ve sen de unutamadığı biri için hayallenen birine takılıp kalarak suçlusun. yanlış yapıyorsun. kendini küçük düşürüyorsun .

Dövücek nerdeyse
O zaman sana çok aşık yoksa neden dövücek kadar sinirlensin dimi !
O kız olmasaydı başka bir kız olurdu ne.
Adam seni sevip önemsemiyor neden suçu kıza yüklüyorsun

arkadfaşlar çok kötü durumdayım resmen dipteyim

kız nerden baksanız 20 gündür bir şey paylasmıyordu twitterında bugün nostaljik bir aşk şarkısı paylaşmış benim o bir zamanlar uğruna dünyaları vereceğim adam da gitmiş nostaljik aşk şarkısı paylaşmış uzun bır aradan sonra ne tesadufse resmen ona ithafen .. çıldırıcam boyle bir acı yok resmen gozlerımın onunde ona şarkılar paylasıyor. donmıycem asla donmıycem ama bu acı nasıl geçecek nasıl bitecek bilmiyorum şuan ağlıyorum çok çok çok kötüyüm .. ben twitter açınca git ya ben girmiyorum artık twittera seni takip falan edemem dıyen adam gıtmıs o şarkı paylastı dıye benzer sarkı paylasmıs. ona zarar vermek ıstıyorum benım bedenıme ruhuma telefonuma her şeyime zarar verdi. aldatılmak ne buyuk bır acıymış

ben onu gunlerdır ozlerken memlekete gelmısken belkı ozur dıler dıye beklerken bana ithafen bır seyler paylasır belkı fotomuzu koyar dıye her gun hesaplarına bakarken o ona hıc bakmayan her yerden engelleyen kıza şarkı armagan edıyo

buraya kadar okudum sadece ve gercekten sinirlendim
yahu akilli olun biraz allah askina, iliskim var demissiniz birde. neresi iliski bunun???
böyle birinden ne gibi bi baglilik, sadakat ya da gelecek bekliyorsunuz?

kendinize sayginiz olsun azcik ya!

Herseyi gectim, adam seni tehdit edip uygunsuz fotograflarini paylasmis savciliga gidecegin yerde adamla nasil devam edebiliyorsun? Ask degil takinti oldugunu goremiyor musun?

Seni ta en başında eskisiyle kıyaslayan adamla niye devam ettin, adam mı yoktu?

Senin anan baban yok mu ? Aklından zorun mu var?

20 yaşında bi kızın bir erkek için kendini bu kadar aşağılamamis olmasını diliyorum. Şaka olsun burda yazılanlar..

Tedavi ol. Barışmayı aklının ucundan dahi geçirme.
psikiyatriye gittim 5 dk konuştum senin kararın ben sana bir şey diyemem, adamın kalbine bakamam kimi seviyor gibis,nden cümleler kullandı ve uyku hapı yazıp yolladı. çare olmadı daha cok ıcınden cıkılmaz bir hale girdim.

şu saat oldu hala ayaktayım uyuyamıyorum intiharı bile düşündüm. ne yapcam ben nolur bana akıl verın nolur

Herseyi gectim, adam seni tehdit edip uygunsuz fotograflarini paylasmis savciliga gidecegin yerde adamla nasil devam edebiliyorsun? Ask degil takinti oldugunu goremiyor musun?
ben de oyle oldugunu dusunuyorum bazen ama neyse bu ıcımden sokup atmak ıcın her seyı yapardım ama olmuyor

Allah'im sen akıl fikir ver kızlarımıza !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…