iyi akşamlar
normalde yorum yapmıyorum bir de bu saatte ama eski konularınızı ve eski isimle açtığınız konular vs her şeyi birleştirince gerçekten inanılmaz üzüldüm yaşadıklarınıza okudukça içim karardı bir şeyler yazmak istedim. Şöyle ki eşiniz bence oluşumunu tamamlayamamış bi insan? ve asla baba olacak kapasitede değil yaptıkları ve sizi yansıttıkları tamamen iğrençlik dolu ve çok rezil hareketler; hatta şiddet(direkt boşanma sebebi) sürekli sizi kışkırtıp delil toplaması eve kamera takması vs ve üstüne bi bebek
en çok bunu düşünmelisiz.Şimdi;
•yaşınız geçiyor düşüncesi ve belki de annelik isteğinizle hamilesiniz
•aileniz asla arkanızda değil ve boşanmanızı istemiyor
•eşinizden zerre fayda yok hatta full stres sebebi
•ilkokul mezunusunuz ve mesleğiniz yok
Önce bunları (eski konulardan doğru anladıysam tabi) tamamen kabullenerek önünüze bakmanızı tavsiye ediyorum.
•Eşinizden beklentiyi sıfıra indirip yaşayın sürekli Google hareketleri takip etmek vs sadece size ekstra stres sebebi aynı zamanda bebeğiniz için çok tehlikeli olabilir(hukuki delil kısımlarına pek bilgim yok açıkçası)
•Mutlaka size para kazandıracak bir şeye zamanınızı yatırın en basitinden dil olabilir , belli bi maddi özgürlük kazanana kadar nötr davranın sonrasında da kendi düzeniniz olur umarım.Bir de düzelir umudunu bence kesin çünkü hiçbir eş vasfı göremedim ben karşı tarafta