Cidden soruyor musun bir de? Adamın ağzında sürekli başkasının adı varken neden hala yanındasın, hiç mi gururun yok?
ya isterse o kız hic iliskinizde sorun olmamıs olsun, adam sana deli gibi aşık olmuş olsun, burada coluk cocugu olan kadınlar eşleri onları dövdü diye boşanırken senin bu ısrarın neden? öldürmesini mi bekliyorsun allah aşkına. ben olsam su an ararsa geri doner miyim diye dusunmektense, allahım lütfen bır daha aramasın yakamı bıraksın diye internetten iş kolaylaştırıcı dua arardım.ve en son bulustugumuzda facebook adresımden kızın hesabına gırdı fotografını acıp ya şu güzelliğe bak hangı erkek reddeder bunu dedı . sureklı bu sekılde .
dedıgım gıbı defalarca bıtırme kararı aldım 10-15 gun sonra tekrar yazdı. sen abartıyorsun kızla olamayız o da biliyor bunu ben de hayat sartlarımız cok farklı onun gozu yukseklerde gıbı seyler soyledı bana. ısrarla ıstemedıgımde de tehtıt ettı adıma hesaplar actı.
lens kullanıyorum gitti instagramdan cakma lens sayfaları acıp ordan takıp etmeye calıstı profılıme sızmaya calısttı tum arkadaslarımı ekledı onların profılıne sızmaya calıstı onu kabul etmeyınce gıttı okulumun adına hesap actı bır suru feyk adreslerle bana ulasmaya calıstı.
baska bır bıtırme gırısımımde dovdu yerlerde surukledı.
kızla konustugumu gordugunde de benı rezıl rusva ettın dıye dovecektı nerdeyse.
en son da telefonumu arabadan asagı fırlattı ve yıne dovdu .( sırf telefonumu vermedım dıye onu aldattıgımı sandıgı ıcın, halbukı kendı hıc vermıyor telefonu hep gızlı gızlı bakıyorum ve kendı her gun kızı stalklıyor)
seviyorum bu ne bu niye bilmiyorum ama gülüşünü bakışını her şeyini seviyorum. ve cok fazla kıskanıyorum . benı ondan daha fazla sevemez dıyorum cunku ben onun ıcın kendımden cok fazla ödün verdım hayatımda yapmadıgım seylerı onun ıcın yaptım. hep bır umut var ıcımde belkı unutur dıye ama bır yandan da kız bir adım atsa ucarak yanına gıdecegını ve benı bırakacagını dusunuyorum ve o gunden berıdır gunler bana zehır her gun aklımdaya isterse o kız hic iliskinizde sorun olmamıs olsun, adam sana deli gibi aşık olmuş olsun, burada coluk cocugu olan kadınlar eşleri onları dövdü diye boşanırken senin bu ısrarın neden? öldürmesini mi bekliyorsun allah aşkına. ben olsam su an ararsa geri doner miyim diye dusunmektense, allahım lütfen bır daha aramasın yakamı bıraksın diye internetten iş kolaylaştırıcı dua arardım.
Bol bol kahkaha attım ,gercekten bak..ve en son bulustugumuzda facebook adresımden kızın hesabına gırdı fotografını acıp ya şu güzelliğe bak hangı erkek reddeder bunu dedı . sureklı bu sekılde .
dedıgım gıbı defalarca bıtırme kararı aldım 10-15 gun sonra tekrar yazdı. sen abartıyorsun kızla olamayız o da biliyor bunu ben de hayat sartlarımız cok farklı onun gozu yukseklerde gıbı seyler soyledı bana. ısrarla ıstemedıgımde de tehtıt ettı adıma hesaplar actı.
lens kullanıyorum gitti instagramdan cakma lens sayfaları acıp ordan takıp etmeye calıstı profılıme sızmaya calısttı tum arkadaslarımı ekledı onların profılıne sızmaya calıstı onu kabul etmeyınce gıttı okulumun adına hesap actı bır suru feyk adreslerle bana ulasmaya calıstı.
baska bır bıtırme gırısımımde dovdu yerlerde surukledı.
kızla konustugumu gordugunde de benı rezıl rusva ettın dıye dovecektı nerdeyse.
en son da telefonumu arabadan asagı fırlattı ve yıne dovdu .( sırf telefonumu vermedım dıye onu aldattıgımı sandıgı ıcın, halbukı kendı hıc vermıyor telefonu hep gızlı gızlı bakıyorum ve kendı her gun kızı stalklıyor)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?