- 13 Mart 2019
- 761
- 715
-
- Konu Sahibi lightblue87
Malesef biliyorum ya. Yakin zamanda iliskimi bitirmistim uzun sureli, hani o hep evlenmek isterdi ben istemezdim. Evlilik, cocuk fikrinden hep kacardim. Fakat bu adamla ilk bulusmadan ‘napicaz biz ya cok asik olduk, bari evlenelim’ moduna gectik. Hala ‘napicaz boyle asik’ vs dedigimde ‘evlenicez napcaz mecbur’ falan der.İlgi istemek yanlış değil. Bunu biliyorsanız da bu topun altına girmeyin bence. Adam boşken ilgileniyor gibi sadece. En tatlı zamanları böyle ilgi bekleyerek geçirmeyin.
İşi burada olduğu için mecburen gelir artık. ama bilemiyorum tabi. iki ay beklemiş biri olarak, gelmezse de şaşırmam:)))O 3 güne de gelmeyecek görürsün
Ama bekle tabi, bir sonraki flörtünde bunları daha kolay tespit edip, kestirip atabilir hale geleceksin
ev konusunu çok bilmiyorum, hani niyeti beni yatağa atmak mı çok kestiremiyorum rahat davrandım zira ona, o çok yaklaşmadı.ya farzet ki gercekten de isten gucten seninle ilgilenemiyo
ee dusunsene bununla evlendigini en guzel duygularin beklentilerin aşkin boyuna kursağinda kalacak. hep hasretlik cekeceksin. ve bu sekilde bir ömur gecireceksin.
arada agzina bi parmak bal calacak sen de inunla avunacaksn
narsizm olabilir gibi geldi bana da, bu bekleme sürecinde çok okuma düşünme fırsatım oldu çünkü.Bu kişilikteki adamlar ilişkilerine tam da dediginiz gibi basliyorlar zaten. Hedef; önce ilgiye boğup zamanla kontrol altına almak sonra degersizlestirmek. Size hissettirmeden yaparlar bunu, adamı avutmaya basladiginizi farketmeniz gibi. Gelemeyecegi halde, (ki bence gelemeyecegini gayette iyi biliyor) geleceğim diye söz veriyor. Sizce de söz verirken işlerinin durumundan, nerde, ne kadar süre kalması gerektiğinden bu kadar bihaber olması garip değilmi? Hadi bir iki gün aksama olsun diyelim, iki ay nedir? Siyasetmis, yoğunlukmuş hikaye.. Kişilik bozukluğu var yüksek ihtimal de, (mutlaka sosyopat, narsist vs. arastirin) bide narsist olanindandir Allah korusun.. Oyuna gelmeyin lutfen. Ankara daki ev bakma konusuna ise hiç bulasmayin..
Bence siz bu adamla evlenirsiniz de çok acele etmeyin bari Bi 6 ay falan çıkın. Çünkü ilk aylar hormonlar ve duygular tavanda oluyor. Mantıklı değerlendirilemeyen seyler oluyor.kızlarrrr selam tekrar. dünden beri giremedim şifremi bulamadım ancak sıfırlayabildim.
GELMEDİ :)))
garip bir şeyler oldu lakin. cumartesi gecesi size yazdığımdan sonra aradı beni, saat 2 gibi aradı. 4'e kadar falan konuştuk. hani kafamdaki soru işaretlerini giderecek konuşmalar yaptı. evden 8'de çıkıyorum gece 2-3 gibi dönüyorum. o saate kadar sürekli insanlarla uğraşıyorum. bak şu an bile telefonuma "şu işimizle ilgilenmediniz" diye mesaj geldi, (mesajı attı o arada bana, sinirlenmiş biraz) artık çok bunaldım, kafayı yemek üzereyim. bir an önce ankara'ya gelmek istiyorum. "inşallah pazartesi geliriz ama gelince de çarşamba 1 mayıs için geri döneceğiz, delireceğim" falan dedi.
ben orada tahmin ettim gerçi 1 gün kalmak için gelmeyeceklerini. "geldiğimizde uzun bir süre buraya dönmeyeceğiz, gerçekten bunaldık ve ankara'daki hiçbir işi yapamadık" dedi.
ben böyle anlayışlı takıldım, "dert etme, ailen orada onlarla vakit geçir" falan dedim. "40 gündür annemi görmüyorum, kimseyi gördüğüm yok, zaman bulamıyorum" falan diye çıkıştı.
perşembe gece gelmeyi planlıyorlar son durum. ben de "cumartesi buluşuruz o zaman" dedim.
yalnız şöyle bir durum var... bu baya ilginç.
(bu arada adam artık arıyor beni, 'boş vakit buldum bir sesini duyayım dedim. yarın öğlene kadar çok yoğun olacağım arayamam diye düşündüm vs' şeklinde bilgi veriyor)
dün aradı beni ve ankara'da bir ev bulmuş arkadaşları aracılığıyla.
"benim gelişim perşembe geceyi bulacak. sen gidip bakar mısın?" dedi.
ev benim iş yerime yakın da. bana tuhaf geldi bu seçenek. hani adamı zaten çok uzun zamandır tanımıyorum ki standartlarını bilmiyorum. "haberleşiriz yarın" dedim bugün için.
ya şimdi yazarken fark ettim, ilişkideki sıkıntıdan çıkıp adamı avutan, yardımcı olmaya çalışan konuma gelmişim bir anda...
İşi burada olduğu için mecburen gelir artık. ama bilemiyorum tabi. iki ay beklemiş biri olarak, gelmezse de şaşırmam:)))
YAVAŞ yavaş alıştırdı beni :) geriye dönüp baktığımda çok garip geliyor gerçekten. ben bu kadar salak değildim yani. hani çevremdeki insanlardan utanıyorum artık. onu da tanıyanlar çok, annem de biliyor. e hani gelmedi mi, çarşamba gelecek- gene gelmedi- süreç böyle gitti ahaahaGelmemis ama oyle bir ilizyon yaratmis ki gelmedigi kabahat olmamis hic. Ne diyeyim. Soo Profeyşınıl bir arkadas var karsimizda
yok yok iş için tanıştık zaten. hani işi kesin de, bakarsın işi bırakır falan o bile olabilir. vallaha o kadar bezdim ki. şimdi halime gülüyorum da 60 gün beklerken iyi acı çektim yani. paso uyudum. yeni uyandım uykudan resmen :))Doğru söylediğini bilmiyorsun ki, doktor üniforması kiralayıp fake atanlar var bu hayatta valla yaşadıklarımdan sonra böyle dengesiz adamlardan her şeyi bekliyorum ben artık acı tecrübe oldu
uzun zamandır çevremden dahil kimse iyi bir yorum yapmadı cidden ya:)) azıcık umutlandım öyle diyeyim. ben sanırım ben bu kadar aşıksam o da olmuş olabilir gözüyle bakıyorum ama görüşmeden zor artık toparlamak. evlilik sarkar yani ben direkt dalamam artık. o güvenim kalmadı.Bence siz bu adamla evlenirsiniz de çok acele etmeyin bari Bi 6 ay falan çıkın. Çünkü ilk aylar hormonlar ve duygular tavanda oluyor. Mantıklı değerlendirilemeyen seyler oluyor.
Ben nedense sonunun güzel olacağını düşünüyorum öyle hissettim...
sanırım alıştırdım, ondan kendime geldim biraz ayaklanabildim. çok ağır depresyona girmiştim ya. 10 gün aramama sebebi olarak şey gösteriyor, ben sürekli evli misin falan demişim. bende nefes alıyormuş ama artık gerildiğini hissetmiş. kavga etmek istememiş. yüz yüze görüşsek on dakikada çözeceğimiz bir şeydi o yüzden bekledim diyor.Bence kendini onun yokluğuna alıştır artık.
Hayali biri gibi. Aşığım seviyorum evleneceğiz demekle olmuyor o işler. Nice aşırı yoğun insanlar var, sevdiklerine zaman ayırabilen. 10 gün boyunca hiç mi yazmak için zamanı olmamış? Hiç mi tuvalete gitmemiş? :)
Bahane bahane.
Ben de bunu anlamıyorum.ya eski konumu da iyi biliyorsun derdimi anlatabilmiş miyim, kafam dumanlı baya. salamıyorum ki abi. aramıyorum on gün sonra arıyor hiçbir şey yok gibi sohbet ediyor. ve artık aşk meşk muhabbeti yok. gelince çözeceğiz diye gidiyor.
nasıl salacağım ipini,
az önce pazartesi geleceğiz bir aksilik olmazsa yazmış, "gelirsen ekime" yazasım geldi. durdum gülen surat yaptım sadece. napacağım ya ben netlik seviyorum.
benim için vazgeçmek çok kolay olmadı. yani hayal edin, ilk tanışmamızdan itibaren ben aşık oldum demeye başladım. rüyada gibiydim. ilk zamanlar hep öyleydik beraberdik. sonra gitti ve dağıldım. bugün gelecek yarın gelecek bekledim. sonra birkaç kez bitti dedim ama her seferinde coşma yine gelince konuşucaz, biten bişi yok ben sana aşığım dedi. tamam iyi gel konuşuruz dedim. gelmedi. her hafta bu yaşandı :)Ben de bunu anlamıyorum.
Netlik seviyorsanız siz net olun.
Bu tarz konulara bakıyorum, kadınlar hep aynı şeyi soruyor ‘ bu adamın amacı ne, beni ne gözle görüyor?’
Sizin amacınız ne? Niye kararı bu adamlar veriyor, niye ben seni istemiyorum böyle hayat olmaz demek yerine bu tiplerin ağzına bakıyorsunuz?
Adam dengesiz belli, ama ilişkiye devam edelim dese edeceksiniz çünkü siz her türlü tamamsınız , bu nasıl olabiliyor benim de bunu aklım almıyor.