hala gelmedi...

İlgi istemek yanlış değil. Bunu biliyorsanız da bu topun altına girmeyin bence. Adam boşken ilgileniyor gibi sadece. En tatlı zamanları böyle ilgi bekleyerek geçirmeyin.
Malesef biliyorum ya. Yakin zamanda iliskimi bitirmistim uzun sureli, hani o hep evlenmek isterdi ben istemezdim. Evlilik, cocuk fikrinden hep kacardim. Fakat bu adamla ilk bulusmadan ‘napicaz biz ya cok asik olduk, bari evlenelim’ moduna gectik. Hala ‘napicaz boyle asik’ vs dedigimde ‘evlenicez napcaz mecbur’ falan der.

Aska inanmaya calismak mi asik olmak mi yasadigim sey anlamiyorum. Ama normalde 70 olan nabzim onla yazisirken bile 120’nin ustune cikiyor
O yuzden o umut, eskisi gibi olabilmesi fikri beni bekletiyor. Simdi telefonda bitirirsem pisman olurum keske gelseydi dinleseydim diye. Zaten 67 gun bekledim, 3 daha beklerim diyorum.

sana yakin bi uerden ev tutacakya seni bu işler icin kullanmak niyetiyle dönmüş aşık numarasi yapiyo yine
eşyaydi kontratti ivir zivirdi kim koşturacak??
tabiki sırılsiklam aşık SEN!

ya farzet ki gercekten de isten gucten seninle ilgilenemiyo
ee dusunsene bununla evlendigini en guzel duygularin beklentilerin aşkin boyuna kursağinda kalacak. hep hasretlik cekeceksin. ve bu sekilde bir ömur gecireceksin.
arada agzina bi parmak bal calacak sen de inunla avunacaksn

Bu kişilikteki adamlar ilişkilerine tam da dediginiz gibi basliyorlar zaten. Hedef; önce ilgiye boğup zamanla kontrol altına almak sonra degersizlestirmek. Size hissettirmeden yaparlar bunu, adamı avutmaya basladiginizi farketmeniz gibi. Gelemeyecegi halde, (ki bence gelemeyecegini gayette iyi biliyor) geleceğim diye söz veriyor. Sizce de söz verirken işlerinin durumundan, nerde, ne kadar süre kalması gerektiğinden bu kadar bihaber olması garip değilmi? Hadi bir iki gün aksama olsun diyelim, iki ay nedir? Siyasetmis, yoğunlukmuş hikaye.. Kişilik bozukluğu var yüksek ihtimal de, (mutlaka sosyopat, narsist vs. arastirin) bide narsist olanindandir Allah korusun.. Oyuna gelmeyin lutfen. Ankara daki ev bakma konusuna ise hiç bulasmayin..

ev konusunu çok bilmiyorum, hani niyeti beni yatağa atmak mı çok kestiremiyorum rahat davrandım zira ona, o çok yaklaşmadı.
fakat evlenince vs bu şekilde olmaz. seçimden seçime bu yoğunluk olur ancak. normalde hiç yoğun değiller. ankara'dayken oturuyorlar öyle diyeyim.

narsizm olabilir gibi geldi bana da, bu bekleme sürecinde çok okuma düşünme fırsatım oldu çünkü.
gerçekten ilk andan çok değerli hissettirip, gıdım gıdım o ilgiyi geri çekti. en sonunda da ben zorla onun hayatına dahil olmaya çalışıyormuşum gibi oldu.
bence de gelemeyeceğini tahmin ediyordur ama her seferinde şu gün şu gün diyerek mahvetti. en baştan deseydi iki ay yokum diye belki bu kadar koymazdı.
ankara'ya gelmesi gerekiyor bu arada, benim için değil. işi için de burada olması lazım. normalde bugun başlamalıydı, bir hafta gecikmeli başlayacaklar anladığım kadarıyla. o kısım çok benle ilgili değil yani.

Bence siz bu adamla evlenirsiniz de çok acele etmeyin bari Bi 6 ay falan çıkın. Çünkü ilk aylar hormonlar ve duygular tavanda oluyor. Mantıklı değerlendirilemeyen seyler oluyor.
Ben nedense sonunun güzel olacağını düşünüyorum öyle hissettim...

İşi burada olduğu için mecburen gelir artık. ama bilemiyorum tabi. iki ay beklemiş biri olarak, gelmezse de şaşırmam:)))

Doğru söylediğini bilmiyorsun ki, doktor üniforması kiralayıp fake atanlar var bu hayatta valla yaşadıklarımdan sonra böyle dengesiz adamlardan her şeyi bekliyorum ben artık acı tecrübe oldu

ben ilk konunuzu bilmiyorum ama bu konuyu okuyunca gözümün önüne ilişkiyi nasıl yürüteceğini bilmeyen birkaç ciddi şey söyleyip sonra ortadan kaybolan her şeyin kendiliğinden gelişeceğini zanneden acemi bir adam geldi. belki biraz iyi niyetli bakıyorum ama öncesini de bilmediğim icin, klasik kafası karısık erkek bence altında baska bir sey aramadım objektif bir ücüncü göz olarak

Gelmemis ama oyle bir ilizyon yaratmis ki gelmedigi kabahat olmamis hic. Ne diyeyim. Soo Profeyşınıl bir arkadas var karsimizda
YAVAŞ yavaş alıştırdı beni :) geriye dönüp baktığımda çok garip geliyor gerçekten. ben bu kadar salak değildim yani. hani çevremdeki insanlardan utanıyorum artık. onu da tanıyanlar çok, annem de biliyor. e hani gelmedi mi, çarşamba gelecek- gene gelmedi- süreç böyle gitti ahaaha

Doğru söylediğini bilmiyorsun ki, doktor üniforması kiralayıp fake atanlar var bu hayatta valla yaşadıklarımdan sonra böyle dengesiz adamlardan her şeyi bekliyorum ben artık acı tecrübe oldu
yok yok iş için tanıştık zaten. hani işi kesin de, bakarsın işi bırakır falan o bile olabilir. vallaha o kadar bezdim ki. şimdi halime gülüyorum da 60 gün beklerken iyi acı çektim yani. paso uyudum. yeni uyandım uykudan resmen :))

uzun zamandır çevremden dahil kimse iyi bir yorum yapmadı cidden ya:)) azıcık umutlandım öyle diyeyim. ben sanırım ben bu kadar aşıksam o da olmuş olabilir gözüyle bakıyorum ama görüşmeden zor artık toparlamak. evlilik sarkar yani ben direkt dalamam artık. o güvenim kalmadı.

sanırım alıştırdım, ondan kendime geldim biraz ayaklanabildim. çok ağır depresyona girmiştim ya. 10 gün aramama sebebi olarak şey gösteriyor, ben sürekli evli misin falan demişim. bende nefes alıyormuş ama artık gerildiğini hissetmiş. kavga etmek istememiş. yüz yüze görüşsek on dakikada çözeceğimiz bir şeydi o yüzden bekledim diyor.

Ben de bunu anlamıyorum.
Netlik seviyorsanız siz net olun.
Bu tarz konulara bakıyorum, kadınlar hep aynı şeyi soruyor ‘ bu adamın amacı ne, beni ne gözle görüyor?’
Sizin amacınız ne? Niye kararı bu adamlar veriyor, niye ben seni istemiyorum böyle hayat olmaz demek yerine bu tiplerin ağzına bakıyorsunuz?
Adam dengesiz belli, ama ilişkiye devam edelim dese edeceksiniz çünkü siz her türlü tamamsınız , bu nasıl olabiliyor benim de bunu aklım almıyor.

benim için vazgeçmek çok kolay olmadı. yani hayal edin, ilk tanışmamızdan itibaren ben aşık oldum demeye başladım. rüyada gibiydim. ilk zamanlar hep öyleydik beraberdik. sonra gitti ve dağıldım. bugün gelecek yarın gelecek bekledim. sonra birkaç kez bitti dedim ama her seferinde coşma yine gelince konuşucaz, biten bişi yok ben sana aşığım dedi. tamam iyi gel konuşuruz dedim. gelmedi. her hafta bu yaşandı :)

ben baya bitiyorum adama ondan oluyor bu. zaafa dönüştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…