hala gelmedi...

Yani yoğunluk felan anlarımda, ama bari "geliyorum" diyip durma. Ama bence gerçekten seven bir insan ne yapar ne eder gelir. Ulasim da kolaylaştı. Benim eşim mesela tanıştığımızda 24 saat nöbetlerden sonra "seni kısa bir görürüm" diye trene atlayıp gelirdi başka bir şehirden. Bir kac sefer omuzumda uyuya kaldığının resimi var o zamanlardan. Bende atlayıp giderdim fırsat bulsam. Bence ilk önce o kadar umut verip sonra öyle oyalamak olmaz. Netlik en güzeli

İstanbul seçimleri ile ilgileniyorsa çok normal bence
Sen görüştüğünüzdeki tavırlarına bak
Birde ben hiç bir siyasetçinin canımlı cicimli olacağını sanmıyorum işte jest yapar yanındayken ilgilidir sonra gerektikçe arar diye düşünüyorum
Eşim bürokrat o bile öyle sıkıcılar iş disiplinleri iyidir ama aşk konusunda vasatlar
Siyasiler daha çok gezer eşleri de hayatlarını yalnız idare etmeye çalışır
Beklentini yüksek tutma diye söylüyorum

Ben bu olayı anlamıyorum ya.. aşk ilişkisi ya da arkadaşlık ilişkisi olsun bir anda çok süper ilgili görünüp sonra 1 ay arayıp sormamasını insanların. Bu tipler çok yorucu bence. İnsan bir ilişkiye başlayacaksa yalnızken olduğundan daha mutlu olacağını umduğu için başlar. Sürekli akılda soru işareti bırakan insanlar insanın ömründen ömür götürüyor. Düşün babam düşün sonuç? O keyfine bakıyor sen de düşündüğünle yıprandığınla kalıyorsun.umursamamaya başladığın an kapında bitecek adam

Politikacılar allah bir dediğine inanma
Şaka bir yana ptesi al karşına konuş, cidden yoğunluktan olabiliyor bazen böyle.
gelirse inşallah. zira 64 günde her hafta geleceğini söylüyordu
ondan önce iki senelik ilişkim bitmişti. kusursuz bir ilişkiden çıktım diyebilirim. aynı şekilde adamla küssem ya da moralim bozulsa atlar gelirdi 7 saatlik yoldan. bir gece küs yattığımızı hatırlamam. o yüzden sanırım bu ilişkide çok zorlandım. adı ilişkiyse eğer :)))

Milletvekili danışmanlığı mı yapıyor?

Salla gitsin ya bu ne bu heriften bir şey olmaz.

Anladım. Bir anda uzaklaşmasının sebebi dediğim gibi muhtemelen başka bi kadın.

Umduğunu bulamamış o kadından sizi yoklamış, geri dönmüş.

Ayrılmamışız meğer demişsiniz de ortada bir ilişki yok. Bence uyanın, sallamayın.

Bu kadar çok çabuk havaya girip evlenelim havasına bürünen erkeğe de hemen güvenmek sağlıklı değil.

Seçim, sıradan ofis işi gibi değil sonuçta. Ne kadar stresli ve heyecanlı bir seçim oldu ayrıca. Bir de özellikle Kaybeden taraftaysa o süreçteki stresinden dolayı aşk peşinde koşması daha anlamsız değil mi? Bir görüşün, konuşun. Bana anormal gelmedi yani.

Bu adamdan bir cacık olmaz derin ve sağlıklı bir ilişki geliştirmek isteyen gün içerisinde sizi merak eder, arar sorar. Adamın evli olma olasılığı çok yüksek değilse de başka bir kadın var.sosyal medya hesapları yok mu bunun?

Son düzenleme:
İş yoğunluğu tavırlarının bu kadar değişmesi için gerekçe olamaz bence. Uzak mesafe ilişkilerinde de sevdiğinin gönlü gayet güzel hoş tutulabilir sürekli diz dize göz göze oturmak gerekmiyor verilen değeri hissettirebilmek için. Sizi çantada keklik olarak görüyor olabilir, ilk başta da evlilik planlarıyla iyice kapılmanızı istemiş. Başka ciddi taliplerinizin de olduğunu hissettirin gerçekten kaybetmek istemezse belki bi çeki düzen verir kendine.

Selam canım.. yemin ederim bu erkek milleti iyice saçmaladı.. ben de geçen hafta böylesi bir ruh hastasına denk geldim.. bugün yol verdim gitti.. her yerden engeli bastım... istersen konumu okuyabilirsin..sana tavsiyem bu heriften bi cacık olmaz... seni oyalıyor ve Cepte görüyor nokta.. boşuna umut bağlamA.. olmayacağı çok belli

zaten o aramadığı on gün ölü gibiydim. sonra aradı en azından egomu toparladım.
şimdi okuyacağım kesinliklle cepteyim. ben de öyle hissediyorum. teşekkür ediorum

adam ekremci zaten :)
Ya bu secim sureci cok sikintili gecti.Ben avukat velilerimden cocugunu gunlerce goremeyeyenini biliyorum kurullarda insanlar helak oldu sirf daha onceki katakulliler yasanmasin diye sabahlara kadar insanlar nobetlese kapilarda beklediler bazi yerlerde beklemeye devam ediyorlar.Bence anlatmasina izin verin mantikli gelmezse aciklamalari ekime kadar der gecersiniz.

beni mahvetti. uyku vs battı her şey. ilaç başladım

değer mi peki? elin adamı için bu kadar üzüldüğüne değer mi? yol ver gitsin. hiç açıklama yapma bırak içinde kalsın. sana ulaşamasın hiç bir yerden ulaştığında da duvarlarını ör afallasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…