hala gelmedi...

Bu adama basindan beri guvenmedigimi soylemistim. Ve nitekim hic istikrarli giden bir iliski degil. Adam kendi duygusal gelgitlerine gore bu iliskiyi yoneten konumunda ve olan sana oluyor. Normal degil, saglikli degil bu durum. Bugun pazartesi, bakalim geldi mi? Ve gorustuyseniz eger yine agzina bir parmak bal calip bir iki ay daha boyle yetindiricek.

Erkekler gördüklerine kadınlar duyduklarına aşık olurlarmış. İşte bu nedenle erkekler genelde konuşur konuşur konuşur.. ama lafa değil iceaata hareketlere bakmak lazım. Bir erkeğin ne dediği değil ne yaptığı önemlidir. Bence ne yaptığına bakarak karar ver. Öyle diyordu böyle diyordu diye düşünmemek lazım.

Ben olsam yol verirdim çoktan.
İstediği güzellemeyi de yapsın, umrum olmazdı.
Oyuncak etmeye çalışıyor sizi, neden görmüyorsunuz, ilişki yaşamak değil bu.

Ah güzelim ya baktın bugünde gelmiyor, ‘gelirsen ekime, gelmezsen kasıma’ yazar her yerden engellersin...adam dengesizin önde gideni, yol ver gitsin

Hakkaten böyle adamlar türedi...Önce full ilgi sonra kısa zamanda ilgisizlik ve oyalama...Ben bunların şöyle olabileceğini düşünüyorum: sevgilisiyle arası o ara bozuluyor, sırf kendine güveni gelmesi için bi kıza aşık numarası yapıyorlar...O kızdan kendisi için gerekli beğenilme enerjisini sömürüyor..Tabi kısa sürede sevgilisiyle barışıyorlar işte o arada o kızı da oyalıyor, cepte tutuyor bugun yarın diyerek...

İstesen cok kolay anlarsın aslında biraz araştırmayla sosyal medyalarda...Onun olduğu şehre git uzaktan takip et mesela...Akşama kadar insanlarla konusuyorum vaktim yok demesinin bahane olduğunu bilmen lazım

kızlarrrr selam tekrar. dünden beri giremedim şifremi bulamadım ancak sıfırlayabildim.

GELMEDİ :)))

garip bir şeyler oldu lakin. cumartesi gecesi size yazdığımdan sonra aradı beni, saat 2 gibi aradı. 4'e kadar falan konuştuk. hani kafamdaki soru işaretlerini giderecek konuşmalar yaptı. evden 8'de çıkıyorum gece 2-3 gibi dönüyorum. o saate kadar sürekli insanlarla uğraşıyorum. bak şu an bile telefonuma "şu işimizle ilgilenmediniz" diye mesaj geldi, (mesajı attı o arada bana, sinirlenmiş biraz) artık çok bunaldım, kafayı yemek üzereyim. bir an önce ankara'ya gelmek istiyorum. "inşallah pazartesi geliriz ama gelince de çarşamba 1 mayıs için geri döneceğiz, delireceğim" falan dedi.
ben orada tahmin ettim gerçi 1 gün kalmak için gelmeyeceklerini. "geldiğimizde uzun bir süre buraya dönmeyeceğiz, gerçekten bunaldık ve ankara'daki hiçbir işi yapamadık" dedi.
ben böyle anlayışlı takıldım, "dert etme, ailen orada onlarla vakit geçir" falan dedim. "40 gündür annemi görmüyorum, kimseyi gördüğüm yok, zaman bulamıyorum" falan diye çıkıştı.

perşembe gece gelmeyi planlıyorlar son durum. ben de "cumartesi buluşuruz o zaman" dedim.

yalnız şöyle bir durum var... bu baya ilginç.
(bu arada adam artık arıyor beni, 'boş vakit buldum bir sesini duyayım dedim. yarın öğlene kadar çok yoğun olacağım arayamam diye düşündüm vs' şeklinde bilgi veriyor)

dün aradı beni ve ankara'da bir ev bulmuş arkadaşları aracılığıyla.
"benim gelişim perşembe geceyi bulacak. sen gidip bakar mısın?" dedi.
ev benim iş yerime yakın da. bana tuhaf geldi bu seçenek. hani adamı zaten çok uzun zamandır tanımıyorum ki standartlarını bilmiyorum. "haberleşiriz yarın" dedim bugün için.

ya şimdi yazarken fark ettim, ilişkideki sıkıntıdan çıkıp adamı avutan, yardımcı olmaya çalışan konuma gelmişim bir anda...

Zaten başta evlilik konuşmuşsunuz. Araya yoğunluk girmiş. Şimdi ev denk gelince bak demesi doğal bence bu kadar yoğun bir insan birçok şeyi araya sıkıştırma modunda yapacaktır zaten. Eğer niyetiniz evlenmekse bu aşırı ilgi takıntısından vazgeçin bence

Başta o kadar ilgiliydi ki. bir saat görüşmediğimiz olmazdı öyle diyeyim. ben toplantıdayken bile sürekli mesaj atardı, arardı. ama bunun gerekçesi olarak 'ankara'da hiç yoğun değilim, burada sürekli hareket halindeyim. çoğu gece arabada uyuduk şahit oldun' vs dedi. o yüzden o eski ilgiyi arıyorum.
onun için de şunu söylüyor,
"geldiğimde sadece on dakika ciddi konuşacağız. bana buradayken yaptığın kıskançlık ve 'evli misin' şeklindeki saygısızlığı çözeceğiz. sonra normale döneceğiz. orada hep yanında olacağım zaten. eskisi gibi olacak" diyor.

ben ilgi takıntısından çok vazgeçemem, babasız büyüdüm hani ihtiyaç duyuyorum baya, aranıyorum yani.
o yüzden ilgisizse zaten olmaz. ama son birkaç günü daha beklemeliyim galiba.

Çünkü minimum ilgiyle elinde tutabileceği birini bulmuş.
Siz bir şekilde sevgili olup ileride evlenirseniz de bu yoğunluğu, ilgisizliği çekebilecek misiniz?
başlarda aşırı ilgiliydi, ankara'da olduğu zaman. şöyle diyeyim keyfim olmadığında falan kapıya geleyim beş dakika olsun yanında olayım diye koşturan bir adamdı. sürekli arar, yazardı bıktırırdı. oraya gittikten sonra değişti. gerekçesi olarak oradaki yoğunluğu gösteriyor. "geldiğimde her şey eskisi gibi olacak" diyor. eğer zaten ilgisiz olursa ben giremem bu işe. kendimi tanıyorum, bildiğiniz ilgiyle beslenen bir tipim. enerjim düşüyor karşımdakiyle mesafeli olunca.
hani günde bir kere telefonda görüşülen ilişkiler bana göre değil, onu sevenler de var ama. ben sürekli etrafımı sarsın isteyen biriyim.

Çünkü minimum ilgiyle elinde tutabileceği birini bulmuş.
Siz bir şekilde sevgili olup ileride evlenirseniz de bu yoğunluğu, ilgisizliği çekebilecek misiniz?
başlarda aşırı ilgiliydi, ankara'da olduğu zaman. şöyle diyeyim keyfim olmadığında falan kapıya geleyim beş dakika olsun yanında olayım diye koşturan bir adamdı. sürekli arar, yazardı bıktırırdı. oraya gittikten sonra değişti. gerekçesi olarak oradaki yoğunluğu gösteriyor. "geldiğimde her şey eskisi gibi olacak" diyor. eğer zaten ilgisiz olursa ben giremem bu işe. kendimi tanıyorum, bildiğiniz ilgiyle beslenen bir tipim. enerjim düşüyor karşımdakiyle mesafeli olunca.
hani günde bir kere telefonda görüşülen ilişkiler bana göre değil, onu sevenler de var ama. ben sürekli etrafımı sarsın isteyen biriyim.

İlgi istemek yanlış değil. Bunu biliyorsanız da bu topun altına girmeyin bence. Adam boşken ilgileniyor gibi sadece. En tatlı zamanları böyle ilgi bekleyerek geçirmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…