hala gelmedi...

benim için vazgeçmek çok kolay olmadı. yani hayal edin, ilk tanışmamızdan itibaren ben aşık oldum demeye başladım. rüyada gibiydim. ilk zamanlar hep öyleydik beraberdik. sonra gitti ve dağıldım. bugün gelecek yarın gelecek bekledim. sonra birkaç kez bitti dedim ama her seferinde coşma yine gelince konuşucaz, biten bişi yok ben sana aşığım dedi. tamam iyi gel konuşuruz dedim. gelmedi. her hafta bu yaşandı :)

ben baya bitiyorum adama ondan oluyor bu. zaafa dönüştü.
Bütün mesajları okumamıştım ilk sayfa sadece.
Aşk kısmını görmedim, tabi ortada böyle bir tutku varsa diyecek bir şey kalmıyor geriye :)
O zaman Allah hakkınızda hayırlısını versin diyeyim en güzeli

Malesef biliyorum ya. Yakin zamanda iliskimi bitirmistim uzun sureli, hani o hep evlenmek isterdi ben istemezdim. Evlilik, cocuk fikrinden hep kacardim. Fakat bu adamla ilk bulusmadan ‘napicaz biz ya cok asik olduk, bari evlenelim’ moduna gectik. Hala ‘napicaz boyle asik’ vs dedigimde ‘evlenicez napcaz mecbur’ falan der.

Aska inanmaya calismak mi asik olmak mi yasadigim sey anlamiyorum. Ama normalde 70 olan nabzim onla yazisirken bile 120’nin ustune cikiyor 😬
O yuzden o umut, eskisi gibi olabilmesi fikri beni bekletiyor. Simdi telefonda bitirirsem pisman olurum keske gelseydi dinleseydim diye. Zaten 67 gun bekledim, 3 daha beklerim diyorum.
O beklenen günler geri gelmeyecek ama yaşayan sizsiniz sonuçta. :/

Şimdi aradı kızlar, ev adresini bilmiyordum zaten ben, bölge olarak biliyordum. ofisteyim deyince, sen zorlama bugün o zaman, perşembe erken gelirsem bakarım olmazsa cuma bakarız dedi. ok dedim. çok girmek istemiyorum ev bakmasına vs.
gece hiç uyumadım şimdi de telefona uyandım seni arayayım dedim, hala uyuyorum yoksa dedi. dedim biraz daha yat. akşama toplantı var az daha uyuyorum o zaman dedi yattı. artık normal seviyede arıyor. ilk zamanki müthiş ilgili degil ama ilgilenmiyor diyecegim kadar kotu de degil. Biraz zoraki ama olsun. (Kizlar bunu 2 gibi yazmisim yollamayi unutmusum)

Sizcede acele etmiyor musunuz? Adam belli flört ediyor, birden tanışıp herkese evlencez biz diyip gezmeyi nasıl başardınız, flört ediyor başka açıklaması yok tutar veya tutmaz, başta tutuyormuş artık tutmuyor ne olacak ölecekmisiniz, kendi yaşamınıza bakın.

Sizcede acele etmiyor musunuz? Adam belli flört ediyor, birden tanışıp herkese evlencez biz diyip gezmeyi nasıl başardınız, flört ediyor başka açıklaması yok tutar veya tutmaz, başta tutuyormuş artık tutmuyor ne olacak ölecekmisiniz, kendi yaşamınıza bakın.
Tamamen salaklik. O surekli evlilik diye gezince ben de oyle yaptim. Ortak cevremiz cok, bir anda herkese demis olduk. Ve gitti 😔 artik zaten evlilik falan dusunmuyorum o eski heyecanimda degilim. Sadece adam degisti mi degisecek mi gormem gerek.

Bir değiştiğini ben yaşadım o zaman benim için farklı bir şehirden başka bir şehire gelirdi sürekli arardı sonra birden aramadı bende arayıpta hop ne oluyor demedim bir ay sonra aradı çok kötü günler geçirdiğini filan anlattı benle konuşmak istedi yüz yüze telefonda anlatamam dedi ben gitmedim yanına anladım daha doğrusu hissettim daha sonra başka bir tanıdıktan nişanlı olduğunu öğrendim nişanlısına bunu yapan diyerek birdaha hiç açmadım telefonunu erkekler fazla düşünmeye gelmiyor hep yönlendirme bekliyorlar Ama şuna inanırım insanların öncelikleri vardır yoğun olabilir ama hiç bir şey ciddi düşündüğü bayandan daha önemli değildir sizi aramamasondaki neden iş değil istese arar

Bu adamın yaşadığı şehirden, ailesinden, çevresinden, arkadaşlarından kimseyi tanıyor musunuz? Medeni durumu hakkında kesin bir bilginiz var mı? Hani diyorum ki evli olma ihtimali var mi? Çünki K.k'a onu da gördük biz.
Buradaki cevresini taniyorum yasadigi sehirden hic yok. Bir kez annesine fotografimizi yollamisti annesi istemisti o yaziyi okumustum, bi de telefonda annesiyle konusturmustu. Evli olabilir diye dusunerek zaten ustune cok gittim, ama evli olduguna dair hicbir sey sezemedim. O da uste cikti sen bana hakaret ediyorsun ben sana evlenme teklif ediyorum sen bana evli misin diyorsun, onursuz muyum ben dedi.
Sosyal medyada da evli olabilecegine dair bir sey yok. Hep anne baba ve kendi fotograflari.

Bir değiştiğini ben yaşadım o zaman benim için farklı bir şehirden başka bir şehire gelirdi sürekli arardı sonra birden aramadı bende arayıpta hop ne oluyor demedim bir ay sonra aradı çok kötü günler geçirdiğini filan anlattı benle konuşmak istedi yüz yüze telefonda anlatamam dedi ben gitmedim yanına anladım daha doğrusu hissettim daha sonra başka bir tanıdıktan nişanlı olduğunu öğrendim nişanlısına bunu yapan diyerek birdaha hiç açmadım telefonunu erkekler fazla düşünmeye gelmiyor hep yönlendirme bekliyorlar Ama şuna inanırım insanların öncelikleri vardır yoğun olabilir ama hiç bir şey ciddi düşündüğü bayandan daha önemli değildir sizi aramamasondaki neden iş değil istese arar
Ben de nisanli, evli ya da sevgilisi var diye dusundum o mesafeden sonra. Cok ustune gittim ama kendini hakli cikardi, yogunum diyerek. Umarim oyle bir sey yoktur ya muthis hayal kirikligi yasarim

Yoğun olabilir Yani ne var ki bunda
Ama 10 gün aramaması soru işareti
Bu kadar çok seviyorum ölüyorum diyen adam zart diye aramayı neden keser?
Yoğun olabilir arada mesafe var .ama arar yani ne bilim çözemedim ..

bence bi kumar oynamak zorundasınız. ama dirayetinizi kesinlikle korumalısınız bu kumarı oynarken. ben olsam hiç bi açıklama yapmadan bitirirdim. yani aradığında açmazdım, mesajlarına dönmezdim, eğer sizin bulunduğunuz yere gelip gmrüşmek isterse ortaya çıkmazdım. kısacası ortadan puf diye uçmanız lazım ki nasıl oluyomuş kendi her istediğinde ortaya çıkma istemediğinde yoğunum demek görürdü. ya kafasına dank eder ya da eyvallah der. ya değilse 30 küsür yaşındaki sizi ergen gibi böyle oynatır. buna izin vermeyin bence. ve assla yoğunum diye bişey yok ha yoğun zaman da 5 haberleşilmez de 3 haberleşilir ama aşkım cicimi kesmenin yoğunlukla bi ilgisi olamaz. duygularınız yüksek ama oyuncak olmayın bu adama

Yoğun olabilir Yani ne var ki bunda
Ama 10 gün aramaması soru işareti
Bu kadar çok seviyorum ölüyorum diyen adam zart diye aramayı neden keser?
Yoğun olabilir arada mesafe var .ama arar yani ne bilim çözemedim ..

Surec aslinda direkt on gun aramama ile baslamadi.
O sehre gittiginden bir sure sonra bir tam gun beni hic aramadi. Sonraki gun aksama dogru arayip cok kotu grip oldum serum yiyorum vs dedi. Ben de delirmis gibiydim nedense, evli misin yoksa orada evlendin mi turunde seyler dedim. Gerildi biraz ama gecti toparladik sandim
Sonra bir sure sonra yogun donemlerinde (onun deyimiyle) yine ‘orada birini mi buldun vs’ diyerek ustune gittim. Sonra aramayi kesti, ben de aramadim.
Gecen sali aradi on gun sonrA. Ve telefonda cozemezdik yuzyuze on dakikada cozecegimiz bir sorundu ama ben hazmedemedim. Ben sana evlenme teklif ediyorum sen evli misin diyorsun, ben o kadar karaktersiz miyim vs diyerek ustume geldi. Ben de mecbur geri adim attim. O gunden beri hep ariyor, yaziyor ciziyor. Az once aradi yarim saate yakin konustuk yine. Ama pek askim canim muhabbetimiz yokk. Mesafeliyiz, guluyoruz ediyoruz ama.
Artik cumayi bekliyorum mecbur

Surec aslinda direkt on gun aramama ile baslamadi.
O sehre gittiginden bir sure sonra bir tam gun beni hic aramadi. Sonraki gun aksama dogru arayip cok kotu grip oldum serum yiyorum vs dedi. Ben de delirmis gibiydim nedense, evli misin yoksa orada evlendin mi turunde seyler dedim. Gerildi biraz ama gecti toparladik sandim
Sonra bir sure sonra yogun donemlerinde (onun deyimiyle) yine ‘orada birini mi buldun vs’ diyerek ustune gittim. Sonra aramayi kesti, ben de aramadim.
Gecen sali aradi on gun sonrA. Ve telefonda cozemezdik yuzyuze on dakikada cozecegimiz bir sorundu ama ben hazmedemedim. Ben sana evlenme teklif ediyorum sen evli misin diyorsun, ben o kadar karaktersiz miyim vs diyerek ustume geldi. Ben de mecbur geri adim attim. O gunden beri hep ariyor, yaziyor ciziyor. Az once aradi yarim saate yakin konustuk yine. Ama pek askim canim muhabbetimiz yokk. Mesafeliyiz, guluyoruz ediyoruz ama.
Artik cumayi bekliyorum mecbur
O zaman çok üstüne gittin sen oda korktu
Erkeklerde böyle birşey var
Biraz daha bekle bakalım

70 gun olacak hahah yazarken guluyorum ama asker yolu beklemis gibi oldum
Light blue burda çoğunluk adamın davranışın normal olmadığını söylüyor ancak özellikle son konuşmanızdan sonra siz her eleştiride onu savunuyorsunuz. Aslında onun araması onunla olmak seni mutlu ediyor sadede aramadığı süreçte ya da olmaması durumunda kendini iyi hissedecek ya da kendini haklı olduğunu hissettirecek cümleler istemen normal. Ancak gördüğüm kadarıyla o ne kadar haksız olsa ve doğru olamasa da sana dönüş yaptığında sen onunla olmak istiyorsun ve onu sanırım savunacaksın.
Çünkü seviyorsun onu için en doğrusu keşke demektense yaşa ve gör mutlu olursan çok güzel bişey olur. Olaki kötü Biri çıktı dediğimiz çıktı o zaman en azından keşke demezsin pişman olmazsın

Light blue burda çoğunluk adamın davranışın normal olmadığını söylüyor ancak özellikle son konuşmanızdan sonra siz her eleştiride onu savunuyorsunuz. Aslında onun araması onunla olmak seni mutlu ediyor sadede aramadığı süreçte ya da olmaması durumunda kendini iyi hissedecek ya da kendini haklı olduğunu hissettirecek cümleler istemen normal. Ancak gördüğüm kadarıyla o ne kadar haksız olsa ve doğru olamasa da sana dönüş yaptığında sen onunla olmak istiyorsun ve onu sanırım savunacaksın.
Çünkü seviyorsun onu için en doğrusu keşke demektense yaşa ve gör mutlu olursan çok güzel bişey olur. Olaki kötü Biri çıktı dediğimiz çıktı o zaman en azından keşke demezsin pişman olmazsın

canım çok haklısın. bugün iş yerimden bir arkadaşım anlattı, benzer durumu yaşamış. hatta hemen hemen aynı şey. onun eski eşiymiş yaşadığı kişi.
işte hastaydım deyip ilgilenmemeler, sonrasında geri gelmeler vs.
ama kız diyor ki, "sende şu an o halimi görüyorum, serseri mayın gibisin" diyor.

"ne dese inanırsın gibi. siyaha beyaz dese kendini ikna edeceksin" diyor.
ki ben de farkındayım. gerçekten öyle. adamın bana ayıracak beş dakikası olmadığına bile inandırdım kendimi.
hatta farkındaysan konuyu takip ettiysen, kendimi suçlu çıkardım, "bana kızdı o yüzden tavır yapıyor" diyorum.

ama bir taraftan da gerçekten eski mesajları okudum bugün, o kısa dönemde yaşadıklarımız benim için çok sarsıcıydı. hani 32 yaşındayım, uzun ilişkiler yaşadım genelde. ve hiçbirinde evlenmeyi istemedim, kabul etmedim.
bunda direkt daldım. yaşla ilgisiz, son erkek arkadaşım da ayrılınca yüzükle geldi birkaç ay önce. ama yine kabul etmedim. hani evlilik istemiyordum, bu adam o kadar döndürdü ki başımı; onun da dönmüş olmalı diyorum.

ilk öpüşmemiz mesela, bir durduk ikimiz de. "dünyadan kopuyor gibi hissediyorum" dedi. bu tam benim hissimdi o anda. o yüzden inanmaya çalışıyorum sanırım ona. onun nezdinde yaşadığım şeye yani...

yoksa cidden aptal bir kadın değilimdir. ilişkilerde çok kafam basmaz ama bu denli değil:))

X