- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi lightblue87
Bu konu bana artik gercek gelmiyor nedense..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar saçma bir şeyi gerçekten uydurabilir miyim ya? Farklı iki arkadaşımla whatsappta yaptığım dedikodular ekte.Bu konu bana artik gercek gelmiyor nedense..
Yanlış hatırlamıyorsam ‘evlenicez, belediye başkanıyla bile konuşturdu’ diye yazmıştın sanırım, yanlışsa düzelt öyle kalmış hafızamda... Böyle her dediği yalan bi adam nasıl bu kadar saklamış kendini çok ilginç.. Ya adam çevresindekileri manipüle etmede usta ya da çevresindekiler kayıtsız şartsız güveniyor ona.. Her iki anlamda da sıkıntı...
Tabi tabi. Danisman oldugunu iddia ederek cevre edinmis. Herkes adami oyle sandigi icin kimse inceleme geregi duymuyor. Baskana da o sekilde soylemis, baskan beni tanidigi icin beni tebrik etmisti. Tam rezillik.Yanlış hatırlamıyorsam ‘evlenicez, belediye başkanıyla bile konuşturdu’ diye yazmıştın sanırım, yanlışsa düzelt öyle kalmış hafızamda... Böyle her dediği yalan bi adam nasıl bu kadar saklamış kendini çok ilginç.. Ya adam çevresindekileri manipüle etmede usta ya da çevresindekiler kayıtsız şartsız güveniyor ona.. Her iki anlamda da sıkıntı...
Cevremde bu kadar manyak bir insanin oldugunu fark edememisim. Ben siradan oldugum icin herkesi normal saniyorum ve ciddi ciddi ilk tanistigimdan itibaren kapilmistim.Bence karsilikli bir sikinti soz konusu. Her soylenene kayitsiz sartsiz inanmak bence daha buyuk bir sikiniti..
Ayni benim yasadiklarimi ozetlemissiniz belirsizlik istemedigimi söyledim baskasimi var dediğimde yok diyordu konuşuyorduk ama öylesine konuşuyor gibiydik ve ayrıldıkyok yok tam anlatamadım. ilk bir ay deli gibi aşkım canım derdi, bana kızardı demiyorum diye. dedirtmeye çalışırdı falan. ben hayatım vs derdim. gittikten sonra ilk zamanlar da diyordu. sonra kesildi.ben de başkası mı var diye şüphelendim memleketinde. sonrası da boyle işte. tamamen koptuk. sadece askıda ilişki yaşıyoruz, yalandan adımız ilişki