hala gelmedi...

Eklentiler

• 91F0469B-B778-4023-9862-D81CBBD1426B.jpeg
    91F0469B-B778-4023-9862-D81CBBD1426B.jpeg
    169,5 KB · Görüntüleme: 253
  • 2AF6129A-7610-484E-8ECC-2CB7EFF08F76.jpeg
    2AF6129A-7610-484E-8ECC-2CB7EFF08F76.jpeg
    460,5 KB · Görüntüleme: 254
Yanlış hatırlamıyorsam ‘evlenicez, belediye başkanıyla bile konuşturdu’ diye yazmıştın sanırım, yanlışsa düzelt öyle kalmış hafızamda... Böyle her dediği yalan bi adam nasıl bu kadar saklamış kendini çok ilginç.. Ya adam çevresindekileri manipüle etmede usta ya da çevresindekiler kayıtsız şartsız güveniyor ona.. Her iki anlamda da sıkıntı...

Yanlış hatırlamıyorsam ‘evlenicez, belediye başkanıyla bile konuşturdu’ diye yazmıştın sanırım, yanlışsa düzelt öyle kalmış hafızamda... Böyle her dediği yalan bi adam nasıl bu kadar saklamış kendini çok ilginç.. Ya adam çevresindekileri manipüle etmede usta ya da çevresindekiler kayıtsız şartsız güveniyor ona.. Her iki anlamda da sıkıntı...

Bence karsilikli bir sikinti soz konusu. Her soylenene kayitsiz sartsiz inanmak bence daha buyuk bir sikiniti..

Tabi tabi. Danisman oldugunu iddia ederek cevre edinmis. Herkes adami oyle sandigi icin kimse inceleme geregi duymuyor. Baskana da o sekilde soylemis, baskan beni tanidigi icin beni tebrik etmisti. Tam rezillik.

yok yok tam anlatamadım. ilk bir ay deli gibi aşkım canım derdi, bana kızardı demiyorum diye. dedirtmeye çalışırdı falan. ben hayatım vs derdim. gittikten sonra ilk zamanlar da diyordu. sonra kesildi.ben de başkası mı var diye şüphelendim memleketinde. sonrası da boyle işte. tamamen koptuk. sadece askıda ilişki yaşıyoruz, yalandan adımız ilişki
Ayni benim yasadiklarimi ozetlemissiniz belirsizlik istemedigimi söyledim baskasimi var dediğimde yok diyordu konuşuyorduk ama öylesine konuşuyor gibiydik ve ayrıldık

X