hala gelmedi...

4 Aylik bir iliski hicbir seydir. Atin gitsin bu adami. ilerde bu maymuna vakit ayirip umit beslediginiz icin gulup gececeksiniz size garanti veririm... Manuplatif player bu adam . Hem de player'in tillahi. Hic bir mesajina cevap vermeyin. konusmak icin bulusmayin sizi gene kandiracaktir. Kandiramadigini gorunce daha kiymetli av olacaksiniz. Sakin aramayin. cevap yazmayin.

Konudaki beyefendinin mesleği malum, içerikte belirtildi diye hemen olaya Ekrem, Mansur karıştırmayınız zira siyasi içerik yasaktır

Yalnız adam tam siyasetçiymiş ilişkiden de belli olduğu üzere. Ama aşık değil. Aşık adam sürekli arar. İllaki aramak için bir vakit vardır

demin aradı. biraz nefes almak istedim dedi.
sabahtan beri insanlarla iç içeyim ölüyorum geleceğim en az bir ay oradayım dedi.
ben sabah sekizde kalkıyorum akşama kadar insanlarla konuşuyorum. bir boşluk bulunca seni arıyorum.
rica ediyorum gelince konuşlalım dedi.
başkası mı var başkasıyla mı evlendin muhabbetini affedemiyorum ben sende nefes almaya çalışıyorum dedi.
pzt gelince görüşürüz dedik. pzt'ye kadar arama demiyorum ara istediğinde ben de ararım ama pzt gelcem dedi.

var ekliyim hiç başka kadın var gibi değil. yani ailesiyle pozları var.

Karısının fotosunu koymayan bir sürü adam var
Hem bdv de okudum hem de bazıları densiz mesaj atıyor "slm nbr" tarzi
Bilemezsin
Burada biri yazmıştı aynı evde her gün kaldığı halde evli çıkmış adam falan sosyal medya hesap şifreleri varmış kadında vs

Vah vah affedemiyormus
Ahaha
Bahaneye bak
Sanki aldattın mi onurunu mu lekeleyecek laflar ettin

sizin "başkası mı var başkasıyla mı evlendin ? " sorunuza asiri reaksiyon gostermesi , bir degil iki degil...yakalandi! O yuzden parliyor, ustunu asiri reaksiyonla ortmeye calisiyor gibime geldi. Spoiler: Bu adam evli cikacak !

Gelsin bi bakalim bekle yuz yuze konuşun ne olcak, olmadi eger seni tatmin etmezse cewaplari konusmalari, bitirirsin canim.

Gerçekten de yüz yüze konuşmak istiyordur belki telefonda anlatamıyordur derdini.İşleri yoğundur ve İşkolik biridir o yüzden istese de ilgili olamıyordur size karşı.Bence son kez görüşün sizin de içinizde şüphe kalmamış olur hem ya başlar ya bitirirsiniz.

bence adam evli değil.
bu yüzden sizin de bu şekilde dimdirekt adama sormanız ayıp olmuş.
ama evli olmasa da fark etmez, sizinki de ilişki değil.
daha ilk zamanda evlilik lafının geçmesi yada gelecek planlamasının bu kadar hızlı olması normal değil.
evet seçim süreci yoğundu, ama bu kadar fırsat bulamaması, sizi ilgi dilenen biri haline getirmesi kabul edilemez.
her hafta gelirim diyip gelmemesi, alt tarafı 4 saatlik mesafede 64 gündür görüşmemek normal değil.
bence siz haddinden uzun süre beklemişsiniz.
çoktan yol vermeliydiniz. bu kadar değersiz hissettiğiniz, sizin canınızı sıkan, mutsuz eden ilişkiye ne diye saplanıp kaldınız hiç anlamadım.
sanki ortada çoluk çocuk, evlilik bağı, aileler falan var... ne gerek var kendinizi bu kadar üzdünüz.

Nedense bir tek bana normal geliyor sanırım adamın durumu. olabilirliği var yani garipsemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…