- 29 Nisan 2013
- 16.168
- 30.996
-
- Konu Sahibi lightblue87
var ekliyim hiç başka kadın var gibi değil. yani ailesiyle pozları var.
demin aradı. biraz nefes almak istedim dedi.
sabahtan beri insanlarla iç içeyim ölüyorum geleceğim en az bir ay oradayım dedi.
ben sabah sekizde kalkıyorum akşama kadar insanlarla konuşuyorum. bir boşluk bulunca seni arıyorum.
rica ediyorum gelince konuşlalım dedi.
başkası mı var başkasıyla mı evlendin muhabbetini affedemiyorum ben sende nefes almaya çalışıyorum dedi.
pzt gelince görüşürüz dedik. pzt'ye kadar arama demiyorum ara istediğinde ben de ararım ama pzt gelcem dedi.
Cehape zihniyeti işte neolacakadam ekremci zaten :)
sizin "başkası mı var başkasıyla mı evlendin ? " sorunuza asiri reaksiyon gostermesi , bir degil iki degil...yakalandi! O yuzden parliyor, ustunu asiri reaksiyonla ortmeye calisiyor gibime geldi. Spoiler: Bu adam evli cikacak !demin aradı. biraz nefes almak istedim dedi.
sabahtan beri insanlarla iç içeyim ölüyorum geleceğim en az bir ay oradayım dedi.
ben sabah sekizde kalkıyorum akşama kadar insanlarla konuşuyorum. bir boşluk bulunca seni arıyorum.
başkası mı var başkasıyla mı evlendin muhabbetini affedemiyorum ben sende nefes almaya çalışıyorum dedi.
pzt gelince görüşürüz dedik. pzt'ye kadar arama demiyorum ara istediğinde ben de ararım ama pzt gelcem dedi.
65 gün olduay yeminle bu adam ömür törpüsü ya çekilecek dert değil :) sende de iyi sabır varmış kuzum :)
Nedense bir tek bana normal geliyor sanırım adamın durumu. olabilirliği var yani garipsemiyorumdemin aradı. biraz nefes almak istedim dedi.