Hala elim ayağım titriyor?

Ayy korkunç.. Muhtemelen sevgiliniz uyurgezer. Benim amcam da uyurgezer. Askerden izne dönünce bize gelmişti, artık nasıl bir stres yaptıysa geceleri uyanır kapıdan, camdan kaçmaya çalışırdı. Sorulan sorulara falan cevap verirdi. Değişik bir durum tabi ama var böyle şeyler.
Merak ettim ne yaptınız, konuşabildiniz mi sevgilinizle?

Başka bir şey kullanmadıysa Alkolden olabilir. Benim erkek kadeşim genelde alkol alır ama sarhoş olmaz, zil zurna olacak kadarda içmez ama. Yalnız, alkol o an ki psikolojik durumdan farklı etki gösterebiliyor. Örneğin diğer erkek kardeşimin düğününde kız tarafının saat 9 da (düğün 8 de başlamış 12 de bitecekti) biz eve gideceğiz ev de misafirlerimiz var demesi uzerine ve çıkardıkları diğer sorunlardan etkilenip, kardeşim üzülmesin, kavga çıkmasın diye sustuğundan sinir içinde patlayıp az alkol almasına rağmen bildiğin bilinci gitmişti eve gittiğinde bile eşi xxxxx hiç böyle olmazdı wc ye bile yardımsız gidemedi ve halen kendini düğünde sanıyordu dedi. Eve gitmeden evvel biz ve onu tanıyan herkes şaşırmıştı o hallerine. Böyle bir durumda olmuş olabilir.

Tüm cevapları okumadım belki benden önce yazan olmuştur ama gece terörü diye bir şey var, o ihtimali de düşünün. Eski eşim bir gece derin uykudayken aniden söylenerek uyandı, doğrulup yüzüme bakarak küfürler etmeye başladı, ben karşılık verince saçımı kesin benim falan diye alakasız saçma sapan cevaplar verdi. Sonra yine aniden sırtını dönüp uyumaya devam etti. Sabah ona olanları anlattığımda kesinlikle hiç bir şey hatırlayamadı. Daha çok çocuklarda görülen bir vakaymış ama sanırım gizli depresyon gibi rahatsızlıkları olan erişkinlerde de olabiliyor. Olayın şokuyla benden gizli madde kullandığını ya da bir akıl hastalığı olduğunu sandım, hayatımda hiç o kadar korkmamıştım. Durum devam ederse psikiyatriye görünmekte fayda var.

Aynısı ilk kocamla bana oldu ertesi gün evi terk ettim ben çünkü bardağı taşıran son damlaydı. Damla dediysem baya gürül gürül işiyordu adam yatak odasının köşesine benimki de saçma sapan konuşup beni itmişti çok sarhoştu ben ona yordum sonra da boşadım zaten.

Yani adam rüyasında tuvalete gitmiş siz de tuvalete gelip özel alanını ihlal ettiniz sanıp size tepki göstermiş olabilir mi ? Eşim aşırı stresli bir döneminde uykusunda araba sürüyordu, birden uyandı koluma bi tane patlattı "bir daha arabaların önüne atlama" diye Sabah anlattığımda koluma vurduğu için aşırı üzüldü, bir daha da ufak tefek mırıldanma harici bir şey yaşanmadı.

Bence bu kadar korkmanızı gerektiren bir şey yok. Sakin olun. Sevgiliniz ya uyurgezer ya da gece terörü yaşamış, olabilir şeyler bunlar.

Alışkın olduğu yerden farklı bir yerde uyumuş sonuçta, orayı tuvalet sanmıştır büyük ihtimalle.

Benim kızımda bayağı saçma şeyler konuşur uykusunda, ingilizce konuştuğunu bile duydum kaç kez.

Eşimde geçen gece bizim dondurmaları dolaba koydun mu dedi uykusunda. Evet koydum dedim.

Ay bende küçükken İngiliz aspirinleri vardı plastik kutu da ona kalkıp işemeye çalışmışım annem sese uyanmış her yer batmış tabi, birde benim bir oda arkadaşım vardı üniversitede. Biz film izlerken laptop da kalktı birden Ay terbiyesizler bu saatte benim laptopmı açıp film izliyorlar demişti. Ama o her gece bu olayları tekrarladığı için doktoru onu uyku merkezine yönlendirmişti tedavi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…