Hala elim ayağım titriyor?

O isedigi yeri silseydin o kokuyla rahat edemezsin.

Yüzde 90 dediğim gibi o halde. Endiseye mahal yok.
Yahu bir insanin her yorumu mu fiyasko olur?
Evet dediğin gibi kronik olmayabilir, ilk defa olmus olabilir o olabilir bu olabilir ama; tam tersi de olabilir, hap almis olabilir, uyur gezer ise de ağır geçiren ve zarar veren cinsten olabilir, tekrar uyanip uyanmayacagindan/zararsiz oldugundan/zarar vermeyeceginden nasil emin olur da, endiselenecek bir sey yok dersin? Yuh!

Uyurgezerlik mi adına başka bir şey mi derler bilemem bu tarz şeylere ama bende yaşıyorum arada bu tarz işeme hariç afghj gözlerim açık yatakta konuştuğumu bilirim sonradan ne yapıyorum diyip yatıyorum. Hatta uyurken konuşuyorum sanki uyumuyor gibi soru sorsalar cevaplıyorum. Bazen sinirli sinirli çatıyorum yanımdakine yani onda da bu tarz bir şey olabilir.

Tedirgin hissettiğim için çıktım zaten odadan sabah konuşacağım

Şimdiye dek hiç olmadı çok kez aynı evde kaldık ilk defa başımıza geldi ama ben çok korktum hala kendime gelemedim geleceğimi de sanmıyorum

Başbaşa konuşabileceğimi sanmıyorum hala titriyorum çünkü
Beni bu kadar urkutmedi. Cunku uyurgezerlik vakasi oldugu çok belli. Etrafimda o kadar çok var ve o kadar çok şahit oldum ki, evet insan o an şok oluyor ama. Bilinçleri kapali oluyor işte o an uyumaya devam ediyorlar aslında gözler açık bile olsa. Abim de normalde uyurgezer değil sadece bir kere olmuştu ona da derin uykusundan uyandirildigi bir anda. Jandarmalari sen mi cagirdin falan bana garip garip şeyler sormuştu camdan baktı falan sonra uyumaya devam etti. Sabah ise hiçbir şey hatırlamiyordu. O an korkmustum tabi ama şimdi gülerek animsiyoruz. Aglamaniza gerek yok sevgiliniz delirmedi

Şimdiye dek hiç olmadı çok kez aynı evde kaldık ilk defa başımıza geldi ama ben çok korktum hala kendime gelemedim geleceğimi de sanmıyorum
Erkek arkadaşındaki bendeki gibi yarı uyanık yarı uyur gibi bir şey mi tehlikeli mi bilemezsin. Lobide kal. Çünkü benim ki farklı bir şey olabilir.

Büyük ihtimalle uyurgezer ev arkadaşım o sekildeydi yani odaya isemedi tabi ama saçma sapan konuşurdu gezerdi. Ben de tamam canım hadi yatalım deyip odasına götürürdüm uyurdu. O da büyük olasılıkla o şekilde. Öyle durumlarda asla inatlasilmamasi gerekiyormuş. Bir gün uyanıkken boyle durumlarda beni yatağıma yatır diye uyarmıştı

Bence gayette ürkütücü.. Mesela giyinmek, konuşmak veya yemek yemek gibi rutin aktiviteler yapabilir. Bazı vakalar merdivenden düşerek veya camdan atlayarak kendini yaralayabilir, evden çıkabilir, araba kullanabilir, farkında olmadan cinsel aktivitede bile bulunabilir. Uyurgezerler uyandıktan hemen sonra agresif davranışlar sergileyebilirler deniliyor bu durum da oldukça rahatsız edici bence herşey yapabilir o zaman. Konu sahibi sen artık dikkat et ne diyelim.

Evet dediğiniz gibi oldu anlamadım ilk başta inatlaştım ama sonra idrak edince hadi yat dedim yattı hemen de uyudu

Of kafam Allak bullak sabah olsun bir an önce

Uyurgezer bile olsa konuştuğunuzda uyanmış olmalı ve size uyanık davranmış olmalı. Kısaca sıkıntılı bir tip gibi geldi bana. 2 yıldır her gün mü görüşüyorsunuz
Hayır uyurgezerler konuşurken de uyku halinde oluyor eğer ne diyorsun anlamadım falan derseniz çok agresiflesiyorlar. O durumda onları sakince yatağa yatirmaniz gerekiyor. Aksi halde çok sinirli cevaplar alabiliyorsunuz

Hayır uyurgezerler konuşurken de uyku halinde oluyor eğer ne diyorsun anlamadım falan derseniz çok agresiflesiyorlar. O durumda onları sakince yatağa yatirmaniz gerekiyor. Aksi halde çok sinirli cevaplar alabiliyorsunuz
Tam olarak dediğiniz oldu yat dediğimde de anında yattı ve uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…