- 13 Ağustos 2022
- 8.621
- 4.397
- 31
-
- Konu Sahibi agresifkiz
O isedigi yeri silseydin o kokuyla rahat edemezsin.Alkol almıştı ben alkolden olabilir belki dedim ama ilk kez alkol almıyor. Korktum açıkçası ve moralim çok bozuk böyle bir şey başımıza geldiği için böyle biri değil çünkü ne oldu anlamadım
Bu saatte nereye gideceksin ki ?Çıktım şimdi otel büyük zaten
Başbaşa konuşabileceğimi sanmıyorum hala titriyorum çünküSabah soracak bile olsanız kendinizi güvene alın. Lobi, kahvaltı salonu vs. insanların olduğu bir yerde konuşun. Gizlice madde almış olabileceği geldi aklıma. Dikkatli olun.
LobideyimBu saatte nereye gideceksin ki ?
Yahu bir insanin her yorumu mu fiyasko olur?Yüzde 90 dediğim gibi o halde. Endiseye mahal yok.
Tedirgin hissettiğim için çıktım zaten odadan sabah konuşacağımYahu bir insanin her yorumu mu fiyasko olur?
Evet dediğin gibi kronik olmayabilir, ilk defa olmus olabilir o olabilir bu olabilir ama; tam tersi de olabilir, hap almis olabilir, uyur gezer ise de ağır geçiren ve zarar veren cinsten olabilir, tekrar uyanip uyanmayacagindan/zararsiz oldugundan/zarar vermeyeceginden nasil emin olur da, endiselenecek bir sey yok dersin? Yuh!
Şimdiye dek hiç olmadı çok kez aynı evde kaldık ilk defa başımıza geldi ama ben çok korktum hala kendime gelemedim geleceğimi de sanmıyorumUyurgezerlik mi adına başka bir şey mi derler bilemem bu tarz şeylere ama bende yaşıyorum arada bu tarz işeme hariç afghj gözlerim açık yatakta konuştuğumu bilirim sonradan ne yapıyorum diyip yatıyorum. Hatta uyurken konuşuyorum sanki uyumuyor gibi soru sorsalar cevaplıyorum. Bazen sinirli sinirli çatıyorum yanımdakine yani onda da bu tarz bir şey olabilir.
Beni bu kadar urkutmedi. Cunku uyurgezerlik vakasi oldugu çok belli. Etrafimda o kadar çok var ve o kadar çok şahit oldum ki, evet insan o an şok oluyor ama. Bilinçleri kapali oluyor işte o an uyumaya devam ediyorlar aslında gözler açık bile olsa. Abim de normalde uyurgezer değil sadece bir kere olmuştu ona da derin uykusundan uyandirildigi bir anda. Jandarmalari sen mi cagirdin falan bana garip garip şeyler sormuştu camdan baktı falan sonra uyumaya devam etti. Sabah ise hiçbir şey hatırlamiyordu. O an korkmustum tabi ama şimdi gülerek animsiyoruz. Aglamaniza gerek yok sevgiliniz delirmediBaşbaşa konuşabileceğimi sanmıyorum hala titriyorum çünkü
Erkek arkadaşındaki bendeki gibi yarı uyanık yarı uyur gibi bir şey mi tehlikeli mi bilemezsin. Lobide kal. Çünkü benim ki farklı bir şey olabilir.Şimdiye dek hiç olmadı çok kez aynı evde kaldık ilk defa başımıza geldi ama ben çok korktum hala kendime gelemedim geleceğimi de sanmıyorum
Yalnız kalmamaya bak o kişiyle.Tedirgin hissettiğim için çıktım zaten odadan sabah konuşacağım
Büyük ihtimalle uyurgezer ev arkadaşım o sekildeydi yani odaya isemedi tabi ama saçma sapan konuşurdu gezerdi. Ben de tamam canım hadi yatalım deyip odasına götürürdüm uyurdu. O da büyük olasılıkla o şekilde. Öyle durumlarda asla inatlasilmamasi gerekiyormuş. Bir gün uyanıkken boyle durumlarda beni yatağıma yatır diye uyarmıştıArkadaşlar iyi geceler. Erkek arkadaşımla tatildeyiz şu an, az önce uykumdan tıkırtıyla uyandım. Bir baktım erkek arkadaşım odanın bir köşesine işiyor. Neye uğradığımı şaşırdım dedim uykuda herhalde seslendim bak çişini yanlış yere yapıyorsun gel tuvalete gidelim dedim. Bir anda saçma saçma şeyler söylemeye başladı bana odadan çık demeye başladı. Yeni tanıdığım biri değil 2 senedir tanıyorum bir senedir sevgiliyiz ilk kez beraber kalmıyoruz. Kendine zarar verecek diye korktum odadan o an çıkamadım cam sehpa vardı elini keser diye. Önce sakinleştirdim yat uyu sabah konuşuruz dedim beni dinledi uyudu ama sanki yabancı biri gibiydi şimdi uyuyor ama korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım. Uykusunda rüya gördü de anlık mı oldu ne oldu anlamadım hala elim ayağım titriyor. Bu saatte var mı akıl verecek biri. Onu böyle bırakmak istemiyorum da uyanır başına bir şey gelir diye ama korkuyorum da.
Beni bu kadar urkutmedi. Cunku uyurgezerlik vakasi oldugu çok belli. Etrafimda o kadar çok var ve o kadar çok şahit oldum ki, evet insan o an şok oluyor ama. Bilinçleri kapali oluyor işte o an uyumaya devam ediyorlar aslında gözler açık bile olsa. Abim de normalde uyurgezer değil sadece bir kere olmuştu ona da derin uykusundan uyandirildigi bir anda. Jandarmalari sen mi cagirdin falan bana garip garip şeyler sormuştu camdan baktı falan sonra uyumaya devam etti. Sabah ise hiçbir şey hatırlamiyordu. O an korkmustum tabi ama şimdi gülerek animsiyoruz. Aglamaniza gerek yok sevgiliniz delirmedi
Evet dediğiniz gibi oldu anlamadım ilk başta inatlaştım ama sonra idrak edince hadi yat dedim yattı hemen de uyuduBüyük ihtimalle uyurgezer ev arkadaşım o sekildeydi yani odaya isemedi tabi ama saçma sapan konuşurdu gezerdi. Ben de tamam canım hadi yatalım deyip odasına götürürdüm uyurdu. O da büyük olasılıkla o şekilde. Öyle durumlarda asla inatlasilmamasi gerekiyormuş. Bir gün uyanıkken boyle durumlarda beni yatağıma yatır diye uyarmıştı
Of kafam Allak bullak sabah olsun bir an önceBence gayette ürkütücü.. Mesela giyinmek, konuşmak veya yemek yemek gibi rutin aktiviteler yapabilir. Bazı vakalar merdivenden düşerek veya camdan atlayarak kendini yaralayabilir, evden çıkabilir, araba kullanabilir, farkında olmadan cinsel aktivitede bile bulunabilir. Uyurgezerler uyandıktan hemen sonra agresif davranışlar sergileyebilirler deniliyor bu durum da oldukça rahatsız edici bence herşey yapabilir o zaman. Konu sahibi sen artık dikkat et ne diyelim.
Hayır uyurgezerler konuşurken de uyku halinde oluyor eğer ne diyorsun anlamadım falan derseniz çok agresiflesiyorlar. O durumda onları sakince yatağa yatirmaniz gerekiyor. Aksi halde çok sinirli cevaplar alabiliyorsunuzUyurgezer bile olsa konuştuğunuzda uyanmış olmalı ve size uyanık davranmış olmalı. Kısaca sıkıntılı bir tip gibi geldi bana. 2 yıldır her gün mü görüşüyorsunuz
Of kafam Allak bullak sabah olsun bir an önce
Tam olarak dediğiniz oldu yat dediğimde de anında yattı ve uyuduHayır uyurgezerler konuşurken de uyku halinde oluyor eğer ne diyorsun anlamadım falan derseniz çok agresiflesiyorlar. O durumda onları sakince yatağa yatirmaniz gerekiyor. Aksi halde çok sinirli cevaplar alabiliyorsunuz