- 10 Haziran 2023
- 726
- 1.443
- 35
-
- Konu Sahibi agresifkiz
Yukarıda üye yazmış ya uyurgezer ya madde kullanmış ya da hasta diye.Oteldeyim aslında lobiye gidebilirim ama bilmiyorum sabah çıkarım dedim
Çıktım şimdi otel büyük zatenBen olsam orayi terk ederdim şu an için.
Gidebilir misiniz, var mi imkaniniz?
Bir daha uyanmayacagi ve size bir sey yapmayacagi kesin değil.
2 sene de cok uzun bir süre değil.
Ben hatırlayacağım ama ve çok korktum sanki tanıdığım kişi değil gibiydiAlkolu cok kaçırdıysa olmuştur yani kafası gitmiştir. Yarın hatırlamayabilir bile.
Anlamadım ama alkolde almıştı o da olabilir yani çok kez beraber kaldık uyurgezer olsa anlardım sanırımUyurgezerlik bence bu
Çıktım zaten sabah olmasını bekleyeceğimYukarıda üye yazmış ya uyurgezer ya madde kullanmış ya da hasta diye.
Hepsi de orayı terketmeniz için geçerli sebepler.
Uyku sersemi yapmıştırAlkolde almışArkadaşlar iyi geceler. Erkek arkadaşımla tatildeyiz şu an, az önce uykumdan tıkırtıyla uyandım. Bir baktım erkek arkadaşım odanın bir köşesine işiyor. Neye uğradığımı şaşırdım dedim uykuda herhalde seslendim bak çişini yanlış yere yapıyorsun gel tuvalete gidelim dedim. Bir anda saçma saçma şeyler söylemeye başladı bana odadan çık demeye başladı. Yeni tanıdığım biri değil 2 senedir tanıyorum bir senedir sevgiliyiz ilk kez beraber kalmıyoruz. Kendine zarar verecek diye korktum odadan o an çıkamadım cam sehpa vardı elini keser diye. Önce sakinleştirdim yat uyu sabah konuşuruz dedim beni dinledi uyudu ama sanki yabancı biri gibiydi şimdi uyuyor ama korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım. Uykusunda rüya gördü de anlık mı oldu ne oldu anlamadım hala elim ayağım titriyor. Bu saatte var mı akıl verecek biri. Onu böyle bırakmak istemiyorum da uyanır başına bir şey gelir diye ama korkuyorum da.
Uyurgezerlik illa kronik olmasına gerek yok yani ilk kez de olabilir. rem uykusu bölündüğünde de olur. cisi gelmiş ve derin uykusu bölünmüş sonucunda da uyurgezerlik meydana gelmiş. Uyumaya devam ettiyse sorun yok, eğer dediğim gibiyse sabah muhtemelen bunları hatirlamayacakUyurgezerlik bence bu
Bilmiyorum şu an hala korkudan ağlıyorum nasıl böyle bir şey olabilir aklım almıyor. Evet zaten sonrasında hemen uykuya devam etti sabah olsun illa ki soracağımUyurgezerlik illa kronik olmasına gerek yok yani ilk kez de olabilir. rem uykusu bölündüğünde de olur. cisi gelmiş ve derin uykusu bölünmüş sonucunda da uyurgezerlik meydana gelmiş. Uyumaya devam ettiyse sorun yok, eğer dediğim gibiyse sabah muhtemelen bunları hatirlamayacak
lobiye indim zaten. Hap içmedi hep beraberdik öyle huyları yok zaten. Sinirim altüst oldu hala elim ayağım titriyor ağlıyorum nasıl olabilirBen inerim lobiye kahve içer otururum beklerim sabahı bakalım zaten kendine gelirse seni arar açıkçası tatili de berbat etmiş eve dönüyorum derim merhamet yapılacak durum değil içmeyi bilmiyorsa içmesin hap map içmişse bide bana öyle geldi senden gizli mutlaka öğren hayra alamet değil....
Yüzde 90 dediğim gibi o halde. Endiseye mahal yok.Evet zaten sonrasında hemen uykuya devam etti
Sabah olsun soracağım ve gitmek istediğimi söyleyeceğimbu arada siz ilk defa sahit oluyorsunuz ama o ilk defa yasamiyordur, ve size bu durumdan hic bahsetmemiş.
Sahit olursaniz korkmamaniz gerektigini, zararsiz oldugunu soylememis.
sarhoşluk degil çünkü bu.
Bu bile guvenmemeniz icin sebep
Ama hala korkuyorum çok değişikti hareketleri sabah eski halinde olursa belki biraz rahatlarım ama şu an gitmek istiyorum burdanYüzde 90 dediğim gibi o halde. Endiseye mahal yok.
lobiye indim zaten. Hap içmedi hep beraberdik öyle huyları yok zaten. Sinirim altüst oldu hala elim ayağım titriyor ağlıyorum nasıl olabilir
Bilmiyorum ama sinirim bozuldu kendime gelemiyorum bir an önce sabah olsun sormak istiyorumYa bı insanı dakika başı ne yaptığını bilemezsin ki hayatta neler oluyor burda evli arkadaş eşinin madde bağımlılığını yeni öğrenmiş mesela.
İnşallah uyku problemidir kafası gitmiştir falan birdaha yaşamazsın umarım diliyelim.
Bilmiyorum ama sinirim bozuldu kendime gelemiyorum bir an önce sabah olsun sormak istiyorum
Sabah erkenden yazarımBilgilendirme yap güncelleyip.