Hala elim ayağım titriyor?

Uyku sersemi yapmıştırAlkolde almış

Uyurgezerlik bence bu
Uyurgezerlik illa kronik olmasına gerek yok yani ilk kez de olabilir. rem uykusu bölündüğünde de olur. cisi gelmiş ve derin uykusu bölünmüş sonucunda da uyurgezerlik meydana gelmiş. Uyumaya devam ettiyse sorun yok, eğer dediğim gibiyse sabah muhtemelen bunları hatirlamayacak

Ben inerim lobiye kahve içer otururum beklerim sabahı bakalım zaten kendine gelirse seni arar açıkçası tatili de berbat etmiş eve dönüyorum derim merhamet yapılacak durum değil içmeyi bilmiyorsa içmesin hap map içmişse bide bana öyle geldi senden gizli mutlaka öğren hayra alamet değil....

Bilmiyorum şu an hala korkudan ağlıyorum nasıl böyle bir şey olabilir aklım almıyor. Evet zaten sonrasında hemen uykuya devam etti sabah olsun illa ki soracağım

lobiye indim zaten. Hap içmedi hep beraberdik öyle huyları yok zaten. Sinirim altüst oldu hala elim ayağım titriyor ağlıyorum nasıl olabilir

bu arada siz ilk defa sahit oluyorsunuz ama o ilk defa yasamiyordur, ve size bu durumdan hic bahsetmemiş.
Sahit olursaniz korkmamaniz gerektigini, zararsiz oldugunu soylememis.
sarhoşluk degil çünkü bu.
Bu bile guvenmemeniz icin sebep
Sabah olsun soracağım ve gitmek istediğimi söyleyeceğim

lobiye indim zaten. Hap içmedi hep beraberdik öyle huyları yok zaten. Sinirim altüst oldu hala elim ayağım titriyor ağlıyorum nasıl olabilir

Ya bı insanı dakika başı ne yaptığını bilemezsin ki hayatta neler oluyor burda evli arkadaş eşinin madde bağımlılığını yeni öğrenmiş mesela karısı ya.
İnşallah uyku problemidir kafası gitmiştir falan birdaha yaşamazsın umarım diliyelim.

Bilmiyorum ama sinirim bozuldu kendime gelemiyorum bir an önce sabah olsun sormak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…