Yahu ne kadar işemekle ilgili anısı olan varmış çok güldüm
malesef benimde benzer şeyler başımdan geçti. 15 yaşlarım falan olsa gerek Lise sınavına hazırlandığım seneydi stresten mi bilmiyorum. Birde bu olayların başlangıcı olduğunu düşündüğümüz bir gün bayıldım(hayatımda ilk ve sondu). Aynı hafta içinde erkenden uykum gelip ev ahalisi tv başında iken yattım. Sabah kalktığımda herkes iyi misin nasıl oldun falan diyor. Dedim nolduki. Gece ranzanın üst katındaki yatağımdan bir güzel kalkıp oturma odasına gidip tv izleyen aileme homurdanmışım ne dediğimi anlamayıp ne diyorsun noldu diye soran abime kitabımı sen aldın sakladın biliyorum çabuk ver diyip vurmaya başlamışım. Ne kitabı dediklerinde adını daha önce ilk defa duyduğum bir kitap ismi söylediler. İyide ben o kitabın varlığından bile bi haberim yani. Bilinç altı desem bu nasıl bi bilinç altı bilemiyorum. Durumu anlayan annem gel yatırayım seni dediğinde hayır ben dolaba(kıyafet dolabı) çişimi yapıcam diye ağlamaya başlayıp üstümdeki kıyafetlerimi ( tişört ve alt pijama) çıkarmaya çalışmışım. Elimi kolumu tutup yatağa götürmüşler hemen uyumuşum. Asla asla hatırlamıyorum. Ertesi gün nörolojiden randevu aldık bayılma üzerine yaşanınca bu durum ailem korkmuştu.
Arada 1 2 gün geçtiğinde bu defa yine yataktan kalkıp banyo kapısına gitmişim gece. Kapıya vuruyomuşum. Banyoda da kimse yok yani. Annrm gelip noluyo diye korkmuş. Kızım kimse yok zaten içerde kapıya niye vuruyosun bak kimse yok diyip kapıyı açıncada içeri girip donlarımı indirmeye çalışıp buraya çişimi yapıcam diye ağlamaya başlamışım. Banyoda tuvalet yok öyle klozet vs. Annem yok olmaz buraya tuvalet yapılmaz gel tuvalete gidelim dediğinde inatlaşıp hayır hayır buraya yapıcam vs demişim. Sonra babam gelmiş durumu anlamış ikna etmeye çalışırlarken babam kokudan panikten sanırım oraya tuvalet yapılmazzz diye bağırınca kendime geldim. Banyodayım ağlıyorum karşımda annem babam korku dolu gözlerle bana bakıyor...
Sonrası nöroloji randevusuna gittik beyin mr ı vs çekildim. 1 normal dr 1 profa sonuç gösterdiler muayene oldum. Hiç bi sıkıntı görülmedi. Normal dediler bu çağlarda olabilir stres olabilir falan denildi. Sonrasında hiç yaşamadım çok şükür.
Ancak bu olaylardan 1 2 sene geçtiğinde benzer birşey annemin başına geldi. Gece tuvalete kalkmış bilinçli. Sonrada gidip yatmış. Sabah kalktığında bi bakıyor üst kısmında pijama ve atlet yok. Şok oluyor sağa sola vakınıyor kıyafetlerde yok. Üstünü giyip evde kıyafetleri arıyor. Pijama ve atlet nerden çıksa beğenirsiniz. Tuvalete atmış. Evet bildiğiniz alaturka tuvalete kıyafetlerini çıkarıp atmış. Kendide bilmiyor. Hala bir sır