- 17 Şubat 2013
- 3.135
- 1.769
-
- Konu Sahibi agresifkiz
Alkol almıştı ben alkolden olabilir belki dedim ama ilk kez alkol almıyor. Korktum açıkçası ve moralim çok bozuk böyle bir şey başımıza geldiği için böyle biri değil çünkü ne oldu anlamadımA)Uyurgezer olabilir mi? Gözleri kapalı mıydı?
B) Madde filan mı kullanıyor?
C) Çok mu alkol aldınız?
D) Sizden gizlediği psikolojik bir rahatsızlığı olabilir. Ardınıza bakmayın, yarın evinize dönün.
Alkol almıştı ama uyumuştuk zaten saatler geçti. İlk kez oldu ve çok korktum asla bana zarar verecek biri değil ne oldu nasıl oldu anlamadım ama şu an odada hem kalmak istemiyorum hem bırakamıyorum daKorkunç ya. Sarhoş mu bu ? İlk kez mi oldu?
Her gün değil ama çok sık görüşüyoruz uyurgezerliği yok ilk kez beraber kalmıyoruz ilk defa böyle bir şey oldu anlamadım bendeUyurgezer bile olsa konuştuğunuzda uyanmış olmalı ve size uyanık davranmış olmalı. Kısaca sıkıntılı bir tip gibi geldi bana. 2 yıldır her gün mü görüşüyorsunuz
Bilmiyorum sabah olsun uyanınca konuşacağım ama çok çok korktum korkudan o an sakin kalmaya çalıştım ama şimdi o uyudu sinirim boşaldı hala ağlıyorum böyle biri değil ilk kez beraber kalmıyoruz alkol içip uyudu ondan mı diyorum ama bilmiyorumKendine dikkat et. Biraz mantıklı olabilecek tek şey geliyor aklıma o da aşırı sarhoş olup uyuması (yinede odaya işemez insan diye düşünüyorum). Onun dışında niye öyle oldu ve ne açıklama yapacak merak ettim. Işte aynı evde olmadan tanınmıyor insan denir ya. Belki sizin için iyi olmuştur görmezden gelmeyin çok garip geldi.
O an aklıma kendine zarar vereceği geldi bana zarar vermez diye düşündümAyrıca kendine zarar verir diye düşünüyorsunuz da ya size zarar verirse ? Onu düşünmüyorsunuz .
Yani yemişim kendini Allah Allah, ben varken orada değil mi?Ayrıca kendine zarar verir diye düşünüyorsunuz da ya size zarar verirse ? Onu düşünmüyorsunuz .
Şu an iyi değilim pek konuşacak gibi de değilim hava aydınlansın dışarı çıkıp hava alacağım iyi hissetmiyorumUyandırıp konuşun çok ciddiyim sabah olmaz böyle
Bunu bilemezsin. Yarın doğruca evine dön bence.O an aklıma kendine zarar vereceği geldi bana zarar vermez diye düşündüm
Oteldeyim aslında lobiye gidebilirim ama bilmiyorum sabah çıkarım dedimYani yemişim kendini Allah Allah, ben varken orada değil mi?
Konu sahibi kendinizi emniyete alın, 112 yi tuşlayıp öyle kitletin tlfnu.
Hatta sizin yerinizde olsam banyoya geçer kapı kitlerim, sabah da güneş ışımasıyla kendimi odadan atarım.
Aklımdan şu an o geçiyor çünkü çok korktum halaa korkuyorumBunu bilemezsin. Yarın doğruca evine dön bence.