- 27 Temmuz 2023
- 245
- 576
-
- Konu Sahibi agresifkiz
Rem uykusunun en zirvesinde cisi geldiği için uykusu bolunmus ve anlik olarak uyurgezerlik yasamis. Benim çevremde de çok şahit oldum sürekli yaşamıyor herkes ki ilk kez birlikte kalmıyormuş olsa bilirdiNe yapsin konu sahibi erkek arkadasi ustune iseyene kadar beklesin mi
Olur ısteAy böyle bir dizi mi bi şey vardı, adam uyurgezer, karısını aldatıyordu ama kendisinin de haberi yoktu.
"Arkadaşım yazmış"dan sonra yeni moda olmasın bu
Korkut kiz merak ettimBöyle olaylar yasayan iki kisi taniyorum. Uykuda geziyorsa daha cok kendisi icin tehlike. Buraya örnek yazip korkutmiyim. Bence bu konuda bir uzman yardimi lazim
Olayın aslı uyurgezerlık mı cıktıGeçen günde kayseride bir kız otel odasının camından düşüp(!!!!!) öldü
Bence bunun cesitleri vardirRem uykusunun en zirvesinde cisi geldiği için uykusu bolunmus ve anlik olarak uyurgezerlik yasamis. Benim çevremde de çok şahit oldum sürekli yaşamıyor herkes ki ilk kez birlikte kalmıyormuş olsa bilirdi
Mesela abim bir kere yasadi
Kuzenim 3-5 kere yasamis. Birine ben de şahit oldum
Delirme yok bir sey yok max o an kendine yapar ne yapıyorsa
Yatağa yönlendirdin mi yatip uyuyorlar terk edip milleti orgutlemelik bir sey degil
Benim eski erkek arkadasim da yasamisti. O işemedi tabii. Ama feci korkmustum. Ayetel kürsi okuyup uyumaya devam etmistimYa bu benim görüşümbir daha yanında uyuyamam çünkü
Ay hıc bu kadar gulecegım aklıma gelmemıstıBenim kocamda başıma vurmuştu yumruk gibi uykunun en derin yerinde bir kaç tane geçirdi ne oluyo bana niye vuruyorsun diye ağlamaya başladım sarıldı uyumaya devam etti sabah dedim rüyanda ne gördün kavga ediyormuş adama vurdum üç kere dedi dedim bana vurdun uykunda farkında değil misin özür diledi sarıldı gerçekten bilincsizdi ama hala uyurken hareket ederse hemen uyanırım
Sana noluyo, sen nıye boyle gerildin sampıyonçevrimiçi olup konuya cevap yazmamak neyin nesi ?
seni ciddiye alıp yazanda kabahat
hapçı sevgilinle sana mutluluklar o zaman
haplanıp haplanıp oraya buraya işeyen manyakları hayatına alıyorsan bizim sorunumuz değil
insanlar ciddiye aldı yorum yazdı
ayıptır
herkes dengi dengine sen de denginlesin işte
ben bu hareketinden bunu anlarım
kızlar boşverin insan yerine koyup cevap yazanda kabahat
Yuh bu nasil saldirmak ya? İyi misiniz siz? Niye sirf cevap gelmedi diye hapci falan diye tahrik ediyorsunuz? Kiz tatilde oldugunu soyledi belki de anlik olarak okuyor cevap yazamiyor yaninda erkek arkadasi var. Uzun anlaticak belki de o yüzden bekliyor. Sirf merakindan catladin diye bu hakaretleri etmemeliydin. Ayip ya.çevrimiçi olup konuya cevap yazmamak neyin nesi ?
haplanıp haplanıp oraya buraya işeyen manyakları hayatına alıyorsan bizim sorunumuz değil
ayıptır
Demek ki sadece eli ayagi titrerken burdaki uyeleri önemsiyorçevrimiçi olup konuya cevap yazmamak neyin nesi ?
ayıptır
Korkut kiz merak ettim
çevrimiçi olup konuya cevap yazmamak neyin nesi ?
ayıptır
43 yaşındayım. En son altıma işediğimde 3-4 yaşındayımdır muhtemelen. İlk eşimle 15 sene evli kaldık. Böyle bir şey yaşamadım. Ama ikimizde ağzımıza alkol almazdık. Şu anki eşim en az haftada bir kez alır. 5 senedir beraberiz. Tuvaletin yerini şaşırmadı.Ya bu işeme durumu her insanın başına hayatında bir kere gelirmiş
Bende uykuda çok dönerdim. İlk evlendiğimizde eşime kolum çarptı çat diye. İkimizde sıçramıştık... Artık vurdum mu kolum mu çarptı bilmiyorumBenim kocamda başıma vurmuştu yumruk gibi uykunun en derin yerinde bir kaç tane geçirdi ne oluyo bana niye vuruyorsun diye ağlamaya başladım sarıldı uyumaya devam etti sabah dedim rüyanda ne gördün kavga ediyormuş adama vurdum üç kere dedi dedim bana vurdun uykunda farkında değil misin özür diledi sarıldı gerçekten bilincsizdi ama hala uyurken hareket ederse hemen uyanırım
Anlatınca çok komik ama yaşayınca çok korkmuştum kaç sene geçti hala uyurken gardımı alıp uyuyorumAy hıc bu kadar gulecegım aklıma gelmemıstıGozlerımden yaşlar geldı artık
Bende anlamadım neden bu kadar korkulmus korkunclastirilmis ya benim bsima gelse canını okur uyurum anlamadım hajakkaBence bu kadar korkmanızı gerektiren bir şey yok. Sakin olun. Sevgiliniz ya uyurgezer ya da gece terörü yaşamış, olabilir şeyler bunlar.
Alışkın olduğu yerden farklı bir yerde uyumuş sonuçta, orayı tuvalet sanmıştır büyük ihtimalle.
Benim kızımda bayağı saçma şeyler konuşur uykusunda, ingilizce konuştuğunu bile duydum kaç kez.
Eşimde geçen gece bizim dondurmaları dolaba koydun mu dedi uykusunda. Evet koydum dedim.
Hayatımda alkol almadım ama çok stresli bir dönemimde uykumun en derin yerinde yatağa isedim Allah'tan kendi evim kendi yatağım asla bilinçli olmuyor zaten ki benim uykum inanılmaz hafiftir çok kolay uyanirim günde çok az su içerim ama oldu yani43 yaşındayım. En son altıma işediğimde 3-4 yaşındayımdır muhtemelen. İlk eşimle 15 sene evli kaldık. Böyle bir şey yaşamadım. Ama ikimizde ağzımıza alkol almazdık. Şu anki eşim en az haftada bir kez alır. 5 senedir beraberiz. Tuvaletin yerini şaşırmadı.
Ya bir de kusanlar var. Onlarda sıkıntı. Bizim otelde konaklayan bir adam kusana kadar içmiş. Yazık kat görevlisi de arıyor ki “Nihal hanım, mobla temizleyemedim. Otelin havlularını kullandım. Haberiniz olsun” diye. Tatile gidipte ipini koparırcasına içenlerden hiç haz etmiyorum.
Ben olsam kasksiz uyumam bxbxbwAnlatınca çok komik ama yaşayınca çok korkmuştum kaç sene geçti hala uyurken gardımı alıp uyuyorum
Benim abimde yengem hamileyken rüyasında ona saldirdiklarini görmüş kızı koruyorum diye kızın saçlarını bilinçsizce yolmustu çok üzülmüştü sonra ahahahhaahhaBenim kocamda başıma vurmuştu yumruk gibi uykunun en derin yerinde bir kaç tane geçirdi ne oluyo bana niye vuruyorsun diye ağlamaya başladım sarıldı uyumaya devam etti sabah dedim rüyanda ne gördün kavga ediyormuş adama vurdum üç kere dedi dedim bana vurdun uykunda farkında değil misin özür diledi sarıldı gerçekten bilincsizdi ama hala uyurken hareket ederse hemen uyanırım