Hala elim ayağım titriyor?

Evet dediğiniz gibi oldu anlamadım ilk başta inatlaştım ama sonra idrak edince hadi yat dedim yattı hemen de uyudu
Bence sabah sakince konuşun. Asla on yargılı olmayın. Emin olun ben çok olay yaşadım uyurgezer arkadaşımla iki sene ayni evde kaldık. Bir kere balkon kapısını açmaya çalışıyordu kilitliydi Allahtan . Ya açık olsaydı napacakti belki de aşağı atacaktı kendini fark etmeden. Eğer bu durumu varsa çok dikkatli olunmalı.

İlk kez yaşadık uymadan önce alkolde almıştı o tetikledi diye düşünüyorum

Arkadaşlarımdan birinin ablası uyurgezer, yani onun anlattığına göre. Bazı zamanlar ürktüğünü söylerdi. Dolabın yanında, arkadaşıma sırtı dönük bir şekilde durup bir şeyler mırıldandığı oluyormuş. Düşünürken bile içim ürperdi ya, ben yaşasam şu şeyi altıma işerdim herhalde. Konuşun sabah onunla bu konuyu. Alkolden falansa da bir daha içmesin bence.

ya nerden geldi aklıma bilmiyorum uyurgezer biriyle ilgiydi, uyuduğu odanın balkonlarının pencerelerinin yani ne varsa hepsini kilitleyip uyuttuklarına dair. Çünkü bir gece balkon demirlerinde otururken aşağı düşmek üzereyken bulmuşlar, o sırada o çay içiyormuş kafedeymiş (öyle sanıyor yani konuşmuş) uyurgezer konuşturmayın asla uyandırmaya çalışmayın, güvenli bir alana yönlendirin diye bi takım bilgiler hatırladım.

Cidden korkunç..
Lobiye geçmeniz iyi olmuş.
Sabah ola hayrola.
Muhtemelen hatırlamıyorum diyecek.
Sonra ne yapmalı asıl ben onu düşündüm.
Uyurgezerliktense iyi bir insandan ayrılmak hemen harcamak mi olur?
Ayrılmamak kendini harcamak olur.
Zor karar valla..

Çok çok iyi bir insan yani o yüzden aklım almıyor hala zaten ilk başta bırakıp çıkamadım kendine bir zarar verir diye. Alkolden oldu muhtemelen bu ara çok da stresliydi ama bende haliyle kötü hissediyorum şu an. Normal davranırım dersem yalan olur korkuyorum biraz bunu ona da söyleyeceğim bilmiyorum ne yapacağımı. 2-3 saat geçti üstünden hala kendime gelemedim ağlıyorum

sabah mutlaka yaz çok merak ettim
bu arada maalesef cinayet işleyen var böyle
uyurken araba bile kullanmış
sanırım artık asla başka biriyle aynı evde kalamıcam
İlk defa yaşadık bunu sürekli beraberiz aslında bilmiyorum insan başına gelmeden anlamıyormuş ilk kez böyle korktuğum bir olay yaşadım

İlk defa yaşadık bunu sürekli beraberiz aslında bilmiyorum insan başına gelmeden anlamıyormuş ilk kez böyle korktuğum bir olay yaşadım

sonrasını çok iyi düşünmen lazım
kapı bacayı kilitleyip anahtarı saklayıp sonra kendi sakladığı yerden bulup evden çıkan var
ordan burdan atlayan var
çok zor bir mesele
ben yapamam heralde

sonrasını çok iyi düşünmen lazım
kapı bacayı kilitleyip anahtarı saklayıp sonra kendi sakladığı yerden bulup evden çıkan var
ordan burdan atlayan var
çok zor bir mesele
ben yapamam heralde
Ama böyle bir rahatsızlığı olup olmadığını bilmiyoruz işte ilk kez oldu ve alkol almıştı bilmiyorum şu an sadece korkuyorum

Ama böyle bir rahatsızlığı olup olmadığını bilmiyoruz işte ilk kez oldu ve alkol almıştı bilmiyorum şu an sadece korkuyorum

evet işte konuşup ortaya çıktıktan sonra düşünmek lazım
benim aklıma direk uyurgezerlik geldi ordan yürüdüm

evet işte konuşup ortaya çıktıktan sonra düşünmek lazım
benim aklıma direk uyurgezerlik geldi ordan yürüdüm
Benim aklıma hiç gelmemişti ama burda herkes ondan bahsetmiş internetten baktım alkol yorgunluk stres tetikliyormuş bugün tam olarak hepsi vardı böyle mi ortaya çıktı bilmiyorum sabah konuşacağım

Saçma sapan şeyler söyledi dediğiniz tam olarak nedir? Neler söyledi o an size?
Ya psikolojik bir rahatsızlığı var sizden gizlediği ya da rahatsızlığının başlangıcında da olabilir. Belkide alkol içmek kendisine iyi gelmiyor da olabilir. Umarım gizli gizi madde kullanmıyordur. Bir sürü ihtimal var, çok geçmiş olsun bu arada

Benim eşimde alkol sever ama değil salonun ortasına işemek ağzının salyası akmaz. Hastalık mıdır psikopat mıdır çözmek sizin bileceğiniz iş ama sabah çıkış yaparken resepsiyona söyleyin. Extra para talep edebilirler. Belki sevgilinde bir nebze utanır. Otel odasını umumi tuvalet yerine koyduğu için.
Bizim de otelde Arap’ın teki dolaba işemiş günlerce koku çıkmadı. Odayı temizleyecek görevliye de extra para verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…