- 2 Eylül 2009
- 944
- 1.899
-
- Konu Sahibi agresifkiz
Bence sabah sakince konuşun. Asla on yargılı olmayın. Emin olun ben çok olay yaşadım uyurgezer arkadaşımla iki sene ayni evde kaldık. Bir kere balkon kapısını açmaya çalışıyordu kilitliydi Allahtan . Ya açık olsaydı napacakti belki de aşağı atacaktı kendini fark etmeden. Eğer bu durumu varsa çok dikkatli olunmalı.Evet dediğiniz gibi oldu anlamadım ilk başta inatlaştım ama sonra idrak edince hadi yat dedim yattı hemen de uyudu
İlk kez yaşadık uymadan önce alkolde almıştı o tetikledi diye düşünüyorumBence sabah sakince konuşun. Asla on yargılı olmayın. Emin olun ben çok olay yaşadım uyurgezer arkadaşımla iki sene ayni evde kaldık. Bir kere balkon kapısını açmaya çalışıyordu kilitliydi Allahtan . Ya açık olsaydı napacakti belki de aşağı atacaktı kendini fark etmeden. Eğer bu durumu varsa çok dikkatli olunmalı.
Evet alkolün etkisi olabilir hemen korku senaryosu yazmayın tabi tedbirli de olun.İlk kez yaşadık uymadan önce alkolde almıştı o tetikledi diye düşünüyorum
Bilmiyorum kafam Allak bullak oldu korku filminde gibiydim şimdi nasıl yaklaşacağımı kestiremiyorumEvet alkolün etkisi olabilir hemen korku senaryosu yazmayın tabi tedbirli de olun.
Çok çok iyi bir insan yani o yüzden aklım almıyor hala zaten ilk başta bırakıp çıkamadım kendine bir zarar verir diye. Alkolden oldu muhtemelen bu ara çok da stresliydi ama bende haliyle kötü hissediyorum şu an. Normal davranırım dersem yalan olur korkuyorum biraz bunu ona da söyleyeceğim bilmiyorum ne yapacağımı. 2-3 saat geçti üstünden hala kendime gelemedim ağlıyorumCidden korkunç..
Lobiye geçmeniz iyi olmuş.
Sabah ola hayrola.
Muhtemelen hatırlamıyorum diyecek.
Sonra ne yapmalı asıl ben onu düşündüm.
Uyurgezerliktense iyi bir insandan ayrılmak hemen harcamak mi olur?
Ayrılmamak kendini harcamak olur.
Zor karar valla..
İlk defa yaşadık bunu sürekli beraberiz aslında bilmiyorum insan başına gelmeden anlamıyormuş ilk kez böyle korktuğum bir olay yaşadımsabah mutlaka yaz çok merak ettim
bu arada maalesef cinayet işleyen var böyle
uyurken araba bile kullanmış
sanırım artık asla başka biriyle aynı evde kalamıcam
İlk defa yaşadık bunu sürekli beraberiz aslında bilmiyorum insan başına gelmeden anlamıyormuş ilk kez böyle korktuğum bir olay yaşadım
Ama böyle bir rahatsızlığı olup olmadığını bilmiyoruz işte ilk kez oldu ve alkol almıştı bilmiyorum şu an sadece korkuyorumsonrasını çok iyi düşünmen lazım
kapı bacayı kilitleyip anahtarı saklayıp sonra kendi sakladığı yerden bulup evden çıkan var
ordan burdan atlayan var
çok zor bir mesele
ben yapamam heralde
Ama böyle bir rahatsızlığı olup olmadığını bilmiyoruz işte ilk kez oldu ve alkol almıştı bilmiyorum şu an sadece korkuyorum
Benim aklıma hiç gelmemişti ama burda herkes ondan bahsetmiş internetten baktım alkol yorgunluk stres tetikliyormuş bugün tam olarak hepsi vardı böyle mi ortaya çıktı bilmiyorum sabah konuşacağımevet işte konuşup ortaya çıktıktan sonra düşünmek lazım
benim aklıma direk uyurgezerlik geldi ordan yürüdüm
Uyur gezer mi olmusO an aklıma kendine zarar vereceği geldi bana zarar vermez diye düşündüm