Hala elim ayağım titriyor?

Arkadaşlar iyi geceler. Erkek arkadaşımla tatildeyiz şu an, az önce uykumdan tıkırtıyla uyandım. Bir baktım erkek arkadaşım odanın bir köşesine işiyor. Neye uğradığımı şaşırdım dedim uykuda herhalde seslendim bak çişini yanlış yere yapıyorsun gel tuvalete gidelim dedim. Bir anda saçma saçma şeyler söylemeye başladı bana odadan çık demeye başladı. Yeni tanıdığım biri değil 2 senedir tanıyorum bir senedir sevgiliyiz ilk kez beraber kalmıyoruz. Kendine zarar verecek diye korktum odadan o an çıkamadım cam sehpa vardı elini keser diye. Önce sakinleştirdim yat uyu sabah konuşuruz dedim beni dinledi uyudu ama sanki yabancı biri gibiydi şimdi uyuyor ama korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım. Uykusunda rüya gördü de anlık mı oldu ne oldu anlamadım hala elim ayağım titriyor. Bu saatte var mı akıl verecek biri. Onu böyle bırakmak istemiyorum da uyanır başına bir şey gelir diye ama korkuyorum da.

Böyle olaylar yasayan iki kisi taniyorum. Uykuda geziyorsa daha cok kendisi icin tehlike. Buraya örnek yazip korkutmiyim. Bence bu konuda bir uzman yardimi lazim

Arkadaşlar iyi geceler. Erkek arkadaşımla tatildeyiz şu an, az önce uykumdan tıkırtıyla uyandım. Bir baktım erkek arkadaşım odanın bir köşesine işiyor. Neye uğradığımı şaşırdım dedim uykuda herhalde seslendim bak çişini yanlış yere yapıyorsun gel tuvalete gidelim dedim. Bir anda saçma saçma şeyler söylemeye başladı bana odadan çık demeye başladı. Yeni tanıdığım biri değil 2 senedir tanıyorum bir senedir sevgiliyiz ilk kez beraber kalmıyoruz. Kendine zarar verecek diye korktum odadan o an çıkamadım cam sehpa vardı elini keser diye. Önce sakinleştirdim yat uyu sabah konuşuruz dedim beni dinledi uyudu ama sanki yabancı biri gibiydi şimdi uyuyor ama korkuyorum ne yapacağımı şaşırdım. Uykusunda rüya gördü de anlık mı oldu ne oldu anlamadım hala elim ayağım titriyor. Bu saatte var mı akıl verecek biri. Onu böyle bırakmak istemiyorum da uyanır başına bir şey gelir diye ama korkuyorum da.

Bence sakin ol. Kendine geldiğinde bi konuş.

Yani adam rüyasında tuvalete gitmiş siz de tuvalete gelip özel alanını ihlal ettiniz sanıp size tepki göstermiş olabilir mi ? Eşim aşırı stresli bir döneminde uykusunda araba sürüyordu, birden uyandı koluma bi tane patlattı "bir daha arabaların önüne atlama" diye 🫠 Sabah anlattığımda koluma vurduğu için aşırı üzüldü, bir daha da ufak tefek mırıldanma harici bir şey yaşanmadı.
Benim kocamda başıma vurmuştu yumruk gibi uykunun en derin yerinde bir kaç tane geçirdi ne oluyo bana niye vuruyorsun diye ağlamaya başladım sarıldı uyumaya devam etti sabah dedim rüyanda ne gördün kavga ediyormuş adama vurdum üç kere dedi dedim bana vurdun uykunda farkında değil misin özür diledi sarıldı gerçekten bilincsizdi ama hala uyurken hareket ederse hemen uyanırım

Bilmiyorum sabah olsun uyanınca konuşacağım ama çok çok korktum korkudan o an sakin kalmaya çalıştım ama şimdi o uyudu sinirim boşaldı hala ağlıyorum böyle biri değil ilk kez beraber kalmıyoruz alkol içip uyudu ondan mı diyorum ama bilmiyorum
Öyle biri değil deyip duruyorsunuz da insan kendini bile tanımıyor, 2 yıldır tanıdığınız birinden nasıl bu kadar emin konuşuyorsunuz?

Yıllardır alkol alırım, çevremde öyle altına kaçıran birini dahi hatırlamıyorum, sızıp kalanlar bile işemez neredeyse.

Sevgilinizin psikolojik ciddi bir durumu var, uyurgezerlik büyük ihtimalle ama kesinlikle uzak durun durumu tam öğrenene kadar.

Derhal ayrılın derhal deli midir nedir? Kocan da değil manyak yani her şey olabilir bu nedir ya
Canından değerli mi bitir her yerden de engelle ben korkardım herkesi de örgütlerdim bu bana bisey yapabilir diye

Uyurgezer değilim ama stresli olduğum zamanlar uykumu tetikliyor. Rinde sabah uyandım, gözlüğüm camın dışında, gece koymuşum haberim hala yok.
İkincisinde üstümdeki battaniyeyi camdan atmaya çalışırken (kendimi de atabilirdim) annem uyandırdı. Bu tarz durumda olabilir

Bence gayette ürkütücü.. Mesela giyinmek, konuşmak veya yemek yemek gibi rutin aktiviteler yapabilir. Bazı vakalar merdivenden düşerek veya camdan atlayarak kendini yaralayabilir, evden çıkabilir, araba kullanabilir, farkında olmadan cinsel aktivitede bile bulunabilir. Uyurgezerler uyandıktan hemen sonra agresif davranışlar sergileyebilirler deniliyor bu durum da oldukça rahatsız edici bence herşey yapabilir o zaman. Konu sahibi sen artık dikkat et ne diyelim.
Kız dur forumu okuyan erkekler sarhoştum İnan farkında degıldım yalanından sonra bi de bunu ogrenmesinler.

Uyurgezerdım farkında olmadan cinsellik yasamısım İnan benim sucum degil necclaaaa

Derhal ayrılın derhal deli midir nedir? Kocan da değil manyak yani her şey olabilir bu nedir ya
Canından değerli mi bitir her yerden de engelle ben korkardım herkesi de örgütlerdim bu bana bisey yapabilir diye
Saka mı ya 🤠 adam bir kere uyurgezerlik yasadi diye terk edilen ilk insan olarak tarihe gecer heralde

Kız dur forumu okuyan erkekler sarhoştum İnan farkında degıldım yalanından sonra bi de bunu ogrenmesinler.

Uyurgezerdım farkında olmadan cinsellik yasamısım İnan benim sucum degil necclaaaa

Ay böyle bir dizi mi bi şey vardı, adam uyurgezer, karısını aldatıyordu ama kendisinin de haberi yoktu.

"Arkadaşım yazmış"dan sonra yeni moda olmasın bu 😂

X