Haksızlık mı ediyorum?

agustosa kadar mecbur ıdare edeceksın o zaman .. uc maymunu oynayacaksın esınle kavga etmeme ıcın de
Eşime karşı cenemi tutamıyorum. Gittiğinden beri kavga ediyoruz. Bugün ilk kez bana seni taniyamamisim sen çok iyi niyetliydin küçücük şeylerden mutlu olurdun şimdi bambaşkasin dedi bana.

Ne diye, annemleri göndermem mi diyor? Madem öyle benimki de ana dedim ona da bilet aldım, iki anne iki çocuğu karşılıklı otururuz artık deyip git o eve öyleyse. Eşin işteyken de ağızlarından burunlarından getir baş başa bırakmamak neymiş görsünler. Tamam insan evladını özler de daha 2 hafta önce görmüşsün, bırak da yeni evliler baş başa kalsın biraz. Şaka gibi insanlar. Anneni de kendini de ezdirme gidersen, annen de ayıp olur kızım aman kocanla kötü olma sus kızım derse onu da savun paşalar gibi.

Eşime karşı cenemi tutamıyorum. Gittiğinden beri kavga ediyoruz. Bugün ilk kez bana seni taniyamamisim sen çok iyi niyetliydin küçücük şeylerden mutlu olurdun şimdi bambaşkasin dedi bana.
evlılıgıne zarar vermemesı adına aradaa susmak gereklı sanırım

Ama ben salonda yapmak istiyorum deseydi laftan anlamaz kadın ya sizin tayin işleri hallolsa bile yine gelir kalırlar sizde baya geniş kadın çünkü. Allah yardımcın olsun

Bambaşkayım çünkü daha kocamla doğru düzgün yalnız bile kalamadım aileler yüzünden daha ne olabilir.

ama senın suan gıtme durumun yok esının yanına . bosver gıtsınler evde bı kap yemek pıser esıne olsun canım hem .. fazla mı polyanayım kı

Evet onu bile söyledi daha ne desin diyorum ama ona da öfke duyuyorum.
Eşine kızıyorsun haklısın sanırım eşin söylüyor ama sonra hemen kırıldıklarını anlayınca dönderiyor olanları lafları falan ben buna yoruyorum şimdi kırmakta istemiyor ama karşı tarafta kötülüğüne anlamıyor

ama senın suan gıtme durumun yok esının yanına . bosver gıtsınler evde bı kap yemek pıser esıne olsun canım hem .. fazla mı polyanayım kı
Ben de öyle diye kendimi avutuyorum ama bu sefer de eşim bilet 19 tl olmuş gelsene deyince cinnet geçiriyorum o var diye gidemiyorum sonuçta :) Buarada eşim de eve her akşam gidemiyor işinden dolayı onlar orada yaşıyorlar :)

Kv gerçekten çok bencil ve düşüncesiz bir insan

Gidin okeanos gelince 10 günlüğüne dedim küstüler diyor. Ben şimdi anneme bilet aldığımı söylesem ben geliyorum diye sevinir bilet parasının da yarısini vermeyi teklif eder öyle bir eşim var. Şimdi annem oraya gidince anlamayacaklar çünkü kv telefonda okea burada havalar çok güzel anneni de al gel diyordu :)
Ama ben salonda yapmak istiyorum deseydi laftan anlamaz kadın ya sizin tayin işleri hallolsa bile yine gelir kalırlar sizde baya geniş kadın çünkü. Allah yardımcın olsun
Kalma olmaz belki de sık sık geleceklerine eminim. Kiraladigimiz ev annemlere çok yakın 2 sokak var aramızda siz oradan taşımadığınız sürece aile olamazsınız diyormuş bir de. Benim ailem değil onlar bizim hayatımızdalar sürekli gülsem mi ağlasam mı şaştım.
Bambaşkayım çünkü daha kocamla doğru düzgün yalnız bile kalamadım aileler yüzünden daha ne olabilir.
Ah canım sürekli söyleniyorum ben de çünkü çok daralttilar beni. Ha buarada eşim gitti ama kpder aradı haftasonu kahvaltıya gidecekmisiz. Belki iyi niyetli eşim yok diye bana sahip çıkmaya çalışıyor ama ben öyle bir bunaldım ki her şey batıyor bana.

Kirildiklarini anlayınca şaka yaptım diyor kesin ben kafasını kiricam ama az kaldı.

ev senın es senın bosver cekınme .. gıt fırsat buldukca canım .. keyfınıze gore gezın tozun

Kirildiklarini anlayınca şaka yaptım diyor kesin ben kafasını kiricam ama az kaldı.

Dur bakalım kuzum ben hala gelince düzeleceğini en azında toparlanacağını bu işlerin diye düşünüyorum eşinde bunalır yani kim olsa sürekli ailesi bile olsa içli dışlı bu kadar gidip gelmelerden bunalır kendi evini özler rahat etmek ister

ev senın es senın bosver cekınme .. gıt fırsat buldukca canım .. keyfınıze gore gezın tozun
Yılbaşında annemle gideceğim gidersem henüz karar vermedim. Bileti de aldım ama daralıyorum ya eşimle aram çok kötü şuan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…