Haksızlık mı ediyorum?

Kendi evliliğinde huzursuzsa o onun problemi. Oğlunuda huzursuz etmeye hakkı yok. Anlamıyorsa sende anlayana kadar tavırlarına devam et. Evliliğin için biraz mücadele edeceksin. Daha sonra düzenini kurdukdan sonra, her kez birbirinin karakterini anladıkdan sonra her şey yoluna girer. Bunlar her evliliğin ilk yılları yaşanır. Kendini üzme canım benim. Yılbaşında da gitmezsen heralde anlarlar. Böyle erkek annelerini anlamak çok zor. İnsan nasıl evladının huzurunun bozulmasına gönlü razı gelir. Anlayışsız olana sende anlayışsız ol.

hayır demeyi bilemeyen insanlardansınız. bu kadar alttan almak iyi değil böyle üstüne gelirler. işten gelmişim yorgunum evimde duracağım ben deseydin en baştan.
Hayır diyorum gitmedigim de oluyor bu kez bizi istemiyor mesafe mi koyuyor diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Kavga mı etmek gerek?

Eşimle bu söylediklerinizin hepsini söyledim haklısın diyor. Gidin dedim küstü ler koyayım mi diyor. E haklı da gitmiyorlar. Benim gitmedigim gün de oldu eşim tek gitti ama anlamıyorlar işte.
Vallahi kuzum küssünler kırılsınlar madem anlamıyorlar bir zahmet kovulacak pozisyona gelsinler bu nedir böyle duygu sömürüsü resmen bak kayınvalideme eltim cevapları yapıştırdı gördün şimdi kv ilk başlarda küstüm kırıldım yaptı ama şimdilerde eltimin etrafında dönmeye çalışıyor barışmaya çalışıyor inan insanlar bu dilden anlıyor

Gitmiyorlar kovayım mi diyor. Ben seni çok özledim kış boyu gelmeyecek misin diyor. Gelmicem diyorum kavga ediyoruz. Onları görmek istemiyorum bile dedim artık. Annem hep derdi kaynanalik için sadece laf soylemeye gerek yok diye şimdi ne demek istediğini anlıyorum.

Hayır diyorum gitmedigim de oluyor bu kez bizi istemiyor mesafe mi koyuyor diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım. Kavga mı etmek gerek?
Açık açık girtiğinde karşına alıp konuşacaksın bence kayınvalideni falan durumunu izah et hala yine aynı devam ediolarsa kasten yapıolar demektir.

Ben esimin yanına gidersem benim bulunduğum yere bir daha dönmeyecektim. Eşim de orada hiç memnun değil kurtulmak istediği için ben gitmedim. Gidersem bir 5 yıl daha o zorlu şartlarda çalışacaktı.
esınızın tayın durumuna ne kadar kaldı ? ızın alarak vs esınızın yanında olsanız .. bırde esınız memleketınıze geldıgınee aılelere tavrınızı koyun gerektıgı kadar gorusun .. bır arada zaman gecırınn .. sızın evlılıgınızın ıcıne gırmıs aılesı

Onlar gideli daha 15 gün oldu. Şimdi hemen de gidin dersem bana daha çok sararlarsa diye korkuyorum.

daha 15 gün mü.. 15 gün az değil ki.. çok mu uzak mesafe? ve sararlarsa sarsınlar bu böyle gitmez ki .. yerlerini bilmeleri gerekecek ama şimdi ama daha sonraki bir zaman da .. yani bu konuşmayı elbet bir gün yapmanız gerekecek.. daha sonraya bırakmanızda sizi yıpratacak gerek yok.. konuşun kurtulun..

Eşine söyle annesi ve kardeşini yollasın. Sen de anneni götürme başbaşa kalın biraz. Bu nedir yahu. Bazen bir misafir gelip 3-4 gün üst üste kalınca bunalıyorum valla. Onlar size küsüyorsa siz de anlayışsızsınız diye onlara küsün. Evlenmek ev dizmek değil anlasınlar bunu.

Şimdi gelir ''Aaaaa kadının yeri kocasının yanı hemen işten ayrıl ve kocanın yanına git, ayrı gayrı evlilik olmaz!''cı mükemmel ev hanımları ve kocişçiler, aman dikkat.
Geçici bir durum, sabret. Gideceksen de anneni de götür, gündüz evde kendini yeme onlarla.

nasıl gitmezler ya sinir oldum insan evladı mutlu olsun diye evlendirirken niye mani olur baş başa kalmalarına anlamıyorum arkadaşların dediği gibi kadınla konuş diyecem ama eşin konuşmuş gitmemişler daha çok ters teper mi acaba inada bindirmesin iyice

Canım kız kardeşi için annesine neler dedim sen biliyorsun. Gitmedigim zamanları da biliyorsun. Ya bunlar hiçbir şeyden anlamıyorlar ki çok bunaldım ya. Telefonda anneni de al gel buralar çok güzel diyor

Yok canım işimi asla bırakmam ne emeklerle geldim ben buraya. Aklımı peynir ekmekle yemedim. Ben de anneme bilet aldim bugün ama söylemedim eşime henüz çünkü hala kavga ediyor benimle. Annem gelirse çok eziyet edemezler hem annemde oraları görmüş olur.

sız resmen evlenmıssınız ama daha hıc evlılık yasayamamıssınız
gorusemıyorsunuz dıye kayınvalıden sızı yalnız rahat bırakmalıyken bik bik sureklı dıbınızde bıtmıs ordek aılesı gıbı hepınız sureklı bı arada olmak zorundaymıssınız gıbı
kayınvalıdene acık acık soyle
esımle bas basa kalmak ıstıyorum dıye

Aramızdaki mesafe 12 saat uçakla gidip geliyoruz. Zaten tüm maaşım yola gidiyor. Yazın mahvoldum tatil yeri olduğu için biletler hiç ucuzlamadi. Eşim şuan bana destek konuşursam daha kötü olmaz mı? Eşim git deyince bile bizi istemiyor mu diyormuş ben dersem kimbilir neler der. Korkuyorum da biraz.

Yc
Ücretsiz izin alamıyorum henüz 5 yılım dolmadı. Alsam da düğün için çok borçlandık aileler yardım etmedi o yüzden geçinemeyiz. Eşimin tayini çıkarsa Ağustos ayında gelebilecek.

İşte ben de ondan korkuyorum oğlunu dinlemeyen beni dinler mi? Afedersiniz ama şey yapıcaz biz anne sizin yanınızda nasıl rahat edelim bile demiş çocuk herkesin odası ayrı diyormuş. Sonra da gülüyormuş. Neyse 10 günlüğüne gider evimi toplar gelirim diyormuş ama bu durum yıl başı için geçerli değil sonrası için konuşulan mevzu.

Canım kız kardeşi için annesine neler dedim sen biliyorsun. Gitmedigim zamanları da biliyorsun. Ya bunlar hiçbir şeyden anlamıyorlar ki çok bunaldım ya. Telefonda anneni de al gel buralar çok güzel diyor
Nasıl rahat insanlar ya hiç bir şeyden anlamıyorlar ya da anlamamazlığa vuruyor bir insan ancak salak olursa anlamaz yani

Yc

Ücretsiz izin alamıyorum henüz 5 yılım dolmadı. Alsam da düğün için çok borçlandı aileler yardım etmedi o yüzden geçiremeyiz. Eşimin tayini çıkarsa Ağustos ayında gelebilecek.
agustosa kadar mecbur ıdare edeceksın o zaman .. uc maymunu oynayacaksın esınle kavga etmeme ıcın de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…