Haksızlık mı ediyorum?

Keşke tayinden sonra evlenseydiniz aynı evi bile paylaşamayacaksanız.
Böyle 2 taraf da çok yıpranacak, özellikle de siz.
Allah yardımcınız olsun.

Yılbaşı düğümü çözüldü mü okeanoss00 ? Dönecekler miymiş siz oradayken?
Yok tatlım hep birlikte girecegiz yeni yıla :) Annemi de götürüyorum. Buradaki herkes anneni götürme dedi ama eşim yokken annemin olması benim açımdan daha iyi bu akşam daha iyi anladım. K peder bu akşam küçük görümcemi alıp bize geldi bana hediye almış görümceye verdirdi :) Soğuk soğuk durduk karşılıklı değişen bir şey yok :)

Aslında yeni yıla kalabalık girmek daha güzel oluyor ama sizin durumunuzda yine de büyük anlayışsızlık. Şaşırıyorum gerçekten böyle şeyleri okudukça. Biz de eşimin annesi ve akrabalarıyla olacağız ama biz normalde zaten birlikteyiz.

Olsun, en azından anneniz de olacakmış :) İyi tarafından bakmaya çalışmak lâzım belki de :)

Öyle ya dert etmiyorum artık kendi mutluluğuma bakıyorum. Eşim bana cok iyi davranıyor sevgisini hissediyorum biz bugünlere gelebilmek için çok emek verdik. Bu devran hep böyle gitmeyecek eşim yanıma gelsin böyle olmayacak inşallah...

Anneme bilet almıştım beraber gidecektik. Anneannem rahatsızlandı annem gelemeyecek. Verdiğim bilet parası da boşa gitti :/ Eşime annem gelmezse gelmeyeceğimi kız kardeşinin son görüşmemizde de aynı davrandığını hicbir degisiklik olmadigini ve benim gerildigimi bu nedenle gelmek istemediğimi söyledim. Sonuç olarak tartıştık ve konuşmuyoruz. Tek başıma gitsem eşim izin alamazsa annesi ve kız kardeşiyle yalnız kalıp gerim gerim gerileceğim. Annesiyle problemim yok ama ne bileyim. 3 günluk süreç sabret git diyorum ama gıcık da oluyorum bir yandan. Ne yapayim ben şimdi?

Eşin icin git.. annesiylede problemin yokmus zaten.. sen kendi yuvana gidiyorsun sonucta orasi senin ewin git ve ewinde hanimligini goster esinede ailesinede o gorumcende catir catir catlasin

Eşin icin git.. annesiylede problemin yokmus zaten.. sen kendi yuvana gidiyorsun sonucta orasi senin ewin git ve ewinde hanimligini goster esinede ailesinede o gorumcende catir catir catlasin
Oraya gidip hem huzursuzluk çekeceğim hem de hizmet bekleyecekler.

Oraya gidip hem huzursuzluk çekeceğim hem de hizmet bekleyecekler.
Anladim.. ama sonucta onlar kişi orda gecireceklermis hic mi gitmeyeceksin kiş boyunca.. yada eşin izin alip gelecek onlarda orda kalacak boyle cok iyi olur onlara:).. allah yardimciniz olsun.. inşallah en kisa zamanda esinle bir arada bir yuvada olursun çünkü bu sekilde ewli oldugunuzu anlamiyorlar.

Konuşmasında boşver düzelir aranız bozulur diye korkma seni anlamıyorsa bencillik yapıyor demektir.Ailesine daha anlaşılır bir dil kullanmayı öğrenir size Hasretinden bence

Onlar gidene kadar hiç gitmek istemiyorum Ocakta eşim izin alıp gelecekti sonra da onları gönderirim şubatta sen gelirsin diyordu. Ne güzel annemle gidecektik kısmet değilmiş. Ben bile evli olduğumu anlamazken onların anlamaması da normal galiba. İnşallah eşimin tayini çabucak çıkar da ben de bu durumdan kurtulurum çok sıkıldım

Bimere yazin hatta anneniz kardesiniz falan warsa yakınlarıniz yazin hepiniz bimere.. yani boyle cok zor.. yada bırakın yilbasi boyle gecsin 1 2 hafta sonrada esiniz ailesine desin ewli ewine koylu köyüne diye.. bu ne anlayışsizliktir yahu..

Konuşmasında boşver düzelir aranız bozulur diye korkma seni anlamıyorsa bencillik yapıyor demektir.Ailesine daha anlaşılır bir dil kullanmayı öğrenir size Hasretinden bence
Zaten gelmemek için bahane arıyordun işine geldi diyor. Gitmek istemiyorum ama sabahtan beri içim hiç rahat değil. Onlara şimdi gidin dese olaylar sarpa sarar. Okea bizi istemiyor vs diye. Bu yüzden onlara bir şey diyemez. Muhtemelen uzun süre benimle konuşmayacak. Ben de aramayacağım ne yapayım arayıp bana kötü davranmasına müsade edemem.

Evi hiç gitmeyecekmiş gibi döşemişler :) Gülüyorum artık gerçekten. Eşim beni sıkıştırmasa oraya gidememek umrumda olmayacak. O konuda sinir olmayı bıraktım zaten değişmez onlar. Tayin konusu muallak.

Esin neden bu konuda tavir koymuyor.. onlar kirilmasin diye ortadan ikiye sizin iliskiniz bolunuyor.. bu konuda esinizin birseyler yapmasi lazim..

Esin neden bu konuda tavir koymuyor.. onlar kirilmasin diye ortadan ikiye sizin iliskiniz bolunuyor.. bu konuda esinizin birseyler yapmasi lazim..
Elinden geleni yaptı. Daha fazla bir şey yapamıyor napsin ortada anlayışlı insanlar yok ki. Görümcem doktor muayenesi için dönmüştü babasına eşimi şikayet etmiş abim bizi istemiyor göndermeye çalışıyor diye. Babası arayıp eşime kızmış bir annene bakamadın mı diye. Napsin ki eşim daha şimdi bir kez daha gidin dese olay çıkacak. Bu sefer bana da yüklenecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…