• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızlık mı ediyorum?

Ben mırın kırın etmem ki düşüncem ne ise babam bile olsa söylerim. Hep şeffaf olduğum için kaybediyorum zaten. Sabahtan beri tartışıyoruz. Yine hata yaptım aileni sevmiyorum hayatımda gördüğüm en düşüncesiz ve rahat insanlar dedim. Hala beni ikna etmeye çalışıyor. İzin aldım ben başbaşa gezeriz diyor. Ben onlara söyledim başbaşa olacağımızı diyor. Bıktım ya. Ocakta ben gideceğim şubatta da Okea gelecek Okea gelince gidersiniz demiş. Şimdi gidin dese olay çıkacak Çekirge. Bıktım.

Eşiniz izin aldıysa neden sizin yanınıza gelmiyor . Ayrıca eşinizin ailesi çok rahatlar . Bazı kelimeleri oğluna söylemeye çekinir bir anne . İşiniz gerçekten zor sizin konu sahibi.

Eşiniz izin aldıysa neden sizin yanınıza gelmiyor . Ayrıca eşinizin ailesi çok rahatlar . Bazı kelimeleri oğluna söylemeye çekinir bir anne . İşiniz gerçekten zor sizin konu sahibi.
İl dışına çıkması yasak orada olacağım süre boyunca izin almış. Evet işim zor farkındayım.

Anneannem vefat etti... Annemin biletini iptal ettim. Eşim gel diyor. İçim huzursuz kararsızım.

Başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun canım.
Ailesi ordaysa gitmeme konusunda kararlı olmanı öneririm.

Bu sorunun bitmek bilmeyecek yoksa :KK43:
Sağol canım Allah razı olsun. Havalardan dolayı uçuşlar iptal olmazsa gitmeye karar verdim. Dışarıda oluruz diyor eşim. Olamazsak da onlara çok fazla yüz vermeyeceğim. Bu yapacağım son fedakarlık olsun. Ocak'in 10 unda da eşim gelecek 10 gün kalacak. O zaman sadece babası için 1 aksam gorusecegimize söz verdi ben de bu şartla gitmeyi kabul ettim.

Sağol canım Allah razı olsun. Havalardan dolayı uçuşlar iptal olmazsa gitmeye karar verdim. Dışarıda oluruz diyor eşim. Olamazsak da onlara çok fazla yüz vermeyeceğim. Bu yapacağım son fedakarlık olsun. Ocak'in 10 unda da eşim gelecek 10 gün kalacak. O zaman sadece babası için 1 aksam gorusecegimize söz verdi ben de bu şartla gitmeyi kabul ettim.

Hakkında hayırlısı olsun.
İnşallah pişman olmazsın canım.

Hakkında hayırlısı olsun.
İnşallah pişman olmazsın canım.
Bilmiyorum belki de pişman olacağım ayaklarım geri geri gidiyor. Karşımda her şeyi halledeceğini söyleyen bir adam var. Kardeşi terbiyesizlik yaparsa ne yapacağını da göreceğim gidersem. Kendimi ikna etmeye çalışıyorum işte. 3 gün ve son fedakarlik.

Bilmiyorum belki de pişman olacağım ayaklarım geri geri gidiyor. Karşımda her şeyi halledeceğini söyleyen bir adam var. Kardeşi terbiyesizlik yaparsa ne yapacağını da göreceğim gidersem. Kendimi ikna etmeye çalışıyorum işte. 3 gün ve son fedakarlik.

Açıkçası ben o geldiği 10 günde sadece bir akşam babası için görüşme sözüne uyacağına inanmıyorum canım.
Onlar gelmek isteyecekler, çat kapı gelecekler mesela.
Senin eşinde buna tepki verecek karakter yok.
Ya da annesi iki dudak bükecek falan.
Dayanamayacak ne yapayım annem ne yapayım babam ne diyeyim ailem olacak.

Sen anlayışsız, hoşgörüsüz olacaksın.
Ne olur hatrım için, huzurumuz için görmezden gelsen diyecek.

Onların çenesi hep bizedir çünkü bilirim..:KK14:

Beklentini düşür ki üzülme.

Açıkçası ben o geldiği 10 günde sadece bir akşam babası için görüşme sözüne uyacağına inanmıyorum canım.
Onlar gelmek isteyecekler, çat kapı gelecekler mesela.
Senin eşinde buna tepki verecek karakter yok.
Ya da annesi iki dudak bükecek falan.
Dayanamayacak ne yapayım annem ne yapayım babam ne diyeyim ailem olacak.

Sen anlayışsız, hoşgörüsüz olacaksın.
Ne olur hatrım için, huzurumuz için görmezden gelsen diyecek.

Onların çenesi hep bizedir çünkü bilirim..:KK14:

Beklentini düşür ki üzülme.
Böyle yaparsa kendisi kaybeder. Ben de onlari o evde bırakıp anneme giderim. Geldiğinde benimle başbaşa kalmak istediğini onları yeterince gördüğünü ve gündüzleri de gormeye devam edeceğini o yüzden akşamları görüşmek istemediğini söyleyecekmis. İnanmak istiyorum ben bu adamla evlendim hem de 7 yıl flört üzerine. Beni bu zamana kadar hiç uzmemisti. Eşime gelicem tamam dedim ama onu da yemeye devam ediyorum. Niye gitmiyorlar ne rahat insanlar vs söylenip duruyorum. Bi gelmicem diyorum 5 dk sonra gelcem diyorum. Benim ruh halim de hiç iyi değil.

Böyle yaparsa kendisi kaybeder. Ben de onlari o evde bırakıp anneme giderim. Geldiğinde benimle başbaşa kalmak istediğini onları yeterince gördüğünü ve gündüzleri de gormeye devam edeceğini o yüzden akşamları görüşmek istemediğini söyleyecekmis. İnanmak istiyorum ben bu adamla evlendim hem de 7 yıl flört üzerine. Beni bu zamana kadar hiç uzmemisti. Eşime gelicem tamam dedim ama onu da yemeye devam ediyorum. Niye gitmiyorlar ne rahat insanlar vs söylenip duruyorum. Bi gelmicem diyorum 5 dk sonra gelcem diyorum. Benim ruh halim de hiç iyi değil.

Öyle oluyor işte.
O yüzden ben en güzeli flört dönemi derim.

Böyle böyle yıpranıyor evlilik.
Eşin olacak adama saygın azalıyor.
Gözünde küçülüyor, küçülüyor, küçülüyor..:KK14:

Öyle oluyor işte.
O yüzden ben en güzeli flört dönemi derim.

Böyle böyle yıpranıyor evlilik.
Eşin olacak adama saygın azalıyor.
Gözünde küçülüyor, küçülüyor, küçülüyor..:KK14:
Bu kez de böyle olsun. Gidip bir güzel de alışveriş yaptırayım madem gittiğime değsin değil mi :KK70: Belki içim soğur biraz. Bazen ben de diyorum keşke hep sevgili kalsaydık diye. Ama eşim halledemezse bu sefer de arayacağım kv deyi biz yalnız kalmak istiyoruz eşim size söyleyemiyor kusersiniz diye ben söyledim diyecegim. O halledemiyorsa ben edicem ne yapalım.

Bu kez de böyle olsun. Gidip bir güzel de alışveriş yaptırayım madem gittiğime değsin değil mi :KK70: Belki içim soğur biraz. Bazen ben de diyorum keşke hep sevgili kalsaydık diye. Ama eşim halledemezse bu sefer de arayacağım kv deyi biz yalnız kalmak istiyoruz eşim size söyleyemiyor kusersiniz diye ben söyledim diyecegim. O halledemiyorsa ben edicem ne yapalım.

Bence en kesin çözüm o zaten :)
Ona da eşin izin verir inşallah.

Ben de başlarda keşke hep sevgili kalsaydık dedim.
Sonraki zamanlarda hiç tanışmaz olaydık dedim..:KK14:
Sen demezsin umarım.

Bence en kesin çözüm o zaten :)
Ona da eşin izin verir inşallah.

Ben de başlarda keşke hep sevgili kalsaydık dedim.
Sonraki zamanlarda hiç tanışmaz olaydık dedim..:KK14:
Sen demezsin umarım.
İzin istemem eğer o raddeye gelirsem. Huyumu bilir. Hayırlısı olsun be canım. Yine yazarım neler olup bittiğini böyle böyle rayına sokacağız değil mi.

Bence doğru karar vermişsin.
Ancak madem konuştun, herşeyi halledeceğini söyledi, konuyu tamamen kapatmalısın.
Üsteledikçe sinirlenebilir ve haksızda olsa tartışma çıkabilir.
Şimdilik en doğrusu susmak, yaşayarak öğrenmek.
Kısacık bir süre. Dert etmeye bile değmez.
..

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Taziye ziyaretine gelmeyecekler mi ?

Bence doğru karar vermişsin.
Ancak madem konuştun, herşeyi halledeceğini söyledi, konuyu tamamen kapatmalısın.
Üsteledikçe sinirlenebilir ve haksızda olsa tartışma çıkabilir.
Şimdilik en doğrusu susmak, yaşayarak öğrenmek.
Kısacık bir süre. Dert etmeye bile değmez.
..

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Taziye ziyaretine gelmeyecekler mi ?
Allah razı olsun. Kv eşimin yanında olduğu için ve dönmediği için taziyeye gelen olmaz sonradan gelirler mi bilmiyorum. Buarada eşim yarın akşam nöbetçiymiş cuma günü akşama dönecekmiş. Gidersem cuma akşama kadar kv ve konuşmadığım görümceyle yalnız kalacağım yeni yıla beraber gireceğiz. İstanbul'da kar başladı acayip soğuk. Yerimde olsanız yine de gider miydiniz? Sanırım gitmekten vazgeçiyorum.

Back