- Konu Sahibi okeanoss00
-
Başta ılımlı yaklaşıp direkt söylemen gerekir diye düşünüyorum. Mesela eşin geldin sürekliliğini onlardasiniz. Anne biz yeni evliyiz ve ayrıca şehirlerdeyiz malum bir kaç gün program hazırladım eşime süpriz evde olmayacağız diyin. Eşin sabah annesine gider akşam ya evde ya dışarıda yemekte buluşun. Telefonlarını zi kapatın. 2 gun mesela sonra ki gün 1 saatligine annesine sizde gidin mesela iş çıkışı. Eşinize şu seansa bilet aldım hadi gidiyoruz diyin. 15 gün için 2 kere yemeğe davet edin zor olur gerçi ama bir başında bir sonunda cagirsaniz çok bile aslında. Çalışıyor sunuz sonuçta. Ben olsam çok kirilirdim eşime. Zaten sabahtan akşama kadar annesinde. Sizi çağıran eşinize bunu da söyleyin bence. Buraya geldin 15 gün tatil. 2 Kere bile benimle başbaşa zaman geçirmek için bir plan yapmadın şimdi gelicem sen yine evde yoksun. Eve gelince uyuyana kadar yine annenle olucaz zaten zor durumumuz ayrı şehirler de kısa anlarimizi dolu dolu gecirmeliyiz diyin. Bu arada bu ayrı şehir olayı nezaman bitecek çok zor gerçekten. Keşke evinizeviniz kV ye uzak tutsaydınız gerçi ozaman da yatiya gelirdi muhtemelen uzun süreSesim onlara karşı çıkmadı diyelim. Mesela haftaiçi misafir geldi bize, kvyle konuşurken bundan sonra haftaiçi misafir kabul etmeyeceğim çok yoruldum dedim. Yeri geldiği zaman söylüyorum dediğim gibi ama benim yüzüme karşı bir şey söylemiyorlar.
Ve canım hastaysan hasta gibi yatacaksin doktor 5 gün rapor vermiş. Sen öyle kalkıp izzet ikram yaparsan kimse vah vah hasta haliyle bize hizmet etti demez. Heh kalktı ayaga yarında bize gelin derlerSesim onlara karşı çıkmadı diyelim. Mesela haftaiçi misafir geldi bize, kvyle konuşurken bundan sonra haftaiçi misafir kabul etmeyeceğim çok yoruldum dedim. Yeri geldiği zaman söylüyorum dediğim gibi ama benim yüzüme karşı bir şey söylemiyorlar.
Hepsini söyledim eşime bu yazdıklarınızın. Oraya gidince evde durmayız benim olduğum vakitlerde başbaşa çıkacağımızı söylerim dedi. Eşime karşı içim gittiğinden beri kırgın. Gitmeden önceki son 5 gün gündüz eşim gitti akşamları eve geldi ben gitmedim. O zaman halletti bahanelerle ama o 10 gün yaşadıklarım içimde çığ gibi büyüyor. İnanıyorum yapacağına ama kalbim kırıldı bir kere. Evimiz kendi anneme yakın onlara ters yerde ama arabaları olduğu için gelmelerine engel değil. Gelip gidiyorlar.Başta ılımlı yaklaşıp direkt söylemen gerekir diye düşünüyorum. Mesela eşin geldin sürekliliğini onlardasiniz. Anne biz yeni evliyiz ve ayrıca şehirlerdeyiz malum bir kaç gün program hazırladım eşime süpriz evde olmayacağız diyin. Eşin sabah annesine gider akşam ya evde ya dışarıda yemekte buluşun. Telefonlarını zi kapatın. 2 gun mesela sonra ki gün 1 saatligine annesine sizde gidin mesela iş çıkışı. Eşinize şu seansa bilet aldım hadi gidiyoruz diyin. 15 gün için 2 kere yemeğe davet edin zor olur gerçi ama bir başında bir sonunda cagirsaniz çok bile aslında. Çalışıyor sunuz sonuçta. Ben olsam çok kirilirdim eşime. Zaten sabahtan akşama kadar annesinde. Sizi çağıran eşinize bunu da söyleyin bence. Buraya geldin 15 gün tatil. 2 Kere bile benimle başbaşa zaman geçirmek için bir plan yapmadın şimdi gelicem sen yine evde yoksun. Eve gelince uyuyana kadar yine annenle olucaz zaten zor durumumuz ayrı şehirler de kısa anlarimizi dolu dolu gecirmeliyiz diyin. Bu arada bu ayrı şehir olayı nezaman bitecek çok zor gerçekten. Keşke evinizeviniz kV ye uzak tutsaydınız gerçi ozaman da yatiya gelirdi muhtemelen uzun süre
Giderken anneni götürme derim ben.Hepsini söyledim eşime bu yazdıklarınızın. Oraya gidince evde durmayız benim olduğum vakitlerde başbaşa çıkacağımızı söylerim dedi. Eşime karşı içim gittiğinden beri kırgın. Gitmeden önceki son 5 gün gündüz eşim gitti akşamları eve geldi ben gitmedim. O zaman halletti bahanelerle ama o 10 gün yaşadıklarım içimde çığ gibi büyüyor. İnanıyorum yapacağına ama kalbim kırıldı bir kere. Evimiz kendi anneme yakın onlara ters yerde ama arabaları olduğu için gelmelerine engel değil. Gelip gidiyorlar.
Eşim çalışıyor akşamdan akşama geleceği meçhul :) Bu nasıl iş diyeceksiniz ama böyle. O yüzden tek gitmek istemiyorum. Kv annemi seviyor. Telefonda kaç kez okea anneni de al gel dedi. Onların sorun yaşayacağını sanmıyorum. Madem tek kalamıyoruz annem de oraları görsün dedim.Giderken anneni götürme derim ben.
1. Si bak anne side geliyor biz niye gelmeyelim oğlum uzun evine derler.
2. Oldukİ tatsız bir durum oldu annenin orda olmasi iyi olmaz.
3. Siz olduki başbaşa dışarı çıktınız.ben dunurlerin başbaşa kalmasını hep tehlikeli bulurum
Ya ne biliyim. KV ne o sırada siz nezaman dönüceksiniz diye sorsamiydin. Çokmu ters olurdu. İyice kampa dönücek evEşim çalışıyor akşamdan akşama geleceği meçhul :) Bu nasıl iş diyeceksiniz ama böyle. O yüzden tek gitmek istemiyorum. Kv annemi seviyor. Telefonda kaç kez okea anneni de al gel dedi. Onların sorun yaşayacağını sanmıyorum. Madem tek kalamıyoruz annem de oraları görsün dedim.
Siz de çabucak kavuşursunuz inşallah :) 1 ay kalmamışızdır birlikte. Yılbaşından sonra onlar orada kalmaya devam ederse ben gitmyeceğimi söyledim eşime o gelecek.Yaaa kıyamam kendimi okudum tayin ve gidip gelme meselelerinde resmen..Kader ortağım
İnsanlarda anlayış arama 6 ay evlisin toplasan bi kaç ay aynı evde kalamadın dimi? İstemiyorum de ben geldiğimde kimse olmasın zaten ayda yılda bir gidiyorsun bir de misafir mi ağırlıcaksın hemde yatılı
Soramazsın ki 15 gün oldu daha onlar gideli hem kendi yok hem de oğlumun evinde beni istemiyor diye çıngar çıkarırdı heralde :) Ben annem kv görümce ve eşim olacağızYa ne biliyim. KV ne o sırada siz nezaman dönüceksiniz diye sorsamiydin. Çokmu ters olurdu. İyice kampa dönücek ev
Kv ve görümcem de oradalar dönmeyeceklermiş. Eşim çalışıyor gündüzleri onlarla yalnız kalmamak için annemi de götürüyorum.Tek kelime ile haklısın.
Fakat yilbasi icin bilet aldin madem birde niye annenide kendinle götürüyorsun orayi anlamadm k.bkma soran olmustur belki tüm yorumlari okuyamadım
Eşim yerleşik düzene geçince bunların geçeceğini söylüyor. Bu şartlarda çocuk asla düşünmüyorum. Bu işi yoluna koymazsak çocuk bahanesiyle her gün birarada oluruz kesin ay sinirlerim bozuldu
Yani can sıkıcı. Ben şahsen evde misafire varken yatak odamda benimle uyuyorlarfikrine kapiliyorum. Yatak odamda banyo olmasına rağmen. Bir keresinde eltim Kaynim çocukları geldi 1 hafta kaldı. Gece duşa girdim. Eltim dediki gece kombi çalıştı ne yaptınız. Dedim 1 hafta oldu Kaynim burda rahat duş alamıyorum bende gece aldım. Ama hiç ay rahatsız ettik moduna girmediler. Eşim de rahatsız oldu. Sonra biz ayyy ablam çağırıyor telefon açtı diyerek şehir dışına acil gitmemiz gerekli imaji yaratinca kalkıp gittiler. Aynı şehirde oturuyoruz bide ne alaka bir hafta. Onu geçtim duşa girişimi ne diye takip ediyorsun. Zaten yanlış anlarlar diye o gün bile utana sıkıla girdim duşa. Ama biz en azından aynı evi paylaşan eninde sonunda başbaşa kalacak bir cifttik. KV bu yüzden çok dysuncesiz miş. Ama çok var böylesiSoramazsın ki 15 gün oldu daha onlar gideli hem kendi yok hem de oğlumun evinde beni istemiyor diye çıngar çıkarırdı heralde :) Ben annem kv görümce ve eşim olacağız
Aynıyız..Bende ocağı bekliyorum tayin olamazsam eşim gelicek ama evi taşımamız sıkıntı hep neyse..Siz de çabucak kavuşursunuz inşallah :) 1 ay kalmamışızdır birlikte. Yılbaşından sonra onlar orada kalmaya devam ederse ben gitmyeceğimi söyledim eşime o gelecek.
Hmm simdi anladim anlayissiz insanlarla ugrasmasi zor Allah yardımcın olsun.Kv ve görümcem de oradalar dönmeyeceklermiş. Eşim çalışıyor gündüzleri onlarla yalnız kalmamak için annemi de götürüyorum.
Ben ne kadar eşimi görmüyorsam eşim de ailesini göremiyor. Biz gelemiyoruz hastayız, işimiz var arkadaşlarımız gelecek diye idare etmeye çalışıyor kırmamak adına. Açık açık gidin dediği de oldu ama anlamayana bir şey yapamazsınız. Ben annemi babamı evimden kovamam şahsen. Siz yapabilir misiniz? Eşimin elinden geleni yaptığını düşünüyorum. Sessizlik konusunda da haklısınız. Kendi annem ve babamın ailesinin hiç sağlıklı ilişkileri olmadı hep kavgalı entrikalı hala da öyle devam ediyor. Ben öyle olmak istemediğim için onlara henüz bir şey demedim. Yüzüme söyledikleri bir şey de yok. Kendi adıma bundan sonrası farklı olacak ama anlamayana çok da yapılabilecek bir şey yok.haklısınız ama yine de suç sizde , baştan çok sessiz kalmış her dediklerine boyun eğmişsiniz. eşinizin de sizi anladığını pek sanmıyorum öyle olsaydı isteseydi (madem laftan güzellikle söylemekten anlamıyorlar) gerekirse ailesini evden kovar yine karısıyla başbaşa kalırdı bence
İnşallah...biraz daha sabredin... hersey iyi olacak insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?