- Konu Sahibi okeanoss00
Başta ılımlı yaklaşıp direkt söylemen gerekir diye düşünüyorum. Mesela eşin geldin sürekliliğini onlardasiniz. Anne biz yeni evliyiz ve ayrıca şehirlerdeyiz malum bir kaç gün program hazırladım eşime süpriz evde olmayacağız diyin. Eşin sabah annesine gider akşam ya evde ya dışarıda yemekte buluşun. Telefonlarını zi kapatın. 2 gun mesela sonra ki gün 1 saatligine annesine sizde gidin mesela iş çıkışı. Eşinize şu seansa bilet aldım hadi gidiyoruz diyin. 15 gün için 2 kere yemeğe davet edin zor olur gerçi ama bir başında bir sonunda cagirsaniz çok bile aslında. Çalışıyor sunuz sonuçta. Ben olsam çok kirilirdim eşime. Zaten sabahtan akşama kadar annesinde. Sizi çağıran eşinize bunu da söyleyin bence. Buraya geldin 15 gün tatil. 2 Kere bile benimle başbaşa zaman geçirmek için bir plan yapmadın şimdi gelicem sen yine evde yoksun. Eve gelince uyuyana kadar yine annenle olucaz zaten zor durumumuz ayrı şehirler de kısa anlarimizi dolu dolu gecirmeliyiz diyin. Bu arada bu ayrı şehir olayı nezaman bitecek çok zor gerçekten. Keşke evinizeviniz kV ye uzak tutsaydınız gerçi ozaman da yatiya gelirdi muhtemelen uzun süreSesim onlara karşı çıkmadı diyelim. Mesela haftaiçi misafir geldi bize, kvyle konuşurken bundan sonra haftaiçi misafir kabul etmeyeceğim çok yoruldum dedim. Yeri geldiği zaman söylüyorum dediğim gibi ama benim yüzüme karşı bir şey söylemiyorlar.