• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızlık mı ediyorum?

Annenizin sizinle gelemeyecek kadar annesi hastaysa sizi çağırmak yerine eşinizin gelmesi gerekirdi diye düşünüyorum .
Anneannem iyiydi şimdi çok rahatsız hastaneye kaldırdılar. Biranda oldu yani. Yoksa bilet almazdım zaten anneme. Eşim izin alamıyor malesef.

Elinden geleni yaptı. Daha fazla bir şey yapamıyor napsin ortada anlayışlı insanlar yok ki. Görümcem doktor muayenesi için dönmüştü babasına eşimi şikayet etmiş abim bizi istemiyor göndermeye çalışıyor diye. Babası arayıp eşime kızmış bir annene bakamadın mı diye. Napsin ki eşim daha şimdi bir kez daha gidin dese olay çıkacak. Bu sefer bana da yüklenecekler.
Bunlar bilerek bile isteye yapiyorlar o zaman.. anasinin basinda kocasi war anasina bakmak zorunda degil.. hem o kadin kocasini nasil tek bırakıp gidiyor anlamis degilim.. eşindr babasina deseymis olay istememek degil baba eşimle başbasa kalmak istiyoruz bizde artik aileyiz deseymis.. vallahi sinirimden tepinesim geliyor boyle insanlari gorunce

Anneme bilet almıştım beraber gidecektik. Anneannem rahatsızlandı annem gelemeyecek. Verdiğim bilet parası da boşa gitti :/ Eşime annem gelmezse gelmeyeceğimi kız kardeşinin son görüşmemizde de aynı davrandığını hicbir degisiklik olmadigini ve benim gerildigimi bu nedenle gelmek istemediğimi söyledim. Sonuç olarak tartıştık ve konuşmuyoruz. Tek başıma gitsem eşim izin alamazsa annesi ve kız kardeşiyle yalnız kalıp gerim gerim gerileceğim. Annesiyle problemim yok ama ne bileyim. 3 günluk süreç sabret git diyorum ama gıcık da oluyorum bir yandan. Ne yapayim ben şimdi?

:KK14::KK14:
Ben olsam gitmezdim.

Eşinin yaptırımı sana ancak, küserek dram yaparak seni yola getirmek daha kolay.
Evliliğimden bir şey anlamadım yeter demek zor ailesine.

Bencil bu erkek milleti.

Eğer bugün küslük olmasın, eşim kırılmasın diye onun istediğini yaparsan hep senden bekleyecekler eğilmeni.

Bunu bil canım.

:KK14::KK14:
Ben olsam gitmezdim.

Eşinin yaptırımı sana ancak, küserek dram yaparak seni yola getirmek daha kolay.
Evliliğimden bir şey anlamadım yeter demek zor ailesine.

Bencil bu erkek milleti.

Eğer bugün küslük olmasın, eşim kırılmasın diye onun istediğini yaparsan hep senden bekleyecekler eğilmeni.

Bunu bil canım.
Bir onceki mesajdaki arkadaşa yazdığımı okudun mu canım baksana ne yapmışlar.

Bunlar bilerek bile isteye yapiyorlar o zaman.. anasinin basinda kocasi war anasina bakmak zorunda degil.. hem o kadin kocasini nasil tek bırakıp gidiyor anlamis degilim.. eşindr babasina deseymis olay istememek degil baba eşimle başbasa kalmak istiyoruz bizde artik aileyiz deseymis.. vallahi sinirimden tepinesim geliyor boyle insanlari gorunce
Aynı fikirdeyim. Elimden bir şey gelmiyor. Nefret ettim hepsinden. Şimdi kp orada hadi hep beraber dönelim demiyor. Uçak bileti almış kendisine dönüş için kv ve gorumce kalmaya devam.

Bir onceki mesajdaki arkadaşa yazdığımı okudun mu canım baksana ne yapmışlar.

Okudum canım, ben eşinin tepkisini yetersiz görüyorum.

Babası kızdığı zaman mesela, hiç beni düşünmüyorsunuz eşimle baş başa kaldığım yılda kaç gün?
Ben mi söylemeliyim bunu? Size sevgim, saygım sonsuz ama
sizde hiç anlayış, ince düşünce yok.
İnsanda utanma da bırakmıyorsunuz ama diye sitem edebilirdi.

Etmeliydi.

Bir kere tepki verecek, bir kere kötü olacak ama daimi rahat edecek aslında.
Seninle de huzursuzluğu bitecek..
Erkekler gerçekten çok kafasız.

Okudum canım, ben eşinin tepkisini yetersiz görüyorum.

Babası kızdığı zaman mesela, hiç beni düşünmüyorsunuz eşimle baş başa kaldığım yılda kaç gün?
Ben mi söylemeliyim bunu? Size sevgim, saygım sonsuz ama
sizde hiç anlayış, ince düşünce yok.
İnsanda utanma da bırakmıyorsunuz ama diye sitem edebilirdi.

Etmeliydi.

Bir kere tepki verecek, bir kere kötü olacak ama daimi rahat edecek aslında.
Seninle de huzursuzluğu bitecek..
Erkekler gerçekten çok kafasız.
Diyebilir mi öyle diyemez ki kaz kafalı. Takılıyorum ben onlara dersen ne anlarlar! O ancak seni çok özledim deyip kavga çıkarıp bana zulmetsin. Anneannem belki de ölecek Allah korusun ama gidişat iyi değil yaşlı 86 yaşında. Annem gidiyor sonra da bize getirecekler hastaneden çıkabilirse. Belki de gerçekten gidemeyeceğim. Gitmek istemiyorum eşimin bu davranışları yıpratıyor beni. Kp huysuz ve çok kinci bir insan. Eşim senin dediklerini ona dese oğlunu siler. Zaten zamanında bana da göz dağı verdi beyefendi küstüğümde 5 yıl konuşmam haberin olsun diyerek.

Salı günü yanıma geldiler bana hediye almış. Kızı da geldi hiç konusmadik. Kafa aynı. Gitsem huzursuzluk diz boyu olacak eminim. Bende de salaklık anneannem çok hasta annem tek başına bakamıyor hayatım desem hiç sorun olmayacaktı. Doğrucu davutum ya hep ben mi fedakarlık göstereceğim dedim diye kavga çıktı.

Gerçekten ailesi çok anlayışsızmış ama bunu çözecek olan yine eşin.
O oğlu , sen bir söz söylesen kötü olursun.

Yılbaşı bahanesiyle bir otelde yer ayırıp tatil yapamaz mısınız?
Hem başbaşa kalırsınız otele de gelemezler herhalde :)

Diyebilir mi öyle diyemez ki kaz kafalı. Takılıyorum ben onlara dersen ne anlarlar! O ancak seni çok özledim deyip kavga çıkarıp bana zulmetsin. Anneannem belki de ölecek Allah korusun ama gidişat iyi değil yaşlı 86 yaşında. Annem gidiyor sonra da bize getirecekler hastaneden çıkabilirse. Belki de gerçekten gidemeyeceğim. Gitmek istemiyorum eşimin bu davranışları yıpratıyor beni. Kp huysuz ve çok kinci bir insan. Eşim senin dediklerini ona dese oğlunu siler. Zaten zamanında bana da göz dağı verdi beyefendi küstüğümde 5 yıl konuşmam haberin olsun diyerek.

Salı günü yanıma geldiler bana hediye almış. Kızı da geldi hiç konusmadik. Kafa aynı. Gitsem huzursuzluk diz boyu olacak eminim. Bende de salaklık anneannem çok hasta annem tek başına bakamıyor hayatım desem hiç sorun olmayacaktı. Doğrucu davutum ya hep ben mi fedakarlık göstereceğim dedim diye kavga çıktı.

Aynı ben :)

Bak canım.
Benim evliliğimdeki Uzaklık ve aile sorunu bitti başka sorunlar başladı o ayrı da.:KK14:
Bire bir yaşadım yaşadıklarına benzer sıkıntıları.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-teselli-bir-tavsiyeye-ihtiyacim-var.582396/

Şöyle de bir konum vardı hatta.

Aile sorunu nasıl mı bitti?
Tabi ki gerekli tepkiyi benim kaz kafalı eşim de veremedi.

Ben verdim ben kötü oldum ama huzurlu bir yaşama böyle sahip oldum.

Sevilmiyorum zerre kadar, konuşmamız görüşmemiz bayramdan bayrama.
Ama acayip rahatım.

Eşin veremiyorsa, ailesiyle kötü olsun istemiyorsan sen vereceksin tepkini.

Sayenizde eşimle huzurumuz yok, sizden biraz bile incelik, büyüklük göremiyorum kusura bakmayın diyeceksin.

Bir kere kötü ol, sevmesinler bırak çekinsinler senden inan sevmelerinden daha önemli bu;)

Gerçekten ailesi çok anlayışsızmış ama bunu çözecek olan yine eşin.
O oğlu sen bir söz söylesen kötü olursun.

Yılbaşı bahanesiyle bir otelde yer ayırıp tatil yapamaz mısınız?
Hem başbaşa kalırsınız otele de gelemezler heralde :)
Öyle bir şey yaparsak bizi taşlarlar heralde. Gırtlağımiza kadar borç var. Oteli karşılayamayiz. Böyle bir seçenek sunsam eşim belki kabul eder ama orada evim dururken otelde kalmayı da ben istemiyorum.

Aynı ben :)

Bak canım.
Benim evliliğimdeki Uzaklık ve aile sorunu bitti başka sorunlar başladı o ayrı da.:KK14:
Bire bir yaşadım yaşadıklarına benzer sıkıntıları.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...r-teselli-bir-tavsiyeye-ihtiyacim-var.582396/

Şöyle de bir konum vardı hatta.

Aile sorunu nasıl mı bitti?
Tabi ki gerekli tepkiyi benim kaz kafalı eşim de veremedi.

Ben verdim ben kötü oldum ama huzurlu bir yaşama böyle sahip oldum.

Sevilmiyorum zerre kadar, konuşmamız görüşmemiz bayramdan bayrama.
Ama acayip rahatım.

Eşin veremiyorsa, ailesiyle kötü olsun istemiyorsan sen vereceksin tepkini.

Sayenizde eşimle huzurumuz yok, sizden biraz bile incelik, büyüklük göremiyorum kusura bakmayın diyeceksin.

Bir kere kötü ol, sevmesinler bırak çekinsinler senden inan sevmelerinden daha önemli bu:KK66:
Kv eminim ki zaten kaç kere gelebilecek çalışıyor bari ben oğlumun yanında durayım kafasında bence. Öyle saçma düşünceleri var ki artık gülesim geliyor. Birara eşime okea biz varız diye mi gelmiyor demiş. Benim kv benim çeyizlerimi çalıyordu ben ondan istemiyordum. Ben Okea'nın hiçbir şeyine ellemem diyormuş. Eşim de saçmalama olur mu öyle şey demiş. Güler misin ağlar mısın? Gitmezsem onlara sebebini yine söylemeyecek eşim biliyorum. Kirilmasin lar diye anneannemi bahane edecek. Yine sebebi anlamayacaklar. Çok yıprandım şimdiden. Hiçbirini sevmiyorum artık onlar da beni sevmesinler gerçekten. Şimdi bir laf desem sürekli çağırmaları bizi yanlız bırakmamaları akla gelmeyecek. Oğlumuzun evinde bizim kalmamızı istemedi olacak. Kv zaten beni hiç aramaz ben de aramıyorum uzun süredir. İkili konuşma fırsatı yakalayacagimizi sanmıyorum. Arayıp anne ne zaman gideceksiniz ona göre bilet alacağım demem lazım :D

Kv eminim ki zaten kaç kere gelebilecek çalışıyor bari ben oğlumun yanında durayım kafasında bence. Öyle saçma düşünceleri var ki artık gülesim geliyor. Birara eşime okea biz varız diye mi gelmiyor demiş. Benim kv benim çeyizlerimi çalıyordu ben ondan istemiyordum. Ben Okea'nın hiçbir şeyine ellemem diyormuş. Eşim de saçmalama olur mu öyle şey demiş. Güler misin ağlar mısın? Gitmezsem onlara sebebini yine söylemeyecek eşim biliyorum. Kirilmasin lar diye anneannemi bahane edecek. Yine sebebi anlamayacaklar. Çok yıprandım şimdiden. Hiçbirini sevmiyorum artık onlar da beni sevmesinler gerçekten. Şimdi bir laf desem sürekli çağırmaları bizi yanlız bırakmamaları akla gelmeyecek. Oğlumuzun evinde bizim kalmamızı istemedi olacak. Kv zaten beni hiç aramaz ben de aramıyorum uzun süredir. İkili konuşma fırsatı yakalayacagimizi sanmıyorum. Arayıp anne ne zaman gideceksiniz ona göre bilet alacağım demem lazım :KK70:

İnan ki yerinde olsam arar aynı bunu derim.
Eşimle baş başa kalmak istiyorum.
Ne zaman gideceksiniz acaba diye sorarım.
O utansın bırak. Ayıp ama yaptıkları.

Eşin zaten gerçekten senin rahatsızlığını söylese bu kadar rahat davranamazlar.

İnan ki yerinde olsam arar aynı bunu derim.
Eşimle baş başa kalmak istiyorum.
Ne zaman gideceksiniz acaba diye sorarım.
O utansın bırak. Ayıp ama yaptıkları.

Eşin zaten gerçekten senin rahatsızlığını söylese bu kadar rahat davranamazlar.
Haklısın ama sanırım söyleyemem. Allah sonumuzu hayır etsin. Bakalım eşim benimle ne kadar daha konuşmayacak.

Okeanos, keşke gerçekten anneannenizi bahane etseydiniz.

Otel önerisini ben de beğendim; madem eşim belki kabul eder, diyorsunuz, bunu teklif edin bence. Borç ha 50,000 ha 52,000 olmuş; çok da fark etmez zaten:KK14: Belki en azından bir mesaj alırlar.

Not: 50,000'i farazî söyledim tabii.

Evet özlemiş hakkı da özlemek. Ben işteyken akşam 7'ye kadar görüşüyorlar. Ben işten dönünce evime gitmek istiyorum sadece. Beni de mi özlüyorlar?

ama işte bunu kv ye açıkça hatta fazla açıkça söyleyecektin

ben zaten buradayım

ben işte iken X senle idi şimdi bize gidelim de azıcık özel şeyler yapalım

ya da istersen sizin salonda yapalım diye

bırak o utansın

alttan almayın

eşinizin yanına gitseniz de kv ve görümce ile aynı çatı altında nasıl olacak ki

karı koca birbirinizi gıdıklayamadıktan sonra koltukta sarılıp öpüşemedikten sonra bir çatı altında olmak çok da önemli değil

Okeanos, keşke gerçekten anneannenizi bahane etseydiniz.

Otel önerisini ben de beğendim; madem eşim belki kabul eder, diyorsunuz, bunu teklif edin bence. Borç ha 50,000 ha 52,000 olmuş; çok da fark etmez zaten:KK14: Belki en azından bir mesaj alırlar.

Not: 50,000'i farazî söyledim tabii.
Konuşmuyoruz şuan sabah gelemeyeceğimi söylediğinden beri aramadi ben de aramadım.

ama işte bunu kv ye açıkça hatta fazla açıkça söyleyecektin

ben zaten buradayım

ben işte iken X senle idi şimdi bize gidelim de azıcık özel şeyler yapalım

ya da istersen sizin salonda yapalım diye

bırak o utansın

alttan almayın

eşinizin yanına gitseniz de kv ve görümce ile aynı çatı altında nasıl olacak ki

karı koca birbirinizi gıdıklayamadıktan sonra koltukta sarılıp öpüşemedikten sonra bir çatı altında olmak çok da önemli değil
Çağırma işlerini kp yapıyor. Ona da böyle bir şeyi söyleyemem ki. Eşime yeterince söyledim. Zaten olaylar farklı bir boyuta ulaştı. Gideceğim yerde şuan problem. Annem gelmezse gitmeyeceğim.

Back