Haklı Mıyım? Haksız Mı? Ben Mi Çok Abartıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi eşinize şöyle güzel ve maddi değeri olan bir hediye alıp eve çağırın bence,sonra da azıcık alttan alın. Ama ailemin arkadaşlarımın gazına geldim gibi şeyler söylemeyin onlara bilenmesin.düzelir merak etmeyin
Akıllı eş ise boşar. Yoksa bu dediğinize kanar.

LinkedIn Ankara olan mı ? T... Ş verdiği bilgilere göre olabilir
Bak hazır bana o kadar gıcık olmuşken yazsana ona. At bu konuyu da hadi ona okusun. Adım gibi eminim kimse bulamadı, bulamaz da.
Konu sahibi eşinize şöyle güzel ve maddi değeri olan bir hediye alıp eve çağırın bence,sonra da azıcık alttan alın. Ama ailemin arkadaşlarımın gazına geldim gibi şeyler söylemeyin onlara bilenmesin.düzelir merak etmeyin
Teşekkür ederim bazı fikirlerim oluştu. Yapacağım.

şimdi konu sahibi bio ve profil ismi konusunda haklı ben de baktım o kişiye ama onun profil ismi o şekil biosu altta yazan yazı. kişi kimdir nedir konu da doğru mudur bilemem yalansa da hangi değişik böyle bi şeyle uğraşır onu da bilemem. ama doğru olduğunu düşünerek yani siz benim arkadaşım olsanız bana bunu anlatsanız SENİ HİÇ DİNLEMEDİM AMA BENCE HAKSIZSIN YA derdim 👹 o derece saçma bi mevzu. çok gereksiz 40 bini geri verince almanız falan ay çok saçma. normal bi insan böyle bi şey yapmaz bence jslsjs

Eşinize neden bu kadar öfkelisiniz? Sessiz sakin mizacı, olgun duruşu ona aşık olmanızı sağlayan özellikleri arasında değil miydi? Patlamak istemiş de patlamışsınız. Haksızlığınız zaten çok açık

İnkar etmeyin siz paracısınız. Hiç öyle bana sormadan aldı tek derdim o diye çevirmeyin. 40.000 tl istediğinde bile bozulmuşsunuz neyse ki geri yolladı diyorsunuz. Bu mu paracı olmayan haliniz? Kimse inanmaz burada , tek sorun benden habersiz aldı belki arabayı beğenmeyeceğim meselesi olduğuna , şurda anonimiz kıvırmaya gerek yok. Boşansak üstüme hiçbir şey kalmayacak diyen bir kadınla ben evliliğe devam etmezdim. Konuda gold diggerlık kokusu burnumun direğini kırdı.

bence maddi değer hediye mediye uğraşmayın. adamla iletişiminiz yok mu? çağırın eve konuşmak istiyorum diye. alın karşınıza ben eşeklik ettim diyin ve özür dileyin. bundan sonra da her şeyi ondan beklemeyin azcık da siz katkıda bulunun veya daha sonrasında hediye alın gibi gibi.

Bu arada o muhabbeti seven enişte de ne kıymetli imiş 😅 tek vasfı konuşmak. Ona sebep kocasını dara sokuyor😅 bazen erkeklere acıyorum yaa
Adam konuşmuyor değil ki, aile ortamı açmıyor onu. Car car susmayan bacanak ile samimi olamıyor adam napsın şimdi? Konu sahibi istiyor ki kocası konuşsun, bilgisi birikimi ile ezsin ortamı, havasını davasını atsın, adam istediğini vermiyor, ortamın kralı bacanak oluyor, konu sahibi sinirleniyor.

ayrıca bana araba aldı ama sormadı ben belki x arabayı isticektim ne ya ona da ayrı bir ayar oldum. abi adam gelecek bana dicek ki aşkım sana araba aldım ondan senden 40 bin istedim bu da araban dese, gözümün nuru 40 bin sende kalsın derdim herifin gözünün içine bakardım ve hemen bi tur atmaya çıkarırdım arabayla... kadın çıkmış diyor ki, iy imi bin bilki bini istemiciktim. gerçekten dünyaları serseler şu tarafa serseydin diyecek kadınlar daha mı mutlu bilmem. kendimi salak gibi hissettim sjdkdk

Adam konuşmuyor değil ki, aile ortamı açmıyor onu. Car car susmayan bacanak ile samimi olamıyor adam napsın şimdi? Konu sahibi istiyor ki kocası konuşsun, bilgisi birikimi ile ezsin ortamı, havasını davasını atsın, adam istediğini vermiyor, ortamın kralı bacanak oluyor, konu sahibi sinirleniyor.
Haa şimdi anlaşıldı mevzu. Amaan buna da adamı beğendirmedik😅 adamın mali olsa suç,sussa suç. Ayy ben olsam gönlünde yer yoksa güzelim ayakta da giderim derim😅

Yani sormasını bekledim tabi ki. Belki ben SUV tarzı değil başka bişey isteyecektim. Ya da işte mesela kırmızı yerine beyaz isteyecektim vs. Aslında anlatmak istediğim bu olacaktı ama konuşma içerisinde konu başka yerlere gitti. Evet verdiğim 40 bin lira. Çok bi para değil belki ama işte insan yine de bekliyor
Çok para değil.derkem sıfor arabaya hiç para o..adam sizin gibi paragöz ve konusmasına karısan birine neden kendi parası ile araba almış işin orası akıl alır gibi değil.. zaten o kadar eminimki adam iflas etse elde avuçta kalmasa siz bir ay dayanmaz boşarsınız. Kendi paranızla kira ödeyecek olmanız bile sizi kahreder. Adam bir aydınlanma yaşamış sizin içinizi dökmenizle..aydınlanma devam ederse boşanır

gerçekten dünyaları serseler şu tarafa serseydin diyecek kadınlar daha mı mutlu bilmem.
Eee boşuna erkekler kendini yirtmiyor. Kadınlar paralı erkekleri seviyor diye. Ya da dünyayı sersen bu niye böyle derler diyorlar. Ama erkekler bilmiyor ki bunu yapan kadınlar işte avu konu sahibi gibi aklı evvel olanlar. Bunun gibilere de gözlerini açacaklar artık yani.

Çok para değil.derkem sıfor arabaya hiç para o..adam sizin gibi paragöz ve konusmasına karısan birine neden kendi parası ile araba almış işin orası akıl alır gibi değil.. zaten o kadar eminimki adam iflas etse elde avuçta kalmasa siz bir ay dayanmaz boşarsınız. Kendi paranızla kira ödeyecek olmanız bile sizi kahreder. Adam bir aydınlanma yaşamış sizin içinizi dökmenizle..aydınlanma devam ederse boşanır
Benim var öyle yine bir yazılımcı tanıdığım. İflas edince terk edilmiş. Adamlar remote a geçince iyice asosyal oldular. Evlenemiyorlar da. Bazıları da böylelerine denk geliyor işte.

Bacanak? Bacanak konusunu nerden çıkardınız acaba? ben öyle bir şey mi söylemişim. sanırım okuduğunuz şeylere yorum katmasını seviyorsunuz. Konuyu oradan alıp buraya çekiyorsunuz ya

Benim var öyle yine bir yazılımcı tanıdığım. İflas edince terk edilmiş. Adamlar remote a geçince iyice asosyal oldular. Evlenemiyorlar da. Bazıları da böylelerine denk geliyor işte.
Yazılımcıların kaderi mi nedir. Sanırım para baş donderiyor. Abimin bir arkadaşı var. Adam evli 3 çocuklu yazılımcı. Düşün yani eşinin annesi burnunu soktuğu için adam ülkeyi terk etmiş. Uzak durursak rahat ederiz diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X