Haklı Mıyım? Haksız Mı? Ben Mi Çok Abartıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu tamamen saçma bir hal almaya başladı.
Ben eşimle mutluyum, ben eşimden memnunum. Ben eşimi ne ailem için ne bir başkası için üzmem.
Başka başka üyelerle karıştırmışlar. ailesi için kocasını atmış satmış bilmem ne yapmış. Ben kocamı ne ailem için üzerim ne bir başkası için. Çünkü 7 yıldır yanımda olan o oldu.

Evet bir kızgınlık sonucu ağzımdan sert sözler çıktı. Hatamı anladım ve burada hem cinslerime fikir danışmak istedim. Sağolsun bazıları güzel öneriler verdi bazıları saçma saçma suçlamalara gitti.

Ben eşimden özrümü dileyip, onun kırgınlığını almam için elimden geleni yapacağım ve buna onu da inandıracağım.

Mune konuyu kilitleyebilir misiniz lütfen?

Adam bize teşekkür etmeli, iki saatte kıymetli yaptık.

Ahhahaha buda konu atilir diye geri vites
Oysa 2 sayfa once tek derdim duzenim yazmistiniz
Bu satirlari da okuyacak tabi he ayne he

Bu arada gerçekten T.. nam şahıs kişi değil galiba ama bu vesileyle de adamın kısmeti açılmış oldu
Değil dedi ama söylediğim kişi olduğunu düşünüyorum. Linkedin hesabını da gördüm çünkü. Her neyse, siz duygusal olarak eşinizi yakalayamamışsınız. Avukat fikriniz de ters tepecek. Benden söylemesi.

Google enter LinkedIn enter
Adam kadir gecesi dogmus kesin, boyle her sey aciga cikamazdi

Çok ayıp etmişsiniz..bir defa sessiz biridir bunu kabul etmek zorundasınız..n ehaddinizr bir insanın neyi konuşup neyi konusmayacağı nasol davranacağına karışıyorsunuz.
Ve evet boşanma mal olayı hep aklınızdaymış. Adam sizden hiç para almamış alsaydı kesin çok önceden bunu sorun eder boşanırdınız. Baya paragözsinüz. Adam boşanır da daha iyi birini bulur umarım.

Siz eşinizden memnun olmayacaksınız da kim olacak. Adamın 2 evi, biri sizin kullanımınıza tahsis edilmiş 2 arabası varmış.

Evi geçindirmek erkeğin görevidir diyen kayınbabayı da arkanıza alıp; eve kendi maaşınızla 1 ekmek, 1 şişe su aldınız mı belirsiz.

Konu ve olay gerçekse, adamın akıllıca davranmasını ve size 1 kuruş dahi kaptırmadan bu evliliği sonlandırmasını umarım.

Konu sahibi eşinize şöyle güzel ve maddi değeri olan bir hediye alıp eve çağırın bence,sonra da azıcık alttan alın. Ama ailemin arkadaşlarımın gazına geldim gibi şeyler söylemeyin onlara bilenmesin.düzelir merak etmeyin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…