- 14 Ağustos 2024
- 757
- 1.184
- 36
Teşekkür ederim. Ama seramik ile bağdaştıramadım yaNe mühendisisin? Seramik falan mı? Eğlence anlayışın harikaymış. Tebrikler :)
Sanırım ilk eşin eğlence anlayışını pek beğenmedi umarım ikinciyle mutlusundur.Teşekkür ederim. Ama seramik ile bağdaştıramadım yagüzel seramikler var yaa. Severim seramiği
Madem o olduğuna inanıyorsun, yazabilirsin. Hatta bu konunun linkini de kendisine atabilirsin.Hayır adamın don rengine kadar ifşalayıp sonra o değil diye niye ortalığı karıştırıyorsun konu sahibi? Bak sen iktisatçısın anlarsın bu işlerden adamın talibi artıyor, o olduğunu söyle kurtul gereksiz yere piyasaya arz ettin adamı.
Hee o da senin gibi nankördüSanırım ilk eşin eğlence anlayışını pek beğenmedi umarım ikinciyle mutlusundur.
Ay ben de yazılımcıyım kocam kişisi de benim değerimi bilmiyor yazılımcıların hep mi kaderi buKocamla hafif tartışmıştık. Gittim sarıldım. Bu devirde yazılımcı koca kolay bulunmuyor. Kıymet bilmek lazım.
Maalesef yaa. Başka türlüsünü görmedim çevremde.Ay ben de yazılımcıyım kocam kişisi de benim değerimi bilmiyor yazılımcıların hep mi kaderi bu
Tamamdır kendisine postladımSanırım ilk eşin eğlence anlayışını pek beğenmedi umarım ikinciyle mutlusundur.
İyi akşamlar.
Madem o olduğuna inanıyorsun, yazabilirsin. Hatta bu konunun linkini de kendisine atabilirsin.
Gelen cevabı burada da paylaşır mısın güzel eğlence olur :)Tamamdır kendisine postladım
yarım saat düşünüp bunu mu buldun Allah aşkına, hayal kırıklığı yaşadım su an.Gelen cevabı burada da paylaşır mısın güzel eğlence olur :)
Bence o değil.yarım saat düşünüp bunu mu buldun Allah aşkına, hayal kırıklığı yaşadım su an.
E canım malum trafik yoğun iş çıkışı anca eve gelebildimyarım saat düşünüp bunu mu buldun Allah aşkına, hayal kırıklığı yaşadım su an.
Ya tum mesajlari okumadim da. Bu mesaji gorunce dayanamadim. Allah askina yapma bu avukatin dedigini. Iste o zaman olay tam para mevzusuna donusmus olur. Adamin iyice siniri bozulur. Bu nasil akildir yarabbim...Yukarıdaki mesajlarımda da belirttiğim üzere, aradığım cevabı bana mantıklı gelen yapmam gereken şeyi buldum.
Kim ne saçmalıyor, kim ne sallıyorsa sallayabilir arkamdan sorun değil.
Herkese yorumları için teşekkür ederim. Sert ve aşağılayıcı yorum yapanlar hariç.
Bu konu sayesinde avukat bir arkadaş ile konuştuk. Ne yazık ki bunca yorumun içerisinde verilmeyen mantıklı önerileri kendisi verdi.
Eşim ile görüşerek, gerekirse mal ayrılığı rejimi imzalayabileceğimi yani istediği takdirde mal paylaşımı imzalayacağımı söyleyeceğim. Yani derdimin para pul mal mülk olmadığını anlaması için bunu önereceğim. Ve kırdığım için söylediğim saçma sapan şeyler için kendisinden özür dileyerek bir daha olmayacağını taahhüt edeceğim.
Fikir bildiren, anlamaya çalışan herkese teşekkür ederim. Bu fikri bana veren Avukat arkadaşa ayrıca teşekkür ederim. Aradığım cevap buydu ve buldum.
Ay o veya degil benim sorunum degil bu ama ilk mesaji duzenledigi sekliyle de zaten durum ortada, o degilse de elin adamina rezil olduğumuzla kaliriz problem degil.Bence o değil.
Esinin aldigi begenmedigin arabayla yol kisa surmus, adamin kiymetini bil.E canım malum trafik yoğun iş çıkışı anca eve gelebildim
Sence o olsa bu kadar rahat davranır mıydım?Ay o veya degil benim sorunum degil bu ama ilk mesaji duzenledigi sekliyle de zaten durum ortada, o degilse de elin adamina rezil olduğumuzla kaliriz problem degil.
Esinin aldigi begenmedigin arabayla yol kisa surmus, adamin kiymetini bil.
Ben isminizi vermemiştim. Teşekkür ederim açıklamanız için. Umarım bazı saçma sapan yazanlar görmüştür.Yetiştim arkadaşlar.Konu sahibine o öneriyi veren avukat benim. Foruma bir bakayım dedim ortalık karışmış. Konuya yazdığım cevaptan sonra yardımcı olmam için rica etti konu sahibi. Bende bir kadın ve hukukçu olarak böyle bir öneri sundum.
Ben konu sahibinin samimiyetine inandım. Zira ince mal hesapları yapan kadın, bu kadar niyetini alenen belli ederek adamın gözüne sokmaz. Kaldı ki yedi yıllık evlilikte öyle bir adam çoktan fark ederdi bu niyetleri. Konu sahibi sadece gaza gelmiş bana kalırsa. Var böyle insanlar çevremizde bazen kız kardeşimiz, bazen en yakın arkadaşımız bile olabiliyor. Senin hayatını, rahatını, mutluluğunu kendince kıskanıyor ve sonra güya iyi niyetli gibi veriyor nifak tohumunu, tabi kurnaz ve açıkgöz kadın yemiyor bu numaraları ama bazıları inanıyor işte. O kadar eminim ki bu sorunların başkalarının fikirleri ya da sözde iyi niyetli konuşmaları ile ortaya çıktığını. Çok gördüm ben iyi giden evliliklerin böyle insanlar yüzünden çıkmaza girdiğini.
Konu sahibi tabi ki bir arkadaşın dediği gibi aile terapisti ne gitsin ancak burada adama önce konu sahibinin tekrar güven vermesi gerekiyor. Önceliğinin eşi ve evliliği olduğunu göstermesi, bunun için fedakarlık yaptığını göstermesi gerekiyor. Bunun içinde önce bu sorunu ortadan kaldırıp sonra evliliğin tekrar oturması için terapist gibi yollara girmek gerekir. Yoksa maddiyat konusunda güvensizliği çözmeden hiçbir şey düzelmez malesef.