Bana kalirsa aile arasinda toplandiginda sessiz kaldigi icin uyeyi bıdılayan her kimse, "bak ustune bir araba bile almadi" diye gazladi, simdi de mal rejimi diye gazliyor. Bazi insanlar elindekinin kiymetini hic bilmiyor.
Bio detayi uyan tek bir hesap var Esila, digerleri nick yapmışlar onlarin 1'i kadin, digeri kamuda memur sanirim, diger ikisi bos hesaplar gibi.
Peki bakalim. Neyse o vakit sayende T harfli kisinin kısmetleri aciliyor :)
Seni bu mal mulk konusunda ikirciklendiren ailen mi?
Onu da buldumdeneyebilirsiniz. imkansız çünkü.
hayır canım o kişiyi gördüm. Onun biosu değil, kendi profil ismi o şekilde.
Benim eşimin biosunda o yazı yazıyor ama profil ismi farklı. Siz bio ile profil ismini karıştırıyorsunuz.
Hayır bahsettiğimiz kişinin biosunda o söz yazıyor nickinde değil. Adı da T ile başlıyor. Nick ile bioyu hepimiz karıştırıyor olamayız herhalde.deneyebilirsiniz. imkansız çünkü.
hayır canım o kişiyi gördüm. Onun biosu değil, kendi profil ismi o şekilde.
Benim eşimin biosunda o yazı yazıyor ama profil ismi farklı. Siz bio ile profil ismini karıştırıyorsunuz.
Aynen verdiği bilgiye göre doğru kişi bu dediğiniz. Direkt çıkıyor zaten.Hayır bahsettiğimiz kişinin biosunda o söz yazıyor nickinde değil. Adı da T ile başlıyor. Nick ile bioyu hepimiz karıştırıyor olamayız herhalde.
değilBen de baktım ama merak etmeyin evliyimüyelerden rica edin silsinler. Dışarıdan da okunuyor burası.
değil canım.Onu da buldumben bulurum. En ufak ip ucu ver yeter. Karikatür var dimi profilde. Sıfır takip hesap herkese açık
Hayır. bahsettiğiniz kişinin biosu o değil. İsmi o. Biosu "T..... T...." şeklinde yazan yazı. Bio denilen yazı o oluyor.Hayır bahsettiğimiz kişinin biosunda o söz yazıyor nickinde değil. Adı da T ile başlıyor. Nick ile bioyu hepimiz karıştırıyor olamayız herhalde.
Nasıl buldunuz bioya kendi hal… …. Yazınca dedikleri gibi t ile başlayan abimiz çıkıyor sadeceOnu da buldumben bulurum. En ufak ip ucu ver yeter. Karikatür var dimi profilde. Sıfır takip hesap herkese açık
Türeteceksiniz :))) çıkar illa kiNasıl buldunuz bioya kendi hal… …. Yazınca dedikleri gibi t ile başlayan abimiz çıkıyor sadece
Nasıl buldunuz bioya kendi hal… …. Yazınca dedikleri gibi t ile başlayan abimiz çıkıyor sadece
Bu arada bu kadar toto korkun varsa adamla ilgili neden bu kadar bilgi veriyorsun? Diğer üyelikte adı mert yazmışsın. Çalıştığı yerle ilgili de bilgi yazmıştın. Şehrin ankara olduğunu da yazdın. Ankarada kardeşim de yazılımcılık yapıyor. Bu kadar uzun yıllardır yöneticilik yapan bir yazılımcıysa ve adı da mertse gayet rahat bulunur. Millete nispet yapacam diye adamın fiziksel özelliklerinden çalıştığı yere kadar bir sürü kişisel verisini verdin.değil
değil canım.
Hayır. bahsettiğiniz kişinin biosu o değil. İsmi o. Biosu "T..... T...." şeklinde yazan yazı. Bio denilen yazı o oluyor.
Yok o hesap değil çünkü 2023 yılında katıldı yazıyor hakkında kısmında. Bu hesap konu sahibinin dediğine göre en az 7 yıllık bir hesap.Hesap çıkıyor. Öyle sadece 1 kişi var. Hayatından memnun bir foto var. Beyaz Spor atletlizengin görünümlü. Tezeği avuçladın
Bu arada bu kadar toto korkun varsa adamla ilgili neden bu kadar bilgi veriyorsun? Diğer üyelikte adı mert yazmışsın. Çalıştığı yerle ilgili de bilgi yazmıştın. Şehrin ankara olduğunu da yazdın. Ankarada kardeşim de yazılımcılık yapıyor. Bu kadar uzun yıllardır yöneticilik yapan bir yazılımcıysa ve adı da mertse gayet rahat bulunur. Millete nispet yapacam diye adamın fiziksel özelliklerinden çalıştığı yere kadar bir sürü kişisel verisini verdin.
He ben tenezzül edip bulmam da bulmak isteyen gayet bulur. Burda ben birkaç üyenin verdiği bilgilerden eşini dostunu anlamıştım aramaya bile gerek olmadan (eğer bahsettiği kişilerse gerçekten)
Hmmm. Yani 7 yıldır kapalı ise neden açıldı? Yeni yelkenlere mi açılıyor?Yok o hesap değil çünkü 2023 yılında katıldı yazıyor hakkında kısmında. Bu hesap konu sahibinin dediğine göre en az 7 yıllık bir hesap.
Kar tanesi sence bu kilit bilgiyi bilmeme imkanımız var mı burda bu kadar kişiyiz?Bulduklarını zannediyorlar, bildiklerini zannediyorlar ama bilmiyorlar. Bio diye isme bakıyorlar.
Aşağıda resimde sarıyla görünen yer isim. kırmızı içine alınan bio
o bahsettikleri kişinin isim kısmında o yazı yazıyor. biodan imkansız bulmaları
Eki Görüntüle 3494769
Bilemiyoruz artık adamın psikolojisini şu an. Günahını almayalım ama masum da durmuyor tabi ki bu hareket.Hmmm. Yani 7 yıldır kapalı ise neden açıldı? Yeni yelkenlere mi açılıyor?
Aynen begonvil. 7 yıldır evli olan (o zamanlar 4 yıl yazmışsın ama 2021 o zaman), karı koca 30lu yaşlarda olan, kocası yönetici yazılımcı kendisi iktisatcı olan, kocasının iki tane yatırımlık evi olan ve kocasını sürekli ailemle muhabbet etmiyo diye darlayan başka bir kadın daha vardır türkiyede kesin.O bahsettiğiniz hesap bana ait olsaydı evet korkum olurdu. Ama değil. O yüzden Ankara'da çalışan adı mert olan yazılım mühendisi olan istediğiniz kişiye yazabilirsiniz. Bu benim sorunum değil, o bahsettiğiniz üyenin sorunu.