Haklı Mıyım? Haksız Mı? Ben Mi Çok Abartıyorum?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Birisi ekledi bile adami.

L literary0 esini en iyi sen tanirsin, bir an once iletisime gecip durumu toparlamalisin bana kalirsa.
Ne diyecek, ben senin bionu Kadınlar Kulübü'ne yazmış bulundum, seni bulmuşlar sil bionu mu diyecek? Adamla papaz hem şu an.

Ilk mesajinizi alintilayan uyeleri etiketleyerek duzenlemelerini rica edin.
Biodan kesinlikle bulunamıyor. Kendim defalarca aradım, arkadaşlarıma da arattırdım çıkmıyor. Korkmuştum düzenlemiştim ama çıkmıyor
tamam işte artık 53 takipçisi olmuş belki onlar rustur :)

O bioya sahip instada bir kişi çıkıyor ama sen bilirsin

Şuan tekrar kontrol ettim, çıkmıyor. Yani biosunda yazanı yazarak aradım kesinlikle hesap çıkmıyor. Onlarca hesap çıkıyor ama eşimin hesabı çıkmıyor. Korktum görünüyor diye ama çok şükür çıkmıyor. Arkadaşlarım da arattılar bioda yazan şekliyle hesap kesinlikle görünmüyor. Yani biodan kişi bulunamıyor.

eşinin ismi t ile mi başlıyor o ise adama takip isteği atmışlar bile takipçi sayısı arttı

Boşa çırpınıyon şu an biliyorsun hepimiz biliyoruz.

Ne diyecek, ben senin bionu Kadınlar Kulübü'ne yazmış bulundum, seni bulmuşlar sil bionu mu diyecek? Adamla papaz hem şu an.
Yok instadan hic bahsetmeden yaptigim hatayi anladim temali bir konusma yapmaya baslasa iyi olur.

Ama abartmadan, yalvar yakar olmadan...
Ee biz buluyoruz?

Maşallah 5 dakikada nasıl bütün arkadaşlar organize olup biodan adamı arayıp çıkmadığına karar verdiniz maşallah size girl power

Isterseniz deneyelim biz bisey kaybetmeyiz bence artik durust olmaya baslayin
Ayrica biodan kisi bulunur bu cok basit bilgi

Adam yıllardır bir liranıza dokunmamış siz mal mülk kaçırma derdindesiniz. Zaten yıllardır sizin açınızdan bakarsak adam size sponsorluk yapmış o kadar mal derdindeydiğniz bir günde çıkıp kendi paranızdan kenara koysaydınız madem. Kendi arabanızı kendiniz alsaydınız. Her şeyi adamdan bekleyip boşanırsak bana bir şey kalmayacak şeklinde planlar yapmak fesatlığın daniskası. O kadar boşanmayı düşünüyorsanız kenarda kendi TÜM maaşınızı biriktirseydiniz. Ay sizin gibisi evlerden ırak. Berbat insanlar var gerçekten.

Hesap çıkıyor. Öyle sadece 1 kişi var. Hayatından memnun bir foto var. Beyaz Spor atletli zengin görünümlü. Tezeği avuçladın

Ben o olduğundan emin oldum şu an

eşinin ismi t ile mi başlıyor o ise adama takip isteği atmışlar bile takipçi sayısı arttı
hayır.
Boşa çırpınıyon şu an biliyorsun hepimiz biliyoruz.

Yok instadan hic bahsetmeden yaptigim hatayi anladim temali bir konusma yapmaya baslasa iyi olur.

Ama abartmadan, yalvar yakar olmadan...

Ee biz buluyoruz?

Evet kesinlikle çıkmıyor. Takipçi sayısında da değişim yok. Belli ki beni korkutmak için söylediniz ama eminim çıkmadığına. Hatta takipçi sayısı 0 ve hesabı herkese açık. Yani istek atamazlar, direk takip etmiş olurlar. Şuan kontrol ediyorum sıfır.

Valla link atan da cikar, bu kdr kisi savunduk diye acimasiz moda da gecebilir
Durum cok ciddi de hala rejim fln ayni olacak saniyor
Bana kalirsa aile arasinda toplandiginda sessiz kaldigi icin uyeyi bıdılayan her kimse, "bak ustune bir araba bile almadi" diye gazladi, simdi de mal rejimi diye gazliyor. Bazi insanlar elindekinin kiymetini hic bilmiyor.
Bu arada diger uyeliklerde farkli isim geciyor olmayada bilir
Bio detayi uyan tek bir hesap var Esila, digerleri nick yapmışlar onlarin 1'i kadin, digeri kamuda memur sanirim, diger ikisi bos hesaplar gibi.
Peki bakalim. Neyse o vakit sayende T harfli kisinin kısmetleri aciliyor :)

Seni bu mal mulk konusunda ikirciklendiren ailen mi?

neyse o zaman panik yapmana gerek yok alakasız bir insan kk ile tanışmış olur, kesin bu konuyu atarlar, eğer adam oysa da geçmiş olsun valla ben bile üzüldüm senin adına şimdi

Isterseniz deneyelim biz bisey kaybetmeyiz bence artik durust olmaya baslayin
Ayrica biodan kisi bulunur bu cok basit bilgi
deneyebilirsiniz. imkansız çünkü.
Hesap çıkıyor. Öyle sadece 1 kişi var. Hayatından memnun bir foto var. Beyaz Spor atletli zengin görünümlü. Tezeği avuçladın
hayır canım o kişiyi gördüm. Onun biosu değil, kendi profil ismi o şekilde.

Benim eşimin biosunda o yazı yazıyor ama profil ismi farklı. Siz bio ile profil ismini karıştırıyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…