- 19 Mayıs 2020
- 46.083
- 205.776
Begonvil olduğun konusunda ciddi şüphelerimiz var çıkar kokusu hele gelsin bi yönetici.Bacanak? Bacanak konusunu nerden çıkardınız acaba? ben öyle bir şey mi söylemişim. sanırım okuduğunuz şeylere yorum katmasını seviyorsunuz. Konuyu oradan alıp buraya çekiyorsunuz ya
Sağol en azından bir kişiye indirgedin. yoksa tüm konular bana ait gibi görünüyordu.Begonvil olduğun konusunda ciddi şüphelerimiz var çıkar kokusu hele gelsin bi yönetici.
Sizin şüpheleriniz falcı Alev gibi hemen çıkıyorBegonvil olduğun konusunda ciddi şüphelerimiz var çıkar kokusu hele gelsin bi yönetici.
Araba niye benim üzerime değil. Aaa rengi niye kırmızı değil de beyaz. Modeli niye istediğim değil. Ayyy çok ciddi bir tartışma buSORUN İKİMİZ ARASINDA OLUŞAN TARTIŞMA
Canımsu bugünlük yaşadığın korku yeter sana zaten. O korku geçsin sen yeni bişey çıkarır yine durduk yere canını sıkarsın artık kaç ay sonra olursa. Sanırım seninle Allah ömür verdikçe görüşeceğiz.Sağol en azından bir kişiye indirgedin. yoksa tüm konular bana ait gibi görünüyordu.
Bakın defalarca yazdım. Sorun para değil sorun aile değil. Sorun bazılarının saçmaladığı gibi enişte baldız bacanak bilmem neleri değil. Konu o kadar salakça bir hale büründü ki forumdaki tüm boşanma tüm kavga konularının müsebbibi benmişim gibi gösteriliyorum.
Arkadaşlar sorun benim ailem ya da onun ailesi değil.
SORUN İKİMİZ ARASINDA OLUŞAN TARTIŞMA.
Enişte Rusçu diyolar sen bilirsin yine de.Allah'ım ben de bu dertten istiyorum
Ayyy ne yapayım. Pis bir huyum var. Birisine killandim mi ,haksız buldum mu böyle yerden yere çalıyorum laflarimlasevimsiz durabilirim ama bu bacı da pek sevimli değil
Allahım konu sahibinin yüzünden kim bilir kimlerin kocasına sevgilisine kütür kütür deniyorO değil de t kişisi kocanız olmadığına göre artık rahatça söyleyebilirimabi de erik gibiymiş kütür kütür
Tapusuyla beraber sizin olsun, güle güle kullanabilirsiniz. Konu vesilesiyle birilerini tanıştırmış oluruz işte.O değil de t kişisi kocanız olmadığına göre artık rahatça söyleyebilirimabi de erik gibiymiş kütür kütür
Enişte Rusçu diyolar sen bilirsin yine de.
Kahkahayı üst komşum duymuş olabilirAllahım konu sahibinin yüzünden kim bilir kimlerin kocasına sevgilisine kütür kütür deniyorkendi kocası bulunmadı rahat tabii ellerin kocası elden gidiyor
Kocamla hafif tartışmıştık. Gittim sarıldım. Bu devirde yazılımcı koca kolay bulunmuyor. Kıymet bilmek lazım.Allahım konu sahibinin yüzünden kim bilir kimlerin kocasına sevgilisine kütür kütür deniyorkendi kocası bulunmadı rahat tabii ellerin kocası elden gidiyor
Canım benim, hangi sende olmayan şey senin zoruna gitti? :)Hanımlar anlamadığınız bir konu daha var. Konu sahibi iktisatçı. Size mi soracak hesabı kitabımal mülk getirisini götürüsünü arz talebe göre çözmüştür o siz bilmiyorsunuz susun
Canım benim, hangi sende olmayan şey senin zoruna gitti? :)
Farkında mısın en fazla senin sesin çıkıyor şuan konuda.
O değil de t kişisi kocanız olmadığına göre artık rahatça söyleyebilirimabi de erik gibiymiş kütür kütür
Ne mühendisisin? Seramik falan mı? Eğlence anlayışın harikaymış. Tebrikler :)Kız çok eğleniyorum ama. Ne yapayım. Kız ben de var ama manuel. Seni kesmez bu tühhh
Ayyy yeter. Sana bugünlük bu doz yeter