- 10 Nisan 2014
- 42.440
- 113.723
- 798
valla burçlardan hiç anlamam.senede bir bakarım bu sene benim için iyi geçecek mi diye ay ay hepsi bu.ben makarna çok severim ama tatlı vs pek yemem .evde de yapmam.bak bu saatte senin de benim de uyumamız lazım.ama uyuduk mu yok.kremler iyi de bunu ihmal ediyoruz işte.evde adım gece yatmaz gündüz kalkmaz benimBen de biraz overthinking var stres sorunu var. Bazen şekerli beslenmelerim oluyor. Glikasyon en büyük yaşlanma nedeni. Uyku düzeni bozukluğu var. Uyku çok önemli genç kalmada.Neyse olduğu kadar olmadığı kader. Burcum terazi ay burcum yay aşırı rahat olamam gerekmiyor muydu ya benim
Annem bebekken de hasas ciltliydin sürüyordum güneş kremini diyor. Tabii hatırlamıyorum her zaman sürdü mü yoksa sadece çok sıcaklarda mı tahminimce 2.dir ya da miktar olarak o kadar çok sürmemiştir tahminimce yani tam olarak bilemiyorum tabiibenim lekeler 30 yaşından sonra oldu evet.dikkat etmediğimden tatilde.birkaç günlük ihmal bronzlaşma sevdası yetti.yerleştiler gitmiyorlar.aman dikkat et yaz kış güneş kremi nisanın önerdiği gibi
Çatlaklar ve selülit çoğu insan da vardır aslında. Çatlak zaten cok yüksek kilo alış veriş ya da gebeliklerde oluyor. Selülit sporcular mankenler de bile oluyor o da biliyorsun beslenme kahve alışkanlığı falan. Lekeler güneşten falan olmaz şenin de gebelikte de inşallah olmaz ben çok korkuyordum olur diye ikisinde de çok şükür çıkmadı boynumda küçük küçük benler cıktı sadeceBenim çatlaklarım var vallaÇatlaklar rahatsız etmiyor beni normal geliyor. Balık et moda ya kardashianlar sağolsun. Selülit çatlak da yoksa helaller olsun boşuna 24 yaşındasın demiyorum. Lekeye çok dikkat etmek lazım anladığım. Şuan sorunum yok ama şimdiden dikkat ediyorum genelde hep duyduğum 35ten sonra oldu, bir anda oldu falan şeklinde. Tabii hormonal tedaviler,hamilelikler falan çok etkili.
Alsında ben de çok anlamam yavalla burçlardan hiç anlamam.senede bir bakarım bu sene benim için iyi geçecek mi diye ay ay hepsi bu.ben makarna çok severim ama tatlı vs pek yemem .evde de yapmam.bak bu saatte senin de benim de uyumamız lazım.ama uyuduk mu yok.kremler iyi de bunu ihmal ediyoruz işte.evde adım gece yatmaz gündüz kalkmaz benimsaat 10 gibi kalkkıyorum.okul zamanı da yüzümü yıkamadan arabaya atlar çocuğu okula bırakır uykum kaçmasın diye hemen yatağa girerdim .gece uykusu önemli mevzu bak.
Çok büyük ihtimal çocuk yapmam zaten öyle bir isteğim düşüncem yok gibi ama belli olmaz tabii büyük konuşmamak lazım.Çatlaklar ve selülit çoğu insan da vardır aslında. Çatlak zaten cok yüksek kilo alış veriş ya da gebeliklerde oluyor. Selülit sporcular mankenler de bile oluyor o da biliyorsun beslenme kahve alışkanlığı falan. Lekeler güneşten falan olmaz şenin de gebelikte de inşallah olmaz ben çok korkuyordum olur diye ikisinde de çok şükür çıkmadı boynumda küçük küçük benler cıktı sadece
ayneeen mesela bugün eczaneye gidip yine alıp yedeklicemSvr bence her ürünü çok başarılı olan bi marka svrA retinolunu de seven çok mesela e sen sürekli yesil serumunu falan da yedekliyorsun
ne alacaksın resim atabilir misin?ayneeen mesela bugün eczaneye gidip yine alıp yedeklicem
temizlenmediği için sivilce oluyor demek ki, benimde cildim aşırı yağlı , yağlı cilt için güneş kremlerinde sivilce önleyici içerikler var ,Maalesef onu ihmal ediyorum. Önce yağ bağlı sonra su bazlı ile mi yapıyorduk çift aşamalıyı. Nasıl olduğunu bile tam bilmiyorum.
Aşırı yağlı bir cildim var ve bu maalesef tedavi olmuş halim. Cleaning jel ve nemlendirici olarak Aknicare adında bir markayı kullanıyorum. Doktor vermişti. Senelerdir cildime sürebildiğim tek marka bu. İnanın su bazlı normal nemlendiriciler bile anında dengesini bozuyor. Aknicare'in tüm ürünleri asit içeriyor. Aslında güneş kremi de var ve sanırım bir tek onu kullanırken sivilce çıkarmamıştım ama sürmesi o kadar sinir bozucu bir krem ki. 5 saniye içinde sürdünüz sürdünüz yoksa elinizi attığınız yer topaklanıyor. Üstüne makyaj yapamıyorsunuz peeling yapmış gibi soyuluyor. Ama hiç de olduramazsam mecburen ona döneceğim artık.
Bir de ek olarak haftada 2 gün The Ordinary'nin AHA & BHA kırmızı peelingini yapıyorum (özellikle izlere çok iyi geldi bende). Sivilcem olduğunda da üzerine noktasal olarak Sudocrem uyguluyorum. Rutinim bu kadar sanırım. Düşünün bu kırmızı peelingi normal cildi olan insanlar 1 hafta-10 günde bir anca yapabiliyorlar, bir de üstüne yüzleri kıpkırmızı oluyor o kadar asit içeren bir şey. Bende bana mısın demiyor haftada 2 kez geceleri yapıyorum sabahına yüzüm vıcık vıcık uyanıyorum.
Bir de bu benim tedavi olmuş halim. 4 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum. Öncesinde çok şiddetli hormonal kistik aknelerim vardı, çok şükür hapla yüzüm düzeldi. Yoksa inanın bir dönem insan içine çıkamayacak haldeydim, burada da çok konu açtım hatta akne konusunda. Yani bu cildimin az yağlanan hali. Eskiden 2-3 saat geçmeden vıcık vıcık olurdu, şimdi akşamdan sabaha sabahtan akşama idare ediyor en azından.
svr serum yedeklicem canımne alacaksın resim atabilir misin?
O zaman küçük bir ürün listesi alabilir miyim sizden zahmet olmazsa?temizlenmediği için sivilce oluyor demek ki, benimde cildim aşırı yağlı , yağlı cilt için güneş kremlerinde sivilce önleyici içerikler var ,
yazın aha bha peelig önerilmez ve haftada 2 çok fazla ,yazın haftada 1 enzim peeling yapmanız lazım bha hemde ordinary kurutucu bir peeling ve yağlı cilt kurutuldukça daha çok sebum üretir vıcık vıcık yağlı uyanmanız ondan, yağlı cilt içten ve dıştan nem desteği aldıkça neme doydukça sebum üretmesi azalır ,nemle dengeleyebilirsiniz sizin niacinimade kullanmanız gerek sudokrem kullanmanızda olağanüstü yanlış maalesef belli ki siz cildinizin bariyerini bozmuşsunuz ,
maalesef cilt bakımı yapmıyorsunuz yaptıklarınızda uygun değil yaşadığınız sıkıntılarda ondan emin olun... sorununuz aslında güneş kremi değil yani
annem emekli estetisyenO zaman küçük bir ürün listesi alabilir miyim sizden zahmet olmazsa?
Epey bilgilisiniz merak ettim bu sektörde mi çalışıyorsunuz?
Teşekkür ederim.annem emekli estetisyen
bir içeriğe alerjiniz var mı ?
size en basit en sürdürülebilir bir rutin söyleyebilirim
sabah bunla yıkadınız Celenes by Sweden Celenes Thermal Temızleme Jelı 250ml Yaglı/karma Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
yıkadıktan sonra bu serumu sürdünüz
15 dk bekleyin
sonra da la roche yağlı ciltler için güneş kremini sürdünüz
akşam
önce bununla yüzünüzü ovaladınız
SIBERIAN WELNESS Siberian Wellness Cilt / Makyaj Temizleme Yağı 200ml 408368 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL sonra suyla yıkadınız
sonra
Celenes by Sweden Celenes Thermal Temızleme Jelı 250ml Yaglı/karma Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL yıkama jeliyle yıkadınız
kağıt havlu veya temiz havlu ile kuruladıktan sonra bu serumu sürdünüz
hepsi bu
serumdan 1-1.5 pompa yeter- yağ bazlı temizleyiciden 1 pompa yıkama jelinden 1 pompa yeter fazla ürün daha iyi anlamına gelmez ...
ilk etapda deri altında çıkmayı bekleyen tüm sivilceleri 3-4 hafta kusarsınız sonra da sivilce çıkmadığını çıkanın söndüğünü leke baskılandığını gözenek görünümünün azaldığını görürsünüz
haftada sadece 1 gün akşam yıkadıktan sonra temiz yüze enzim peeling yapmanız yeterli enzim peelingden sonra serumu sürersiniz
enzim peeling de bu
The Purest Solutions Enzim Toz Yüz Temizleyici Azelaic Asit 55 gr | Rossmann
The Purest Solutions Enzim Toz Yüz Temizleyici Azelaic Asit 55 gr ürünü indirimli fiyatlar ve aynı gün kargo seçeneği ile Rossmann'da!www.rossmann.com.tr
eğer kışın nemlendirici sürme ihtiyacı hissederseniz bu kremi tavsiye ederim EffectHA Cream Yağlı & Karma Ciltler Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL kışın akşamları mesela serum yerine bu kremi sürebilirsiniz.
Rica ederimTeşekkür ederim.Müsait zamanımda detaylı bakacağım ürünlere.
Bence tam bakım burçları yani tanıdığım tüm terazi ve yaylar kendine bakmayı seven kadınlarBen de biraz overthinking var stres sorunu var. Bazen şekerli beslenmelerim oluyor. Glikasyon en büyük yaşlanma nedeni. Uyku düzeni bozukluğu var. Uyku çok önemli genç kalmada.Neyse olduğu kadar olmadığı kader. Burcum terazi ay burcum yay aşırı rahat olamam gerekmiyor muydu ya benim
Yükselen de aslan o da sever süs gösteriş Allah yansın parlasınBence tam bakım burçları yani tanıdığım tüm terazi ve yaylar kendine bakmayı seven kadınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?