• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik rutinleri

Ben de biraz overthinking var stres sorunu var. Bazen şekerli beslenmelerim oluyor. Glikasyon en büyük yaşlanma nedeni. Uyku düzeni bozukluğu var. Uyku çok önemli genç kalmada.Neyse olduğu kadar olmadığı kader. Burcum terazi ay burcum yay aşırı rahat olamam gerekmiyor muydu ya benim :KK70:
valla burçlardan hiç anlamam.senede bir bakarım bu sene benim için iyi geçecek mi diye ay ay hepsi bu.ben makarna çok severim ama tatlı vs pek yemem .evde de yapmam.bak bu saatte senin de benim de uyumamız lazım.ama uyuduk mu yok.kremler iyi de bunu ihmal ediyoruz işte.evde adım gece yatmaz gündüz kalkmaz benim :rolleyes: saat 10 gibi kalkkıyorum.okul zamanı da yüzümü yıkamadan arabaya atlar çocuğu okula bırakır uykum kaçmasın diye hemen yatağa girerdim .gece uykusu önemli mevzu bak.:KK45:

benim lekeler 30 yaşından sonra oldu evet.dikkat etmediğimden tatilde.birkaç günlük ihmal bronzlaşma sevdası yetti.yerleştiler gitmiyorlar.aman dikkat et yaz kış güneş kremi nisanın önerdiği gibi
Annem bebekken de hasas ciltliydin sürüyordum güneş kremini diyor. Tabii hatırlamıyorum her zaman sürdü mü yoksa sadece çok sıcaklarda mı tahminimce 2.dir ya da miktar olarak o kadar çok sürmemiştir tahminimce yani tam olarak bilemiyorum tabii :KK70:20 yaşından beri de çok düzenli sürüyorum. Ama sonra d vitmaini seviyem 2 çıktı :olamaz:Tabii sadece o değil genel olarak ben de emilim sorunu var. İşte vücudundaki magnezyum da bağlı biliyorum, kilona bağlı falan. Takviye kullanıyorum işte k2li sonra daha da etkili olsun diye lipozamal kullandım falan ama tam yükselmedi. O yüzden yazın gün aşırı sadece kol bacak ve kısa süre 10 15 dk güneşlendirmeye başladın. Yüz ve boyun çok iyi koruyarak. Fayda zarar ben böyle yol buldum ama fark ettim kolumla yüzüm bir değil kolum daha kuru kuru. Daha yaşlı ve pörfümüş gibi.

Benim çatlaklarım var valla :KK70: Çatlaklar rahatsız etmiyor beni normal geliyor. Balık et moda ya kardashianlar sağolsun. Selülit çatlak da yoksa helaller olsun boşuna 24 yaşındasın demiyorum. :nazar:Lekeye çok dikkat etmek lazım anladığım. Şuan sorunum yok ama şimdiden dikkat ediyorum genelde hep duyduğum 35ten sonra oldu, bir anda oldu falan şeklinde. Tabii hormonal tedaviler,hamilelikler falan çok etkili.
Çatlaklar ve selülit çoğu insan da vardır aslında. Çatlak zaten cok yüksek kilo alış veriş ya da gebeliklerde oluyor. Selülit sporcular mankenler de bile oluyor o da biliyorsun beslenme kahve alışkanlığı falan. Lekeler güneşten falan olmaz şenin de gebelikte de inşallah olmaz ben çok korkuyordum olur diye ikisinde de çok şükür çıkmadı boynumda küçük küçük benler cıktı sadece

valla burçlardan hiç anlamam.senede bir bakarım bu sene benim için iyi geçecek mi diye ay ay hepsi bu.ben makarna çok severim ama tatlı vs pek yemem .evde de yapmam.bak bu saatte senin de benim de uyumamız lazım.ama uyuduk mu yok.kremler iyi de bunu ihmal ediyoruz işte.evde adım gece yatmaz gündüz kalkmaz benim :rolleyes: saat 10 gibi kalkkıyorum.okul zamanı da yüzümü yıkamadan arabaya atlar çocuğu okula bırakır uykum kaçmasın diye hemen yatağa girerdim .gece uykusu önemli mevzu bak.:KK45:
Alsında ben de çok anlamam ya :KK70: Ama small talku çok beceremiyorum sanırım. Benim için bir çıkış yolu. Bir iki bilgim var. Her konuşmada da ek bir iki bilgi çorlarım herkesten onları pazarlıyorum işte bazen ne konuşacağını bilmeyince güzel konu gibi :KK70:Aslında çoğu tatlıyı ben de sevmiyorum. Çok çok az sayıda var sevdiğim. Sürekli de yemiyorum. Sağlıklı şeyler yemeyi de severim ama gene de arada oluyor. O bile zararlı. Uyku sorunum var maalesef. Bir de ben gündüz de uyuyamıyorum çok az uyuyorum yani.Nefes sorunu. Diş sıkma sorunum da var.Onun tedavisini oluyorum tam düzelemedim zaten. Uyuyunca da bir de verimsiz, ağrılı oluyor. Bir de derin uyuyamıyorum hep hafif uyku. Akıllı saatle de gördüm bunu ama belliydi uykum çok hafif zaten. Tabii işte belli zaten sonra çay kahve içememek falan gerek. Ben de çok çarpıntı yapıyor zaten.Belli zamanda sonra ışıkları kısmak, kırmızı ışık. Hatta mum yakan bile var. Uyumadan meditasyon belki. Belli saatten sonra şu anda da elimizde olan telefon da dahil olmak üzere teknolojik aletler sen uzak durmak. En azından mavi ışıl filtresi falan. Belki doktora gidip melatonin falan kullanılabilir. Ben genelde bozulunca bir gün hiç uyumayıp dayanıp düzeltiyorum bir süre iyi gidiyor ama sonra gene aynı tas aynı hamam.

Çatlaklar ve selülit çoğu insan da vardır aslında. Çatlak zaten cok yüksek kilo alış veriş ya da gebeliklerde oluyor. Selülit sporcular mankenler de bile oluyor o da biliyorsun beslenme kahve alışkanlığı falan. Lekeler güneşten falan olmaz şenin de gebelikte de inşallah olmaz ben çok korkuyordum olur diye ikisinde de çok şükür çıkmadı boynumda küçük küçük benler cıktı sadece
Çok büyük ihtimal çocuk yapmam zaten öyle bir isteğim düşüncem yok gibi ama belli olmaz tabii büyük konuşmamak lazım. :KK70:Moneyleri skinkeyre yatırıma devamşov :KK70: Tabii ben de şey var maalesef insanların negatif deneyimlerinden etkilenmek. Ama bilemiyoruz tabii o kişi nasıl korudu kendini, leke baskılayıcı kullandı mı, güneş kremini her gün sürdü mü, miktarı doğru uyguladı mı, cilt bariyeri iyi mi. İlk 20 yıldaki hasar sonra ortaya çıkıyor diyorlar tabii bir de. Çift koruma çok mantıklı. Leke baskılayıcılar çok mantıklı. Artık hala da oluyorsa napalm :KK70:

Svr bence her ürünü çok başarılı olan bi marka svrA retinolunu de seven çok mesela e sen sürekli yesil serumunu falan da yedekliyorsun🤩
ayneeen mesela bugün eczaneye gidip yine alıp yedeklicem :D

Maalesef onu ihmal ediyorum. Önce yağ bağlı sonra su bazlı ile mi yapıyorduk çift aşamalıyı. Nasıl olduğunu bile tam bilmiyorum. 🤓

Aşırı yağlı bir cildim var ve bu maalesef tedavi olmuş halim. Cleaning jel ve nemlendirici olarak Aknicare adında bir markayı kullanıyorum. Doktor vermişti. Senelerdir cildime sürebildiğim tek marka bu. İnanın su bazlı normal nemlendiriciler bile anında dengesini bozuyor. Aknicare'in tüm ürünleri asit içeriyor. Aslında güneş kremi de var ve sanırım bir tek onu kullanırken sivilce çıkarmamıştım ama sürmesi o kadar sinir bozucu bir krem ki. 5 saniye içinde sürdünüz sürdünüz yoksa elinizi attığınız yer topaklanıyor. Üstüne makyaj yapamıyorsunuz peeling yapmış gibi soyuluyor. Ama hiç de olduramazsam mecburen ona döneceğim artık.

Bir de ek olarak haftada 2 gün The Ordinary'nin AHA & BHA kırmızı peelingini yapıyorum (özellikle izlere çok iyi geldi bende). Sivilcem olduğunda da üzerine noktasal olarak Sudocrem uyguluyorum. Rutinim bu kadar sanırım. Düşünün bu kırmızı peelingi normal cildi olan insanlar 1 hafta-10 günde bir anca yapabiliyorlar, bir de üstüne yüzleri kıpkırmızı oluyor o kadar asit içeren bir şey. Bende bana mısın demiyor haftada 2 kez geceleri yapıyorum sabahına yüzüm vıcık vıcık uyanıyorum.

Bir de bu benim tedavi olmuş halim. 4 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum. Öncesinde çok şiddetli hormonal kistik aknelerim vardı, çok şükür hapla yüzüm düzeldi. Yoksa inanın bir dönem insan içine çıkamayacak haldeydim, burada da çok konu açtım hatta akne konusunda. Yani bu cildimin az yağlanan hali. Eskiden 2-3 saat geçmeden vıcık vıcık olurdu, şimdi akşamdan sabaha sabahtan akşama idare ediyor en azından. 😂
temizlenmediği için sivilce oluyor demek ki, benimde cildim aşırı yağlı , yağlı cilt için güneş kremlerinde sivilce önleyici içerikler var ,

yazın aha bha peelig önerilmez ve haftada 2 çok fazla ,yazın haftada 1 enzim peeling yapmanız lazım bha hemde ordinary kurutucu bir peeling ve yağlı cilt kurutuldukça daha çok sebum üretir vıcık vıcık yağlı uyanmanız ondan, yağlı cilt içten ve dıştan nem desteği aldıkça neme doydukça sebum üretmesi azalır ,nemle dengeleyebilirsiniz sizin niacinimade kullanmanız gerek sudokrem kullanmanızda olağanüstü yanlış maalesef belli ki siz cildinizin bariyerini bozmuşsunuz ,

maalesef cilt bakımı yapmıyorsunuz yaptıklarınızda uygun değil yaşadığınız sıkıntılarda ondan emin olun... sorununuz aslında güneş kremi değil yani ;)

temizlenmediği için sivilce oluyor demek ki, benimde cildim aşırı yağlı , yağlı cilt için güneş kremlerinde sivilce önleyici içerikler var ,

yazın aha bha peelig önerilmez ve haftada 2 çok fazla ,yazın haftada 1 enzim peeling yapmanız lazım bha hemde ordinary kurutucu bir peeling ve yağlı cilt kurutuldukça daha çok sebum üretir vıcık vıcık yağlı uyanmanız ondan, yağlı cilt içten ve dıştan nem desteği aldıkça neme doydukça sebum üretmesi azalır ,nemle dengeleyebilirsiniz sizin niacinimade kullanmanız gerek sudokrem kullanmanızda olağanüstü yanlış maalesef belli ki siz cildinizin bariyerini bozmuşsunuz ,

maalesef cilt bakımı yapmıyorsunuz yaptıklarınızda uygun değil yaşadığınız sıkıntılarda ondan emin olun... sorununuz aslında güneş kremi değil yani :KK66:
O zaman küçük bir ürün listesi alabilir miyim sizden zahmet olmazsa? 🤪

Epey bilgilisiniz merak ettim bu sektörde mi çalışıyorsunuz?

O zaman küçük bir ürün listesi alabilir miyim sizden zahmet olmazsa? 🤪

Epey bilgilisiniz merak ettim bu sektörde mi çalışıyorsunuz?
annem emekli estetisyen

bir içeriğe alerjiniz var mı ?
size en basit en sürdürülebilir bir rutin söyleyebilirim
sabah bunla yıkadınız Celenes by Sweden Celenes Thermal Temızleme Jelı 250ml Yaglı/karma Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
yıkadıktan sonra bu serumu sürdünüz
15 dk bekleyin
sonra da la roche yağlı ciltler için güneş kremini sürdünüz

akşam
önce bununla yüzünüzü ovaladınız
SIBERIAN WELNESS Siberian Wellness Cilt / Makyaj Temizleme Yağı 200ml 408368 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL sonra suyla yıkadınız
sonra
Celenes by Sweden Celenes Thermal Temızleme Jelı 250ml Yaglı/karma Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL yıkama jeliyle yıkadınız
kağıt havlu veya temiz havlu ile kuruladıktan sonra bu serumu sürdünüz

hepsi bu

serumdan 1-1.5 pompa yeter- yağ bazlı temizleyiciden 1 pompa yıkama jelinden 1 pompa yeter fazla ürün daha iyi anlamına gelmez ...

ilk etapda deri altında çıkmayı bekleyen tüm sivilceleri 3-4 hafta kusarsınız sonra da sivilce çıkmadığını çıkanın söndüğünü leke baskılandığını gözenek görünümünün azaldığını görürsünüz

haftada sadece 1 gün akşam yıkadıktan sonra temiz yüze enzim peeling yapmanız yeterli enzim peelingden sonra serumu sürersiniz
enzim peeling de bu

eğer kışın nemlendirici sürme ihtiyacı hissederseniz bu kremi tavsiye ederim EffectHA Cream Yağlı & Karma Ciltler Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL kışın akşamları mesela serum yerine bu kremi sürebilirsiniz.

şunu da söyleyeyim CocoParisien CocoParisien yüksek ihtimal aslında gerçek cilt tipiniz yağlı değil ama uygulama dolayısıyla fazla sebum üretiyor bu ürünleri kullanınca cildinizin aslında yağlı olmadığını karma olduğunu göreceksiniz hatta 1 sene sonra kuruya dönük karma olduğunu göreceksiniz . genelde hep öyle olur

annem emekli estetisyen

bir içeriğe alerjiniz var mı ?
size en basit en sürdürülebilir bir rutin söyleyebilirim
sabah bunla yıkadınız Celenes by Sweden Celenes Thermal Temızleme Jelı 250ml Yaglı/karma Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
yıkadıktan sonra bu serumu sürdünüz
15 dk bekleyin
sonra da la roche yağlı ciltler için güneş kremini sürdünüz

akşam
önce bununla yüzünüzü ovaladınız
SIBERIAN WELNESS Siberian Wellness Cilt / Makyaj Temizleme Yağı 200ml 408368 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL sonra suyla yıkadınız
sonra
Celenes by Sweden Celenes Thermal Temızleme Jelı 250ml Yaglı/karma Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL yıkama jeliyle yıkadınız
kağıt havlu veya temiz havlu ile kuruladıktan sonra bu serumu sürdünüz

hepsi bu

serumdan 1-1.5 pompa yeter- yağ bazlı temizleyiciden 1 pompa yıkama jelinden 1 pompa yeter fazla ürün daha iyi anlamına gelmez ...

ilk etapda deri altında çıkmayı bekleyen tüm sivilceleri 3-4 hafta kusarsınız sonra da sivilce çıkmadığını çıkanın söndüğünü leke baskılandığını gözenek görünümünün azaldığını görürsünüz

haftada sadece 1 gün akşam yıkadıktan sonra temiz yüze enzim peeling yapmanız yeterli enzim peelingden sonra serumu sürersiniz
enzim peeling de bu

eğer kışın nemlendirici sürme ihtiyacı hissederseniz bu kremi tavsiye ederim EffectHA Cream Yağlı & Karma Ciltler Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL kışın akşamları mesela serum yerine bu kremi sürebilirsiniz.
Teşekkür ederim. 💕 Müsait zamanımda detaylı bakacağım ürünlere.

Peki hergün fiyatının artması 🤦‍♀️
Screenshot_20220811_124701_trendyol.com.webp

Ben de biraz overthinking var stres sorunu var. Bazen şekerli beslenmelerim oluyor. Glikasyon en büyük yaşlanma nedeni. Uyku düzeni bozukluğu var. Uyku çok önemli genç kalmada.Neyse olduğu kadar olmadığı kader. Burcum terazi ay burcum yay aşırı rahat olamam gerekmiyor muydu ya benim :KK70:
Bence tam bakım burçları yani tanıdığım tüm terazi ve yaylar kendine bakmayı seven kadınlar 🤩

Back
X