Güzellik rutinleri

Çok güzel güle güle giy ben aslında feminenligi seviyorum ama kokoş gibi değil süslü değil de hani nasıl desem asil görünümlü bi sıklık kadinsilik. Dantel bence de güzel vintage bi hava da veriyor. Kolye yüzük değil de ben kupeciyim arkadaş evde her yerde her şeysiz olabilirim ama küpesiz asla

teşekkür ederim ayy ben imreniyorum küpe takanlara saçıma çok dolanıyor parmağım takılıyor kendi kulağımı koparmaktan korkuyorum o yüzden minnacık nokta kadar küpe takıyorum sırf deliği kapanmasın diye

Ben eskiden boynuma kadar olenlerden takardım da son yıllarda çok az sallanan ya da kulakla bütünlesenlerden kullanıyorum malum çocuklar

Inşallah yememe de dikkat etmeye başladım. Sadece burpee nin farklı videolarını diyorsun demi
evet, hep aynı videoyu yapmaman gerektiğini biliyorsun sen zaten, hep aynı kas çalışırsa kaslar zayıflıyor ve vücut alıştığı için etkili olmuyor ya ondan, her seferinde farklı olmalı ve 24 saat mutlaka dinlenmeli kas en az ,bazı hocalar 2 gün dinlensin diyor

Başak burcuyum cnm doğru tahmin
Gerçekten mi yok artık Benim kardeşim başak. En yakın 6 arkadaşımın 4ü başak Garip bir Başak bağımlılığım var. Çok garip ama bir doktora gidiyorum o da başak çıkıyor. Bir yoga kursuna başlamıştım 2 kişiydik o da başak çıktı falan çok garip Benim yaylar teraziler falan size hapis şoku gibi bir şeyim ama zıt kutup hesabı heralde

Görsen çok şaşırsın Beni genelde oğlak falan sanarlar ama Süslü püslü falan değilim. 0.işe yarıyor mu koruyor mu? Okey yeto. Fonksiyonel, mantıklı bu kafalardayım.
Haritanda baskın toprak elementleri olablir. Bi ara harita falan bakıyordum derinlemesine gezegenler konumlandigi evler falan . Ben güneş boğa yükselen ikizler ay yengeç burcuyum . Bence güzellik takıntim bogaliktan geliyor

ayy keşke bana baksaaannnn hiç anlamadığım ama çok ilgimi çeken konudur

benim ruhum öyle desem demin parfüm sıktım mesela gece kokusu bu evin içinde bile ay
Yaa süpermiş mesela parfüm konusunda berboyum. Neyse o olaylara girip yeni bir masraf kapısı açmayayım kendime Benim baş ağrıma sorunum oluyor genelde. Parfüm maceram paraya kıyıp alıp bir kaç kere kullanım dayanamayıp kardeşime hediye etmekle geçiyor. Biliyor beni geçen bana diyor ki dyson al abla zaten sen kullanamazsın o kadar uğraşmasın bana kalır

ayy keşke bana baksaaannnn hiç anlamadığım ama çok ilgimi çeken konudur
Unuttum kız o çok fal baktirdigim dönemde bayağı ilgimi çekiyordu üstüne düşüyordum bu arada ay burcu güneş ve yükselirsen daha çok etkili içsel dünyanızı duygusal tepkilerimizi falan o belirtiyor. Onu bilmiyorsan cok kolay. Doğduğun gün ay nerdeyse o ay burcun oluyor

Spor aşeriyorum dostlar spor zumbamı özledim, reformları özledim,mat pilates özledim, yoga özledim dostlar

Spor aşeriyorum dostlar spor zumbamı özledim, reformları özledim,mat pilates özledim, yoga özledim dostlar
Reformer plates deneyimin var mi Winst?

Gitmeyi düşündüğüm spor salonunda o da var ama yapabilir miyim ya da ritmi hızlı sporlardan ya da işte vücut agirligimizla yaptığımız pilates hareketleri kadar etkili olur mu

Bak evde ruj sürme parfüm sıkma eşofman da olsa elbise de uyumlu olması bende de var ama giyim tarzım her zaman kadın kadın olmuyor spor çoğu zaman bazen klasik oluyo. Eskiden daha ciddi giyiniyormusum ama
Ay ben doğum haritamıb hakkını veremiyorum ya Benim de böyle olmam gerek ama değilim dostlar değişim

şuan şoktayım resmen beni anlatıyor yaaaa

Bakin ay burcu yengeç ve ben bence de böyleyim

Hep topraklara çekiliyorum oğlak, boğa, başak hep onlarla iyi anlaşırım. Kafama uyar ama tam da onlar gidi değilim bir havayilik var onlara göre daha bir enerji var ama tam terazi kova ikizler gibi de değilim ikisinin arası gibi Yaa keşke benimkini yorumlasan tekrar ilgilensen. Boğa sever bakım evet kankimden biliyorum.

Cok komiğim bence de

Eklentiler

• Screenshot_20220812-012626_Chrome.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 27
  • Screenshot_20220812-012611_Chrome.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 23
gerçekten doğru

bende aslan çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…