pullanma nasıl ne durumda daha iyi misinBende yapmak istiyorum10 gun oldu
Duştan çıkmadım ama bugün bende bi saat olmadı enzim peeling yaptım üstüne niasin sürdüm biraz geçince ve az sonra giyinip kulakligimi takip 1 saat yürüyüşe çıkmayı planlıyorumduştan çıktım da enzim peeling yaptım oh be rahatladım
Svr i aksama alinca gectipullanma nasıl ne durumda daha iyi misin
yap o zaman canım çok sevindim sorunun çözülmesineSvr i aksama alinca gectigunes kremim ile uyusmadi bence
süpersin ,enzimi sevdin mi sen cosmed mi almıştın senin niacinimadein hangisiydi ay zebani gibi ard arda sorular sordumDuştan çıkmadım ama bugün bende bi saat olmadı enzim peeling yaptım üstüne niasin sürdüm biraz geçince ve az sonra giyinip kulakligimi takip 1 saat yürüyüşe çıkmayı planlıyorum
Simdi yapmadan once kontrol edeyimyap o zaman canım çok sevindim sorunun çözülmesine
bence bekletmeye gerek yok masaj yapa yapa ovalarken 40 saniye falan geçiyor zaten yeterli o süreSimdi yapmadan once kontrol edeyim
Senin gibi yuzume surmem ile yikama bir olsun ? 1dk bile tutmayim yani dimi
Her masada varız dostlar ona da girelim tam batalımJunkim anleşya glitterda efso ama ben neye çok şükrediyorum biliyor musun bu noktada; iyi ki sim mim sevmiyorum ve makyajdan çok aZ anlayıp yapıyorum
Soru bana değil ama gene de dalayım konuyasüpersin ,enzimi sevdin mi sen cosmed mi almıştın senin niacinimadein hangisiydi ay zebani gibi ard arda sorular sordumiyisini kullandığın için sormak istedim
enzim peeling ilk kullanımda anlaşılıyor benceSoru bana değil ama gene de dalayım konuyaiki tane bywishtrend kullandım. Çok beğenmiştim onu. Kardeşim cosmed aldı geçenlerde. Daha açmadı. Zaten çok merak ediyordum. Bu konudan sonra merakım iyice arttı. Açınca hemen deneyeceğim. Wtcden tester gelmişti PI phli enzim peeling bir kere denedim tabii ne kadar anlaşılır tartışılır ama güzeldi. İrrite etmedi ve güzelce temizledi gibi.
Dr barbara sturm enzyme cleanser da var 1410 liraenzim peeling ilk kullanımda anlaşılıyor bence
sen güzel dediysen güzeldir o
sen hayrına bana iyisinden ama ucuzundan bir iki kore ürünü tavsiye ediver.Dr barbara sturm enzyme cleanser da var 1410 lirababor var 700 küsur
Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi diye gidebilirdi Ahahaasüpersin ,enzimi sevdin mi sen cosmed mi almıştın senin niacinimadein hangisiydi ay zebani gibi ard arda sorular sordumiyisini kullandığın için sormak istedim
revu ile svr b3 ampul kullandım süperlerBabam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi diye gidebilirdi Ahahaa
Yok canım the purest solutions yeşil rengi var ama iyi ki var the purest in yoksa W Winston churchill gibi pardon smithgibi bywishtrend den baslayabilirdim.
Cok sevdim ama niacin bence en güzeli manyo nun galactomyes i onu bitirmiştim aa sonra svr b3 kullandım o da harikaydı şuan revolution var bi skin fluenceri pul pul dokup kopurmustu ama ben yan etkisini görmedim. Tiam in vita b3 u tester gelmişti o da cok güzeldi ama tabiki gene elimdeki bitince aldığım she vec e başlıcam yeni marka deneyimim olacak
ben bunları okuyup geçeyim.elimdekilerle idare edeyim.yoksa onları da bulamayıp protex sabunla yıkasam ne olur ya da vazelin sürsem ne olur diye sormaya başlayacağım.almayacağım hiçbirşey artıkımmm.siz yazın ama okuması zevkli oluyorrevu ile svr b3 ampul kullandım süperler
Svr bence her ürünü çok başarılı olan bi marka svrA retinolunu de seven çok mesela e sen sürekli yesil serumunu falan da yedekliyorsunrevu ile svr b3 ampul kullandım süperler
Maalesef onu ihmal ediyorum. Önce yağ bağlı sonra su bazlı ile mi yapıyorduk çift aşamalıyı. Nasıl olduğunu bile tam bilmiyorum.güneş kremini çift aşamalı temizlikle çıkarıyorsunuz değil mi ? kalıntısı sivilce yapıyordur belki
Aşırı yağlı bir cildim var ve bu maalesef tedavi olmuş halim. Cleaning jel ve nemlendirici olarak Aknicare adında bir markayı kullanıyorum. Doktor vermişti. Senelerdir cildime sürebildiğim tek marka bu. İnanın su bazlı normal nemlendiriciler bile anında dengesini bozuyor. Aknicare'in tüm ürünleri asit içeriyor. Aslında güneş kremi de var ve sanırım bir tek onu kullanırken sivilce çıkarmamıştım ama sürmesi o kadar sinir bozucu bir krem ki. 5 saniye içinde sürdünüz sürdünüz yoksa elinizi attığınız yer topaklanıyor. Üstüne makyaj yapamıyorsunuz peeling yapmış gibi soyuluyor. Ama hiç de olduramazsam mecburen ona döneceğim artık.düşünüyorum salisilik asit olan sivilce tedavisinde kullanılan güneş kremi bile sizde sivilce yaptıysa ya aşırı alerjik özel durumlu bir cilt vardır ya da temizlik aşaması eksiktir . çift aşamalı temizlik yapmadan önce bende de güneş kremleri sivilce yapardı birde nemlendirici falan cilt bakım neler kullanyorsunuz rutininiz nedirCocoParisien
Kore ürünleri pek ucuz olmuyor yasen hayrına bana iyisinden ama ucuzundan bir iki kore ürünü tavsiye ediver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?