Güzellik rutinleri

duştan çıktım da enzim peeling yaptım oh be rahatladım
Duştan çıkmadım ama bugün bende bi saat olmadı enzim peeling yaptım üstüne niasin sürdüm biraz geçince ve az sonra giyinip kulakligimi takip 1 saat yürüyüşe çıkmayı planlıyorum

Duştan çıkmadım ama bugün bende bi saat olmadı enzim peeling yaptım üstüne niasin sürdüm biraz geçince ve az sonra giyinip kulakligimi takip 1 saat yürüyüşe çıkmayı planlıyorum
süpersin ,enzimi sevdin mi sen cosmed mi almıştın senin niacinimadein hangisiydi ay zebani gibi ard arda sorular sordum iyisini kullandığın için sormak istedim

Simdi yapmadan once kontrol edeyim
Senin gibi yuzume surmem ile yikama bir olsun ? 1dk bile tutmayim yani dimi
bence bekletmeye gerek yok masaj yapa yapa ovalarken 40 saniye falan geçiyor zaten yeterli o süre

Junkim anleşya glitterda efso ama ben neye çok şükrediyorum biliyor musun bu noktada; iyi ki sim mim sevmiyorum ve makyajdan çok aZ anlayıp yapıyorum
Her masada varız dostlar ona da girelim tam batalım Ben 0 hiç yapmıyorum. Ama bir girsem pir girerim yeto bence gerek yok şuan.

süpersin ,enzimi sevdin mi sen cosmed mi almıştın senin niacinimadein hangisiydi ay zebani gibi ard arda sorular sordum iyisini kullandığın için sormak istedim
Soru bana değil ama gene de dalayım konuya iki tane bywishtrend kullandım. Çok beğenmiştim onu. Kardeşim cosmed aldı geçenlerde. Daha açmadı. Zaten çok merak ediyordum. Bu konudan sonra merakım iyice arttı. Açınca hemen deneyeceğim. Wtcden tester gelmişti PI phli enzim peeling bir kere denedim tabii ne kadar anlaşılır tartışılır ama güzeldi. İrrite etmedi ve güzelce temizledi gibi.

enzim peeling ilk kullanımda anlaşılıyor bence
sen güzel dediysen güzeldir o

Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi diye gidebilirdi Ahahaa

Yok canım the purest solutions yeşil rengi var ama iyi ki var the purest in yoksa W Winston churchill gibi pardon smith gibi bywishtrend den baslayabilirdim.

Cok sevdim ama niacin bence en güzeli manyo nun galactomyes i onu bitirmiştim aa sonra svr b3 kullandım o da harikaydı şuan revolution var bi skin fluenceri pul pul dokup kopurmustu ama ben yan etkisini görmedim. Tiam in vita b3 u tester gelmişti o da cok güzeldi ama tabiki gene elimdeki bitince aldığım she vec e başlıcam yeni marka deneyimim olacak

Auuu ölüyorum @ncsskts sabah burpee 25 dk abs yaptım iki büklüm dolandım evde az önce sitenin arka bahçesini 10 tura tamamladım 1 tur 1000 metreymis 10 km yürümüş oldum müzikle farketmedim âmâ geldim şimdi bu kez yeni normal doğumdan çıkmış kadın gibi yürümeye başladım bacaklari ayırıp

revu ile svr b3 ampul kullandım süperler

revu ile svr b3 ampul kullandım süperler
ben bunları okuyup geçeyim.elimdekilerle idare edeyim.yoksa onları da bulamayıp protex sabunla yıkasam ne olur ya da vazelin sürsem ne olur diye sormaya başlayacağım.almayacağım hiçbirşey artıkımmm.siz yazın ama okuması zevkli oluyor

güneş kremini çift aşamalı temizlikle çıkarıyorsunuz değil mi ? kalıntısı sivilce yapıyordur belki
Maalesef onu ihmal ediyorum. Önce yağ bağlı sonra su bazlı ile mi yapıyorduk çift aşamalıyı. Nasıl olduğunu bile tam bilmiyorum.

Aşırı yağlı bir cildim var ve bu maalesef tedavi olmuş halim. Cleaning jel ve nemlendirici olarak Aknicare adında bir markayı kullanıyorum. Doktor vermişti. Senelerdir cildime sürebildiğim tek marka bu. İnanın su bazlı normal nemlendiriciler bile anında dengesini bozuyor. Aknicare'in tüm ürünleri asit içeriyor. Aslında güneş kremi de var ve sanırım bir tek onu kullanırken sivilce çıkarmamıştım ama sürmesi o kadar sinir bozucu bir krem ki. 5 saniye içinde sürdünüz sürdünüz yoksa elinizi attığınız yer topaklanıyor. Üstüne makyaj yapamıyorsunuz peeling yapmış gibi soyuluyor. Ama hiç de olduramazsam mecburen ona döneceğim artık.

Bir de ek olarak haftada 2 gün The Ordinary'nin AHA & BHA kırmızı peelingini yapıyorum (özellikle izlere çok iyi geldi bende). Sivilcem olduğunda da üzerine noktasal olarak Sudocrem uyguluyorum. Rutinim bu kadar sanırım. Düşünün bu kırmızı peelingi normal cildi olan insanlar 1 hafta-10 günde bir anca yapabiliyorlar, bir de üstüne yüzleri kıpkırmızı oluyor o kadar asit içeren bir şey. Bende bana mısın demiyor haftada 2 kez geceleri yapıyorum sabahına yüzüm vıcık vıcık uyanıyorum.

Bir de bu benim tedavi olmuş halim. 4 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum. Öncesinde çok şiddetli hormonal kistik aknelerim vardı, çok şükür hapla yüzüm düzeldi. Yoksa inanın bir dönem insan içine çıkamayacak haldeydim, burada da çok konu açtım hatta akne konusunda. Yani bu cildimin az yağlanan hali. Eskiden 2-3 saat geçmeden vıcık vıcık olurdu, şimdi akşamdan sabaha sabahtan akşama idare ediyor en azından.

sen hayrına bana iyisinden ama ucuzundan bir iki kore ürünü tavsiye ediver.
Kore ürünleri pek ucuz olmuyor ya Belki bazı ürünlerin mlsi yüksek oluyor uzun vadede uyguna gelebilir. Onun haricinde pahalı. Şu ara Mary May ürünlerine düştüm. Bence güzeller ve fiyatları diğer kore ürünlerine nazaran daha iyi. Limonianda sarılanlar bir tık daha uygun olabiliyor. Onun haricinde çok da uygun değişir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…