• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik Öncesi Bakım Soruları

Hiçbirinin önemi yok sizi seven adam sizi her haliyle beğenir zaten.
Fazla kasmayın herkesin bebek gibi vücudu yok emin olun.
Canımmm pembepanter kasmıyorum aslında, sevgilimin bir talebi yok birbirimizi beğeniyoruz. Ben kendimi daha iyi daha sağlıklı özgüvenli hissetmek için tümden bi bakım önerileri alayım dedim: alamadım 🤣

Cildiniz pul pul dökülecek kadar kuruyorsa neden nemlendirici kullanmadığınızı anlayamadım, evlenmeyi neden bekliyorsunuz. Yves rocherin ekstra kuru ciltler için vücut kremleri var bana çok iyi geliyor. Onun dışında lazerin işe yaradığını söyleyebilirim, ben bitirememe rağmen 4-5 seansta sanırım alt bacak komple bitti, üst bacak azaldı. Kol keza çok çok azaldı. Bitirebilseydim hiç çıkmazdı. Alexandrite mi ne o cihazla yaptırdım. Şu an jilet kullanıyorum. Diğer mevzuları da dert etmiyorum batık, sivilce vs.

İşte dert etmiyorsunuz ama ben ediyorum yani daha doğrusu bunların çözümünü bulan hanımlar varsa neden batıkla sivilceyle yaşayayım ki. Akıl akıldan üstündür diyerek konu açtım gelen önerileri de deneyeceğim 😃
Nemlendirici kullanıyorum tüm vücut için nivea vs kullanıyorum ama genelde gratis ürünleri. Yves Rocher de hangi nemlendiriciden memnunsunuz?
Lazer konusunda da üzüldüm ya demek ki tam çözümü yok ben de halledemedim 😕

Formunun elinde büyüttüklerinden biri de benim😂 burada araştırdığım bir şey varsa o da influencer ya da çok şubeli yerlerin lazer epilasyonda iyi olmadıklarını gözlemledim. Ben google yorumlarına bakarak ya da şikayet var'dan küçük butik bir lazer epilasyon yerine gitmiştim doktoru da vardı en önemlisi de bu bence doktorunun olması. Birde bir yer size %100 Kıl köklerini bitiriyorum derse oradan kaçın. Yani benim gittiğim yerde kıl köklerinin %100 bitecek diye bir vaat vermediler zaten doğru da değilmiş doktor kendisi söylemişti. %90'ı bitti hamilelik, çocuk derken o hormon değişimlerine rağmen geri dönme olmadı. Kollardaki kabarmalar kuruluk için cildiyeye gitmenizi öneririm bir tane krem var o çok işe yarıyor sırt sivilceler için de ona gitmenizi öneririm. Kalçadaki batıklar içinde ben vücut peeling yapıyorum oradaki batıkları sivilceleri biraz da olsa azaltıyor Üzerine de Biberiye yağı sürüyorum 2-3 damla kadar. Saçlarımın uçlarına da kuruluğunu alsın diye Argan yağı sürüyorum. Ben çok böyle bakım üzerine bakın bakım üzerine bakım yapılınca cildi de çok yorduğumuzu düşünüyorum Haftada bir iki maske iki günde 3 günde bir peeling yüz için bir de güzel kaliteli bir göz altı kremi yüz kremi bana yetiyor.
Çok teşekkür ederimmm canım ya harikasın 😍
Vücut peelingi olarak ne kullanıyorsun, memnunsan önerebilir misin? Biberiye yağı sürme sebebin ne onun nasıl bir etkisi oluyor?

Göz altı için krem bakıyorum şimdi, kiehls avokadolu kremi gördüm genellikle onu öneriyorlar

Canımmm pembepanter kasmıyorum aslında, sevgilimin bir talebi yok birbirimizi beğeniyoruz. Ben kendimi daha iyi daha sağlıklı özgüvenli hissetmek için tümden bi bakım önerileri alayım dedim: alamadım 🤣
Lazer için zaman yetersiz, diğer bakımları da yazmışlar zaten bence yardımı dokunur ☺️
Ben genelde dalin vazelini, dalin sabunu, bebe yağı gibi doğal olağan şeyler kullanıyorum, yüzümü de sürekli nemlendiriyorum. Saçlarını da düğüne yakın boyatırsın. Düğüne 1 gün kala da ağda. Tamam işte süper 🤣🙏🏻 Evliliğiniz hayırlı olsun mutlululunuz daim olsun

Merhabalar canım kadınlar kulübünün güzel kadınları... :KK24:

Senelerdir bu forumdayım 14 yaşından beri buradayım 26 olduk resmen forumun ellerinde büyüyorum...
Bu forumda önce eğitim hayatımı tamamladım sonra çalışan oldum, sonrasında kendi iş yerimi açtım hepsini burada paylaştım çok güzel bir his.. :)
Şimdi sırada evlilik var.. :) 2 aya kadar evleniyorum ama dert derecesine getirdiğim sorularım var.
Bana acilinden güzel önerilerde bulunabilirseniz çok sevinirim...

Kızlar 2 ay sonra evleneceğim ama ne cilt bakım, saç bakım ne de epilasyon rutinim var.
Lazere 3 seans bir yere, 5 seans başka bir yere gittim işe yaramadı. Lazer işe yarıyor mu gerçekten? Nerede yaptırabilirim ve ne kadar sürede biter?
Bir sonraki sorum sırtımda çok sivilce var bunlar için ne yapayım? Kalçamda batıklar var ve dokusu çok kötü...
Cildim bacaklarım kollarım kupkuru beyaz beyaz dökülüyor.

Özetle sizden ricalarım; evlilik içerisindeki bakım rutinleriniz, epilasyonu nasıl hallettiğiniz, saç bakımı için neler yaptığınızı öğrenmek istiyorum..
Vücuduma vücut peelingi mi kullanmalıyım? Duşumu alıp sürüp çıktığımda misler gibi koku tütecek krem önerileriniz nelerdir..
Ya bilemedim tam soramamış olabilirim bana bakıma dair ne biliyorsanız gönderir misiniz :halay:
Allah aşkına konu sahibi sanki bakım yapmalımıyım diye sormuş herkes cvp vermiş, ne gerek vardan tut, seni beğenen böyle beğensin diyen mi ararsın, karşısındakini sorgulayan mı. Konu sahibi onu sormuyor ne yapabilirim diyor sanki herkes dümdüz evlenmiş. Gelin olcak tabi ki heyecanlıdır.

Öncelikle hayırlı olsun. Ben bunları evlenmeden çok önce yapmaya başladım. Evlilikle ilişkilendirilecek şeyler değiller bence.
Lazer için yaklaşık 3 yıl gittim. İlk yıl daha sık, sonraki zamanlar aralıklı seanslarla devam ettim.
Koltuk altı ve alt bacaklarım tamamen bitti. Ama üst bacak kısmı ve bikini bölgesinde sık olmasa da hala çıkıyor. Uzun lafın kısası 2 ayda kılları yok edecek bir buluş henüz yok. Devamlılık olmadan olmuyor maalesef.
Vücut kuruluğu için de her duş sonrası kurulanmadan, duştan çıkar çıkmaz bebe yağıyla vücudumu nemlendiriyorum. Bana çok iyi geliyor.
Merhaba, ben de evlilikten çok önce başladım 2 senedir lazere gidiyorum düzenli, ama evlilik geldi artık haliyle daha önemli benim için bu kıl konusu.. Hala çözüm olamayınca size koştum 😃
Düzenli yaptırıyorum 2 yıldır cihaz da diot lazer. Siz hangi lazeri kullandınız?

Yani evlilik için ekstra bakıma ihtiyac yok ama sorunların için birkaç oneri verebilirim. Marka soylemeyeyim ama Batiklarin ve vücut sivilcelerin için glikolik asit içeren yikama jelleri banyodan sonra da yine aynı içerikli tonik kullanabilirsin. Sonrasinda iyi bir nemlendirici tamamdır. Lazer yüzde yüz bitirmez devami için evde kolaylık olsun dersen ipl cihazları öneririm ben memnunum. Ama bunları evlilik için degil öz bakımın ve kendini iyi hissetmek için yap. Evliliğe ozel bir bakım rutinim yok benim açıkçası 😄
Canım minuit zaten 2 senedir lazer yaptırıyorum kendim için yaptırıyorum ama evlilik öncesi daha bi önem kazandı dürüst olayım yani 😃
İpl cihazlar işe yarıyor mu? Yarıyorsa hemen alırım vallahi.
Glikolik asitin kendisini almıştım ben sivilcelerime bazen sürüyordum. Batıklara da mı iyi geliyor?

Kzcağız yeni evleniyor evlilik öncesi bakım yaptırmak istiyor eşine güzel görünmek istemiş ne var bunda??? İki tavsiye veremiyor musunuz cevaplara bak evlilik ne alakaymış bilmem ne... Evlenme öncesine denk gelmiş bu kadar basit.
Tatlım sana gelince tüylerin kalınsa alex kesinlikle işe yarıyor benim 4seansta bitti hepsi sadece ince tüyleri görmüyor onun için de farklı bir cihaz var ona gir güzellik merkezini de instadan bul ordaki yorumları oku

Size sarılabilirim ya teşekkür ederim ben de neye uğradığımı şaşırdım 😃🙈
Ben diot lazer yaptırıyorum 2 senedir. Alex hiç denememiştim. Tıp merkezine mi gideyim sizce? Güzellik merkezlerine güvenebilir miyim?

Epilasyon için kesinlikle doktor olan bir merkezle görüşün Google yorumlarına mutlaka bakın, size paket satmaya çalışan yerlerden uzak durun, mutlaka su içmeyi artırın ve cildinizi neme boğun, bu işte oldukça iyi merkezler var yine Google yorumlarına bakıp cilt bakımına gidebilirsiniz hatta düzene bindirin farkı göreceksiniz cildiniz hava alıyor resmen ışıl ışıl 🌸 mutluluklar diliyorum bir ömür 💜
Ay harika neden aklıma gelmedi ki bu.. Profesyonel cilt bakımı güzel fikirmiş 👍
O zaman ben iyi bir güzellik merkezi bulayım ya doktoru da olan. Bu şekilde 2 senedir lazer yaptırıyorum vallahi bıktım

Güzelim durdun durdun 2 ay kala mı aklın başına geldi 😃 lazer bitirmiyor bence de evet ama epey yok ediyor.
Sivilceler için cildiyeye git en hızlı çözüm oradan gelir
Vasfiye teyzem 2 yıldır yaptırıyorum lazeri ama demek ki bilmediğim bir şey var ki bitmedi bitmiyor 😃 Ben diot yaptırıyordum genelde alex önerilmiş hatayı orada mı yaptım acaba ya

Merhaba, ben de evlilikten çok önce başladım 2 senedir lazere gidiyorum düzenli, ama evlilik geldi artık haliyle daha önemli benim için bu kıl konusu.. Hala çözüm olamayınca size koştum 😃
Düzenli yaptırıyorum 2 yıldır cihaz da diot lazer. Siz hangi lazeri kullandınız?
Alexandrite yaptırdım ben
En son 2 yıl önce gittim. Hamilelik sürecinde hormonlardan genital bölgede biraz sık çıktı ama eldivenle aldım, jilet sürmedim. Belki çoğaltmaz ama psikolojik olarak süremedim😅
Yeni doğum yaptım zaten sonra nasıl olur bilmiyorum. Düzenli gidiyorsan %100 geçmiyor ama %80-90 azalma oluyor.
Umarım senin de öyle olur. Evli bir kadın için çok büyük rahatlık tüysüz olmak 😅

Bakım aşığı, aşkokuşkolukta sınır tanımayan,kesınlıkle koca için değil sadece ve saaadece kendisi için süslenen bakım yapan bi kadın geldi. Şimdi öncelikle hayırlı olsun.. öncelikle evlendıkten sonra düzen değiştiği için kılo alan çok oluyor. Hayatıma beyaz ekmeği şekeri uzak tutup bol su yu dahil ediyorum. Bol yeşıllık. no karbonhıdrat. Aman aman uzak olsun. Erken saatlerde akşam yemeği. No abur cubur. Cunku bence Ne yersen ona benzıyorsun :)
Sonrasında her duşta bakım rutınım var. Peelıng yaparım yuzume ve tum vucuduma . Vucuduma sınozun peelıngını kullanıyorum bebek gibi yapıyor. Cildime ve vucuduma yıne mjcare peelıng yapıyorum. Her gun c vıtamını tabıkı. Mıshanın cok guzel, Glyc asitte çok guzel aydınlatıyor gun aşırı kullanırım. Koltukaltı ve kararan yerlerede sürerim. Tabı genıtal harıç. Ama onunda kremı var bende😂😂 sheliq urunlerını kullanıyorum renk açıcı etkısı var memnunum. Evde lazer yaparım , phılıpsın lazer ürünü var her ay yapıyorum. Daha önce dışarda lazere gitmiştim tabı, ama memnunum. Mjcare ın devamlı cılt maskelerını yaparım, dr grossun kırmızı led maskesını takarım. Gece gunduz kremlerım serumlarım tabıkı var. Retınol kullanırım, barıyer onarıcı serum kullanırım. Kıehls severım csrox , de g kore ürünleri bi harika. Phılıphsın yine mini yüz alma cihazı elım ayağım. Devamlı bıyıktır yanaktır alırım tüy görmeye tahammulum yok🤣 mavala kırpıklerıme sürerim, ballı el maskesı yaparım, saçlarıma hc care kullanıyorum, taramadan önce mavi su sıkarım, zarar görmesin diye ısı koruyucu sprey sıkarım, hava ile kurutan dyson air straight kullanırım, şampuanıma mutlaka bıyotin ampul koyarım, arada bır yılda 3 kez yani kolajen içerim vıtalın beğenıyorum peptıd oranı iyi gibi. Sigara alkol kullanmıyorum, sirke içerim sabahları. Yanı bakımlı olmayı aşırı seven bı ınsanım. Rutıne bağlamak onemlı. Mısafırlıge gıtmeyı sevmem mesela rutin dısına cıkıyorum:( misafirlikte herkesten önce uyanıp yuzume maske koyup öyle yakalanan bı ınsanım. Napıyım maske gunum gelmişti😅 plates yapıyorum ama evden de leslie izler yaparım. Evden cıkamıyorum dersen 15 dk lık Leslie vıdeosunu aç çok guzel ter atıyor ınsan.. en azından gobek bolgesı olmaz. Koku cook onemlı. Temız nevresım asıgıyım. Saclarıma hep vucut spreyı sıkarım vanılyalı. Vucut kopugu kullanıyorum parfumden once ınanılmaz kalıcı oluyor kokular. Her daım mis kokmalı bı kadın bence. Pijamalarım bıle dantellıdir, tüllüdür. Regl oldugumda ancak babannem gıbı gıyınırım soval su torbamı alır bunalımıma girerim 😂 ama Bence kesınlıkle kendımızı bırakmamalıyız. Her sabah serumlarımı surerken guzelce yuz masajımı yaparım taşla. Yeşım taşı muthıs. Aynaya baktığımızda mutlu olmak sağlıklı yaş almak ıçın❤️ ucusa gıderken de selülit kremı suruyorum hep ayakta olmak bari ıse yarasın dıye😂😂😂yinede selülitim var ama.. napalım nazar boncugu olsun🥹🧿 işe yarıyor mu bılemem ama ıyı hıssettırdıgı kesın.. kocam ne mi yapıyor??? İşte arada çorabını değiştirip duş alıyor 😂😂😂 umurumda mı değil, herkes kendınden sorumlu, erkek o eril enerjısı dursun dişilleşmesin 😂 hem ben bekarkende böyleydim 💅🏻💅🏻💅🏻
Bahsettiğiniz bıyık-yanak tüy alma cihazınız bu mu acaba? Ben de bıyık tüylerimi almak için kullanmak istiyorum. Böyle bazı cihazlara yorum yazıyorlar tüyü tam olarak almıyor gibi o yüzden böyle bir cihaz almaya cesaret edememiştim ama siz memnunsanız hangisi olduğunu gösterirseniz sevinirim.
Bir de dudağımın hemen altında çok ince açık renkte tüyler var acaba o tüyleri kalınlaştırır mı. Sadece kalın kıllı yerlerde mi kullanılıyor? Bu arada çok güzel yazmışsınız her bir parçasını sorasım geldi, insan kendine baktıkça mutlu hissediyor siz en güzelini yapıyorsunuz 🩷

Eklentiler

• IMG_20250319_092607.webp
    IMG_20250319_092607.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 12
Konu sahibi hayırlı olsun umarım hep mutlu olursunuz 🩷 Bakıma dair bir şeyler aklıma geldikçe ben de yazarım

Yav arkadaşlar ilk cinsel deneyim olacak belli ki ve biraz özenmek istemiş. Neden zorbaladınız ki. Vücudunu başka biri göreceği için de biraz gerilmiş.

Evet canım lazer epilasyon bitiriyor. Şimdiden başla evlenince de düzenli devam et. 8-10 seans sürebilir bitmesi. Ama düzenli söylenen aralıklarda gitmen arada jilet ağda kullanmamalısın. Küçük çaplı doktor olan temiz bir yer bulman yeterli nerede oturuyorsun?

Ayrıca güzel bir güzellik salonu bulursan sırt bakımı yaptırabilirsin.

Popo ve sırt için La Roche Posay Effaclar Micro-Peeling Jel vücut temizleme jeli var peeling etkili ben memnunum. Vücut için yine glycolic asit içerikli tonik kullanabilirsin.
Soyucu etkisi var. Ben bunu kullanıyorum. Biraz güçlü bir ürün hassas ciltleri rahatsız edebilir ama batıklara iyi gelir.

The Purest Solutions Canlandırıcı Tüm Ciltler için Glikolik Asit Tonik 200 ml

Güzel bir nemlendirici kremin de olsun. Ben bioderma atoderm kullanıyorum. Kuru fırçalama bacaklar ve popo için yine öneririm.
Ek olarak bioderma duş yağı normalde vücut temizliğimi bununla yapıyorum duş jeli olarak mis kokulu. Yumuşacık yapıyor cildi güzel nemlendiriyor.

Bu arada öncesinde bir dermatoloğa görün belki popo ve sırt için daha güçlü ve etkili ürünler önerir.

Önce bi pırınç sütü sabunuyla sabunlanıyorum, sonra duş jelıyle keseleniyorum. Sonra mcjare ın peelıngını yapıp en son sınoz yapıyorum. Sınoz aşırı yumuşak yapıyor gerçekten sivilce görünümü vs bırakmıyor. Tabsıye ederım😍
Vay tamamdır. Ss alıverdim, tekrar helal olsun diyorum😎🧿

Vasfiye teyzem 2 yıldır yaptırıyorum lazeri ama demek ki bilmediğim bir şey var ki bitmedi bitmiyor 😃 Ben diot yaptırıyordum genelde alex önerilmiş hatayı orada mı yaptım acaba ya
Alexander onlara oranla daha iyi galiba bir de iğnelisi varmış o en iyisiymiş ama çok can yakıyormuş diyorlar. Ben söyleyenlerin yalancısıyım 😃
Valla kızım şimdi 12 yaşında 15 olsun ben ona da lazer yaptıracağım ileride çok duacım olur 😂

Çok teşekkür ederimmm canım ya harikasın 😍
Vücut peelingi olarak ne kullanıyorsun, memnunsan önerebilir misin? Biberiye yağı sürme sebebin ne onun nasıl bir etkisi oluyor?

Göz altı için krem bakıyorum şimdi, kiehls avokadolu kremi gördüm genellikle onu öneriyorlar

Rica ederim canım😘 şu an kahveli olduğu için gratis'in kendi markasını kullanıyorum fena değil ona önce de sinoz kullandım o güzeldi. Vücut peelinginde biraz daha uygun fiyatlılardan yeni markalar deniyorum o yüzden şu an tam rutinime uygun bir peeling yok açıkçası. 🥲😂 biberiye yağını saç için değilde ben daha çok selülitler için kullanıyorum at kılı fırçası + mesajla baya azalma gözlemledim. Genetikte olabilir bilmiyorum selülitler 😁 bende kiehlsin ürünlerini beğeniyorum ama elimde ceravenin göz kremi var onu kullanıyorum bitince kiehls e geçeceğim bende🙂 ama bebek olduğu için bunları fırsat buldukça yapıyprum 😂

Kocanız için değil kendiniz için yapın yapacağınız herşeyi .

Öncelik lazer , bence bir kadının kendine yapabileceği en iyi şeylerden biri ,

Cildiniz kuru ise iyi bir keseden sonra duştan daha çıkmadan kendinizi bebe yağı ile bir yağlayın hatta yves Rocher monoi yağı ile yağlayın bebek gibi kokun . Bir beş on dakika cıplak bekeyin ve giyinin. Cildiniz o yağı hapsedecek ve bacaklarınız teniniz bebek gibi olacak

Canım minuit zaten 2 senedir lazer yaptırıyorum kendim için yaptırıyorum ama evlilik öncesi daha bi önem kazandı dürüst olayım yani 😃
İpl cihazlar işe yarıyor mu? Yarıyorsa hemen alırım vallahi.
Glikolik asitin kendisini almıştım ben sivilcelerime bazen sürüyordum. Batıklara da mı iyi geliyor?
Ipl cihazlar lazer gibi dökmüyor uyutuyor calisma prensibi farkli ama işe yarıyor evet. İlk 3 ay düzenli kullanımdan sonra ihtiyac oldukça hatırlatma atışları yapiyorum sadece. Mesela bacaklarıma 2 aydir dokunmadım. Ama koltuk altımda ve genital bolgede tek tük olsa da bitmeyen kısımlar var. Yani yaptım bitti olayi yok ama çok azaltıyor ve epilasyon sure aralarim çok açıldı. Beni çok rahatlattı açıkçası. Batiklara kese,peeling ve glikolik asit önerisini verebilirim. Hepsini ust uste yapma ama tabi. Ben marka yasaktır diye vermemistim la roche yikama jeli gercekten başarılı yukarıda arkadaşın. bahsettiği.

Back
X