- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
- 88
Yaa sporuma mecbur ara verdim 2 hafta oldu. Çok özledim böyle yazdıkça canım çekiyorAuuu ölüyorum @ncsskts sabah burpee 25 dk abs yaptım iki büklüm dolandım evde az önce sitenin arka bahçesini 10 tura tamamladım 1 tur 1000 metreymis 10 km yürümüş oldum müzikle farketmedim âmâ geldim şimdi bu kez yeni normal doğumdan çıkmış kadın gibi yürümeye başladım bacaklari ayırıp
Ay retinolünü çok merakşov güzel çıkarsa f/p olarak çok iyi olurSvr bence her ürünü çok başarılı olan bi marka svrA retinolunu de seven çok mesela e sen sürekli yesil serumunu falan da yedekliyorsun
Skinkeyr Junkie oldun bir kere artık kaçamazsınben bunları okuyup geçeyim.elimdekilerle idare edeyim.yoksa onları da bulamayıp protex sabunla yıkasam ne olur ya da vazelin sürsem ne olur diye sormaya başlayacağım.almayacağım hiçbirşey artıkımmm.siz yazın ama okuması zevkli oluyor
2 kore dizisi bitrdim kadınlara hayran kaldım.ciltleri saçları hem pırıl pırıl hem kırışıksız fresh.ürünleri kaliteli olmalı evet.ama benim için pahalılar.seni uzaktannnn sevmekkk aşkların en güzeliiii diyorum onlaraKore ürünleri pek ucuz olmuyor yaBelki bazı ürünlerin mlsi yüksek oluyor uzun vadede uyguna gelebilir. Onun haricinde pahalı. Şu ara Mary May ürünlerine düştüm. Bence güzeller ve fiyatları diğer kore ürünlerine nazaran daha iyi. Limonianda sarılanlar bir tık daha uygun olabiliyor. Onun haricinde çok da uygun değişir
doğru oldum valla.indirim kovalıyorum ürün almak için.nisa sayesinde bir rutinim var artık.ona devam edeceğim.Skinkeyr Junkie oldun bir kere artık kaçamazsın
Benim annem de izliyor2 kore dizisi bitrdim kadınlara hayran kaldım.ciltleri saçları hem pırıl pırıl hem kırışıksız fresh.ürünleri kaliteli olmalı evet.ama benim için pahalılar.seni uzaktannnn sevmekkk aşkların en güzeliiii diyorum onlara
O bir efsane o bir kraliçe o bir cilt bakımı perisidoğru oldum valla.indirim kovalıyorum ürün almak için.nisa sayesinde bir rutinim var artık.ona devam edeceğim.
çift aşamalı temizliği ve enzim peeling i ondan duyup aldım başladım.o derecede faydalı bir kadın yanii.bir sebbo ya faydalı olamadı.o dinlemiyor çünkü.en son vazelin sürsem ne olur yüzüme demişti.O bir efsane o bir kraliçe o bir cilt bakımı perisiNİSAAAAA
Mary may antioksidan serumu daha bugün sepete attım ama almadım ya bende merak ediyorum onu. Ikincisi 1 tl lere alıştım ben bugün seda altının elimde olan selülit kremini 250 ml 2.si 1 tl den aldım. Tek başına mucize yaratmaz ama yürüyüşün sporun altına güzel etki edeceğini sanıyorumKore ürünleri pek ucuz olmuyor yaBelki bazı ürünlerin mlsi yüksek oluyor uzun vadede uyguna gelebilir. Onun haricinde pahalı. Şu ara Mary May ürünlerine düştüm. Bence güzeller ve fiyatları diğer kore ürünlerine nazaran daha iyi. Limonianda sarılanlar bir tık daha uygun olabiliyor. Onun haricinde çok da uygun değişir
Nisa skinkeyr kraliçesi. BEN de seviyorum sebboyu. Sebbocuğumun burcu ne acaba? Bu kadar ince eleyip sık dokuyor. Başak mı acaba? Biraz öyle vibe verdi bana. Vazelin aslında sürenler var. Özellikle Amerika'daki. Dr Dray çok seviyor mesela. En son nem buharlaşmasın diye son adım olarak kullanıyorlar.çift aşamalı temizliği ve enzim peeling i ondan duyup aldım başladım.o derecede faydalı bir kadın yanii.bir sebbo ya faydalı olamadı.o dinlemiyor çünkü.en son vazelin sürsem ne olur yüzüme demişti.ama sebbo yu severim aramızda olmasından mutluyum.
atart küsmüyüz?şu kırgınlığa bir son versek artık diyorum.bu konuyu unutalım şu saattten itibaren sıfırdan başlayalım.özrümü zaten dilemiştimMary may antioksidan serumu daha bugün sepete attım ama almadım ya bende merak ediyorum onu. Ikincisi 1 tl lere alıştım ben bugün seda altının elimde olan selülit kremini 250 ml 2.si 1 tl den aldım. Tek başına mucize yaratmaz ama yürüyüşün sporun altına güzel etki edeceğini sanıyorum
Çok kişi aldı onu evet.Yüksek fiyatlı antioksidan serumlarından sonra. Yüz bakımlarını tamamladın vücuda sardın şimdi bakalım. Fit ve sıkı vücutlar gelsinMary may antioksidan serumu daha bugün sepete attım ama almadım ya bende merak ediyorum onu. Ikincisi 1 tl lere alıştım ben bugün seda altının elimde olan selülit kremini 250 ml 2.si 1 tl den aldım. Tek başına mucize yaratmaz ama yürüyüşün sporun altına güzel etki edeceğini sanıyorum
Ilk kızımdan sonra 75 dem 56 ya düşüp kaslı masli fit bi annecik olmuştum 3 ay kesintisiz güzel spor yaptım sonra ikiz kızlarım da o kadar olmasa da aldım hicbir şey yapmadan 61 e düştüm de görüntü normal olsa da çekici ve sıkı değil daha iyisi için cok çalışmam lazımÇok kişi aldı onu evet.Yüksek fiyatlı antioksidan serumlarından sonra. Yüz bakımlarını tamamladın vücuda sardın şimdi bakalım. Fit ve sıkı vücutlar gelsin
2 gündür tüm kemiklerim ağrıyor.sanki ilk kez spor yapmış da hamlamışım gibi.cuma tekrar yüzmeye gideceğiz.biraz balık etliyim ama baktım selülitim yokk çatlağım da.bir de güneş lekelerim olmasa omuzlarımda kollarımda.kurtulamadım onlardan ne yaptıysam.sadece renkleri soldu.Çok kişi aldı onu evet.Yüksek fiyatlı antioksidan serumlarından sonra. Yüz bakımlarını tamamladın vücuda sardın şimdi bakalım. Fit ve sıkı vücutlar gelsin
O tarz bir analiz cihazına ben de girmedim nasıl olur acaba merak ediyorum ben de. Bazı insanlar ürün satışı yapmak için çok abartıyorlar falan diyor ama özelikle henüz yüzeye çıkmamamış lekeleri görmek için falan etkili olabilir. Aralıklarla yaptırıp ürünlerin işe yarayıp yaramadığı daha net anlaşılabilir. Mükemmel cilt yok bence. Similasyon olsa bu zamana kadar hiç bakım yapmayıp hiç güneş kremi sürmesek nasıl olurduk onu görsek aslında ilginç olurIlk kızımdan sonra 75 dem 56 ya düşüp kaslı masli fit bi annecik olmuştum 3 ay kesintisiz güzel spor yaptım sonra ikiz kızlarım da o kadar olmasa da aldım hicbir şey yapmadan 61 e düştüm de görüntü normal olsa da çekici ve sıkı değil daha iyisi için cok çalışmam lazımcilt bakımı biter mi ya o ömürlük aşk duyan beni glass skin bisi sanacak bu kadar ürüne ama gene de sorunlarim olmasına rağmen bence etkilerini güzel gösteriyorlar cilt analizi yaptırmak istiyorum acaba cilt yaşım kaç çıkacak
winston sen daha 24 müşsün.hala vücudun kolajen üretiyor.cildin yenileniyor .daha ne istiyorsun ayoll?az ürünle bile zaten güzel olursunO tarz bir analiz cihazına ben de girmedim nasıl olur acaba merak ediyorum ben de. Bazı insanlar ürün satışı yapmak için çok abartıyorlar falan diyor ama özelikle henüz yüzeye çıkmamamış lekeleri görmek için falan etkili olabilir. Aralıklarla yaptırıp ürünlerin işe yarayıp yaramadığı daha net anlaşılabilir. Mükemmel cilt yok bence. Similasyon olsa bu zamana kadar hiç bakım yapmayıp hiç güneş kremi sürmesek nasıl olurduk onu görsek aslında ilginç olurLa Roche Posay in filtresi vardı ya güneş kremi kullanmazsanız yıllar içinde değişim ay nasıldı o ya çok değişik Spor,verdiği mutluluk hormonu için yapılır valla
Genele mi geçtikatart küsmüyüz?şu kırgınlığa bir son versek artık diyorum.bu konuyu unutalım şu saattten itibaren sıfırdan başlayalım.özrümü zaten dilemiştim
Benim çatlaklarım var valla2 gündür tüm kemiklerim ağrıyor.sanki ilk kez spor yapmış da hamlamışım gibi.cuma tekrar yüzmeye gideceğiz.biraz balık etliyim ama baktım selülitim yokk çatlağım da.bir de güneş lekelerim olmasa omuzlarımda kollarımda.kurtulamadım onlardan ne yaptıysam.sadece renkleri soldu.
benim lekeler 30 yaşından sonra oldu evet.dikkat etmediğimden tatilde.birkaç günlük ihmal bronzlaşma sevdası yetti.yerleştiler gitmiyorlar.aman dikkat et yaz kış güneş kremi nisanın önerdiği gibiBenim çatlaklarım var vallaÇatlaklar rahatsız etmiyor beni normal geliyor. Balık et moda ya kardashianlar sağolsun. Selülit çatlak da yoksa helaller olsun boşuna 24 yaşındasın demiyorum. Lekeye çok dikkat etmek lazım anladığım. Şuan sorunum yok ama şimdiden dikkat ediyorum genelde hep duyduğum 35ten sonra oldu, bir anda oldu falan şeklinde. Tabii hormonal tedaviler,hamilelikler falan çok etkili.
Ben de biraz overthinking var stres sorunu var. Bazen şekerli beslenmelerim oluyor. Glikasyon en büyük yaşlanma nedeni. Uyku düzeni bozukluğu var. Uyku çok önemli genç kalmada.Neyse olduğu kadar olmadığı kader. Burcum terazi ay burcum yay aşırı rahat olamam gerekmiyor muydu ya benimwinston sen daha 24 müşsün.hala vücudun kolajen üretiyor.cildin yenileniyor .daha ne istiyorsun ayoll?az ürünle bile zaten güzel olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?