Merhaba kızlar hemen konuya gireyim 1 ay önce cilt bakımına gittim yüzümü analiz ettiler( makinede) baya sivilce izler vardi onlardan kurtulmak istedim va çalışan mudur ya da sahibi mi bilemedim o kadar garanti verdiki evet gidecek izler kalmicek 2 cilt bakımı 2 karbon piling 2 dermapen yapacaz ve fiyat toplam 10 bin tuttu tamam dedim yüzüm için diye ödedim cilt temizlemeye girdim bu prosedürü oncedende yaptırdığım için biliyorum çok iyi yapmadı yüzümde hala siyah nokta vardi. Çıktığımda zorla 4 bin tl lik ürün sattılar hayır benim var ihtiyacım yok dememe rağmen eğer kullanmazsınız yüzünüz iyileşmez dediler neyse diye satın aldım. 3 prosedure yani dermapenden çıktığımda onume 3 tane krem koyup 2500 tl lik ürün satmaya çalıştılar ama bu sefer almadım bu nasıl bir tuzağ arkadaşlar şimdi har gittiğimde zorla bir şeymi satacaklar bana? Zaten 3 prosedür bitti ama yüzümde bir gelişme yok hiç bir şey değişmedi valla tam tarsine sivilce çıkıyor uzunlarınız sivilce yapti diye söylediğimde aktif sivilceler çıkaracak normaldır dediler. Urunleride almicem yok imkanım yok almaya dedemde taksit diye tutturuyorlar geçen almadığımdan sonra öyle kötü baktılar ki hala yüzümde değişim yok desem ürün almadığınızden değişim yok dese napacam bilemedim. Son seansta bir daha cildimi analiz ettirmeye düşünüyorum acaba hakkım var mi öyle telepte bulunmaya? Bir de hiç bir şey değişmedi yüzümde iade verirler mi?