• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik rutinleri

Bence tam bakım burçları yani tanıdığım tüm terazi ve yaylar kendine bakmayı seven kadınlar 🤩
bende yayım bakım ve güzellik benim için çok önemli ,güzellikten kastım kaş göz güzelliği değil anladın sen beni ,bakınca şöyle temiz temiz tiril tiril şıkır şıkır durmalı insan göze hoş görünmeli :D

Nisa skinkeyr kraliçesi. BEN de seviyorum sebboyu. Sebbocuğumun burcu ne acaba? Bu kadar ince eleyip sık dokuyor. Başak mı acaba? Biraz öyle vibe verdi bana. Vazelin aslında sürenler var. Özellikle Amerika'daki. Dr Dray çok seviyor mesela. En son nem buharlaşmasın diye son adım olarak kullanıyorlar.
Başak burcuyum cnm doğru tahmin 🤣🤣

Nasıl olmadı? Ben çok memnunum haftada 2 yapıyordum da Nisa durdurdu bire indirdim.
enzim peeling yaptığı hafta cildi pul pul oldu canım, birçok sebebi olabilirdi ama neden olduğunu bilemeyecek kadar çok seçeneğimiz vardı :KK70: enzim peelingden olmadığını anladık belkide enzim peeling cildini yeniledi ondan oldu ama o ara güneş kremi svr falan hep randımansız oldu sıkıntı yaşadı ,ondan dedi öyle olmadı şimdi diye

bende yayım bakım ve güzellik benim için çok önemli ,güzellikten kastım kaş göz güzelliği değil anladın sen beni ,bakınca şöyle temiz temiz tiril tiril şıkır şıkır durmalı insan göze hoş görünmeli :KK70:
Aynen anladım canım bence de öyle sade bi ışıltısı olmali 🤩

ben bu sıcakta çıldırmış gibi spor yaptım, bir ara zıplarken başımdan akan ter burnumun ucuna geldi, zıplamamla havaya sıçradı ,ter damlamın gözümün önünden film şeridi gibi geçtiğini gördüm
Ben de bugün 40 dk burpee yaptım az önce de yürüyüşten geldim. Burpee tek başına iki gündür sırılsıklam yaptı ki eva ya şimdi başlayamıyorum çünkü en baştan hizli başlayıp öyle devam edince cabuk yoruluyorum çünkü ben önce bi 10 dk kardiyo sonra mat plates squata alışmışım fazla geliyor. Haftanın 3 günü spor salonuna gitsem pilates iki güne bir 10 km yürüyüp bi de gün aşırı burpee yapsam olur bu iş de mi ölçülerim aslında ilk zayıfladıgim zamanla hemen hemen aynı sadece 6 kg fazlam var ve sanırım yağ artımis

Ben de bugün 40 dk burpee yaptım az önce de yürüyüşten geldim. Burpee tek başına iki gündür sırılsıklam yaptı ki eva ya şimdi başlayamıyorum çünkü en baştan hizli başlayıp öyle devam edince cabuk yoruluyorum çünkü ben önce bi 10 dk kardiyo sonra mat plates squata alışmışım fazla geliyor. Haftanın 3 günü spor salonuna gitsem pilates iki güne bir 10 km yürüyüp bi de gün aşırı burpee yapsam olur bu iş de mi ölçülerim aslında ilk zayıfladıgim zamanla hemen hemen aynı sadece 6 kg fazlam var ve sanırım yağ artımis
ne yapacağını oturtmuşsun bile en zoru plan yapmak en zorunu yapmışsın , spora başladın ya kas oranın arttıkça yağ oranın azalacak bi süre sonra oturduğun yerden bile yağ yakmaya başlayacaksın o yüzden yağ oranın korksun senden :KK70:

benim ruhum öyle desem :KK70: demin parfüm sıktım mesela gece kokusu bu :KK70: evin içinde bile ay
Bak evde ruj sürme parfüm sıkma eşofman da olsa elbise de uyumlu olması bende de var ama giyim tarzım her zaman kadın kadın olmuyor spor çoğu zaman bazen klasik oluyo. Eskiden daha ciddi giyiniyormusum ama 😂

ne yapacağını oturtmuşsun bile en zoru plan yapmak en zorunu yapmışsın , spora başladın ya kas oranın arttıkça yağ oranın azalacak bi süre sonra oturduğun yerden bile yağ yakmaya başlayacaksın o yüzden yağ oranın korksun senden :KK70:
Ya yuzde 35 lerden 19 mu 20 ye düşürmüştüm inşallah devamını getirebilirim em azından okuk başlamadan kış gelmeden bi ideale ulaşsam kışın korumaya alırdım çünkü is ev yoğunluğu, kisin kasveti ağırlığı yapamam. Sadece burpee ile de olur demi çünkü sevdim onu bazı hareketlerde tıkanıyorum ama sonunu getirebiliyorum yine de

Ya yuzde 35 lerden 19 mu 20 ye düşürmüştüm inşallah devamını getirebilirim em azından okuk başlamadan kış gelmeden bi ideale ulaşsam kışın korumaya alırdım çünkü is ev yoğunluğu, kisin kasveti ağırlığı yapamam. Sadece burpee ile de olur demi çünkü sevdim onu bazı hareketlerde tıkanıyorum ama sonunu getirebiliyorum yine de
tabiikii olur tam 1 ay var ve 1 ayda bile çok farkeder hiç kilo verme mesela sadece o egzersizi yap 2 günde bir farklı videolar şeklinde , en az 5 kilo vermiş olursun yağdan gider

Bak evde ruj sürme parfüm sıkma eşofman da olsa elbise de uyumlu olması bende de var ama giyim tarzım her zaman kadın kadın olmuyor spor çoğu zaman bazen klasik oluyo. Eskiden daha ciddi giyiniyormusum ama 😂
bugün kışlık bir üst aldım kendime evde tayt üstüne giyerim diye
TRENDYOL MODEST Siyah Bisiklet Yaka Dantel Detaylı Örme Tunik TCTAW22UK0242 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL koldan yakadan çıkan dantelleri çok severim kabanlarıma ceketlerime bronş takmayı çok severim 2-3 katlı incecik ucunda minnacık birşey olan kolyeler ve her parmağıma yüzükler takmayı çok severim :D

tabiikii olur tam 1 ay var ve 1 ayda bile çok farkeder hiç kilo verme mesela sadece o egzersizi yap 2 günde bir farklı videolar şeklinde , en az 5 kilo vermiş olursun yağdan gider
Inşallah yememe de dikkat etmeye başladım. Sadece burpee nin farklı videolarını diyorsun demi

Back
X