kızlar bilmiyorum bir yorumlayın lütfen

tiksinme benim açımdan oluyordu , onun açısından değil
dus almayan, dis fircalamayan, apış arasi kokan adamla neyin zevkini alacaksin? herkes tiksiniz
anlattiklarindan hicbir sey normal degil.
b.k mu siçradi bedenine, biter bitmez banyoya kosacak ne var alt tarafi vücut salgilari. her seyiyle fiyasko . boşanma asamasinda olmaniza cok sevindim. insallah "ulan neden çekmişim, sunu da sex sanmisim" dedirtecek harika bir iliskin olur

tatmin olmaktan kasıt ne diye soru sorsam ?

senin soruna cevap vermiş olur muyum ?

Cinselliğin evlilikleki önemi nedir ? bunun bile önem seviyesinin bilincinde dğeilim
Cinselik bir evlilikteki en önemli şey bence. Genç bir kadınsın, şimdi yasamzsan ne zaman yaşayacaksın cinselliği?

herkese merhaba ,
kendimi anlayabilmem için tarafsız yorumlara ihtiyacım var
eşim ile boşanma aşamasındayız
bir çok şeyi aramızda bitirdik.

cinsellikle ilgili aklımı uzun süredir kurcalayan bir şey var.
bunu danışacak cesareti yeni buldum.
nasıl söylenir bilmiyorum.

eşim ile birliktelik esnasında , ilişkiyi yönetme gibi bir kabiliyeti yoktu zaten.
Ben ne zaman güzel kıyafetler giyinsem , istemezdi hiç birini üstümde
bence kıyafet bile ilişkinin eşlere verdiği hazzı arttıran bir faktör.
Bunu nasıl sorayım bilmiyorum açıkça yazıyorum :)
Her neyse bunu da geçtim kızlar insanın eşinin tükürüğünden iğrenmesi normal bir şey mi ? ben ondan bu anlamda iğreniyordum
(ilişki öncesi söylememe rağmen duş almaz , çoğu zaman söylememe rağmen dişlerini bile fırçalamazdı )

bir diğer sorum cinsellik biter bitmez koşarak adamın duşa gitmesi normal mi ?
ben biraz adamın gögsünde uzanayım o az saçımı okşasın istemem normal değil mi ?

cinsellikte bu ve bu gibi durumlar normal mi ?

Yani asıl sorum bizim evlilikte birçok şey gibi cinsellikte bitmiş , yada hiç yokmuş ama ben var mı sanmışım
bunu anlamak istiyorum.

soruları çekinmekten soramamış olabilirim ama sizden güzel cevaplara ihtyacım var :)
Bu en başından beri mi böyle?

Acil ani bir birliktelik olmadigi sürece duş almadan ilişkiye baslamayiz duş alındigi zaman daha zevk iştahla ön sevisme guzel geçiyor

herkese merhaba ,
kendimi anlayabilmem için tarafsız yorumlara ihtiyacım var
eşim ile boşanma aşamasındayız
bir çok şeyi aramızda bitirdik.

cinsellikle ilgili aklımı uzun süredir kurcalayan bir şey var.
bunu danışacak cesareti yeni buldum.
nasıl söylenir bilmiyorum.

eşim ile birliktelik esnasında , ilişkiyi yönetme gibi bir kabiliyeti yoktu zaten.
Ben ne zaman güzel kıyafetler giyinsem , istemezdi hiç birini üstümde
bence kıyafet bile ilişkinin eşlere verdiği hazzı arttıran bir faktör.
Bunu nasıl sorayım bilmiyorum açıkça yazıyorum :)
Her neyse bunu da geçtim kızlar insanın eşinin tükürüğünden iğrenmesi normal bir şey mi ? ben ondan bu anlamda iğreniyordum
(ilişki öncesi söylememe rağmen duş almaz , çoğu zaman söylememe rağmen dişlerini bile fırçalamazdı )

bir diğer sorum cinsellik biter bitmez koşarak adamın duşa gitmesi normal mi ?
ben biraz adamın gögsünde uzanayım o az saçımı okşasın istemem normal değil mi ?

cinsellikte bu ve bu gibi durumlar normal mi ?

Yani asıl sorum bizim evlilikte birçok şey gibi cinsellikte bitmiş , yada hiç yokmuş ama ben var mı sanmışım
bunu anlamak istiyorum.

soruları çekinmekten soramamış olabilirim ama sizden güzel cevaplara ihtyacım var :)

Tiksinmekte o kadar haklısınız ki, düşününce benim bile midem bulandı oturduğum yerden.
En başından bu yana böyleyse siz hiç cinsellik yaşayıp sevişmemişsiniz diyebilirim,
çünkü sevişmek hem duygusal doyum hem de fiziksel doyum ve haz demek.
Sizinki görev gibi olmuş cinsellik bu değil, ten uyumu da yokmuş belli ki.

Size saygı duymayan kişisel bakımına hijyenine dikkat etmeyip leş gibi kokan,
yalap şalap cima eyleyip koşa koşa banyoya giden adamla mı uğraşacaksınız ömür boyu.
Bilinmeyecek bir şey yok gayet isabetli olmuş boşanma kararınız.

Böyle bir eşiniz varsa evet iğrenme normal ama her şeyine dikkat eden biriyse eşler arası iğrenme olmamalı bence. Ten uyumunuz olmayabilir bundan dolayı sıkıntı oluyordur ama 3 sene iyi dayanmışsınız yine

Back
X