Güzel yemek yapan kadınlar yardım

Ooo harun abi hoşgeldin yaa

Oha dicem artık..

Abv Erkek olduğunu bu kadar belli etmeseydin bari,noluyor böyle yazınca tatmin mi oluyorsunuz

İnternette bir sürü tarif var oradan bakarak pişirebilirsiniz, instagramda bir sürü sayfa var mesela. Pratik ama güzel yemek yapıyorlar oralardan bakabilirsiniz. Yapa yapa gelişir hem, herkes herşeyi güzel yapacak diye bir şey Yok kuru fasulye yapmayıverin

Videolardan izle biz nasıl yardım edelim
Şahsen eşim güzel yemek yaptığımı söyler ama anlatmakla yardımcı olamam gibi geldi
Uygulama indir tarif ve videolar oluyor o çok ise yarıyor

Valla canım evlimisin bilmiyorum ama evlilikler genelde hep o iş etrafında dönmüyor.Yemek yapma cilve yap.Her adama sökmez yani.Öylesine denk gelmen lazım.Herşeyin yeri ayrıdır.Ayrıca konu sahibi yemek konusunda yardım istemiş,kadınlığını kullanma konusunda değil.

Iyi yemek yapmak birden pat diye okmaz deneye deneye tecrube edinirsin interneto kullandigina gore gerisi kolay girersin internete baka baka yapmayi ogrenirsin muhakkak guzel seyler ortaya cikar yapamiyorum diye pes etme nefis yemek tsrifleri diye bi sire var ben bazen ordaji tarifleri yaparim cokta iyi olur baslarda normal zamanla evliligin tum incelilerine oldugu gibi yenegede alisirsin

gercekten baklagilleri tutturmak zor ben 7 sene oldu halen daha guzel yapamam

Ya kızlar bana kuru fasulye ve nohutu nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız bide pilavı yapınca hep dibi tutuyo yardım edin
Pilavi en kucuk ocakta en kisik ateste yap suyunu cekip ustu goz goz delik olunca kapat altini dinlensin kagit havli koy hatta kapagiba daha guzel demlenir

kayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah

Başka bi konuya da yazdığı mesaj bu.
Kibleyin şu beyinsiz embesili.

Foruma gireli 10 dk oldu.Butun konulrda abuk subuk yorumlarini okudum. Sen NE ayaksin? Ensest misin erkek misin nesin?Kibliyorum

Ya kızlar bana kuru fasulye ve nohutu nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız bide pilavı yapınca hep dibi tutuyo yardım edin
Ölçüyü ayarlaman gerek canim 1 bardak pirince 1 buçuğa yakın şu koy bide 1 çay kaşığı toz şeker bir iki damla limon limon beyaz ve tane olması için şekerde tadı güzel olsun diye annem hep öyle yaptırırdı gerçekten de güzel oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…