Ooo harun abi hoşgeldin yaacanım benim bosver gitsin annesinde yemegini yesin aksam eve gelince de aklini basindan alirsin anladin sen benim ablamda hiç yemek yapmayi bilmez ama pergelle gönyeyle striptiz yapmayı biliyor yani demem o ki yemek en önemlisi değil belki 6. yada 7. sıradadir önemdde ilk üçte ne olduğunu da biliyosun zaten dinle beni kaybetmessin....
Oha dicem artık..cnm bnm annesine düşkün olabilir korkma korkacagin en son sey annesine düskünlügü olsun sonucta annesini şey edemez dimi dönüp dolaşıp seni şey edecek hamileyim diyede kendine bahane bulma kadinligini unutma adam eve gelince üstünü basini cikarttir ondan sonra erkekligini hissettir ona her tarafini yala gerekirse
Olur ben hergün menü paylasayım o zaman uyar mı :)
Dur hemen acıyorum :)yemek bölümüne konu açın yarının menüsü diye. her sabah ertesi günün menüsü olsun ki eksik varsa tamamlayalım.
bizi etiketle ama konuyu açınca:)
Şekeri deneyeceğim ben de..:))ıslattığında suyuna şeker koy gazını alır ıslattığın suyuda değiştir.
pişirirkende çok sulu yapma.
cnm bnm annesine düşkün olabilir korkma korkacagin en son sey annesine düskünlügü olsun sonucta annesini şey edemez dimi dönüp dolaşıp seni şey edecek hamileyim diyede kendine bahane bulma kadinligini unutma adam eve gelince üstünü basini cikarttir ondan sonra erkekligini hissettir ona her tarafini yala gerekirse
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...tulalim-yemek-yapamayanlar-buyurunnn.1045700/ :)yemek bölümüne konu açın yarının menüsü diye. her sabah ertesi günün menüsü olsun ki eksik varsa tamamlayalım.
bizi etiketle ama konuyu açınca:)
Pilavı kısık ateşte pişirirsen daha iyi olurYa kızlar bana kuru fasulye ve nohutu nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız bide pilavı yapınca hep dibi tutuyo yardım edin
canım benim bosver gitsin annesinde yemegini yesin aksam eve gelince de aklini basindan alirsin anladin sen benim ablamda hiç yemek yapmayi bilmez ama pergelle gönyeyle striptiz yapmayı biliyor yani demem o ki yemek en önemlisi değil belki 6. yada 7. sıradadir önemdde ilk üçte ne olduğunu da biliyosun zaten dinle beni kaybetmessin....
Valla canım evlimisin bilmiyorum ama evlilikler genelde hep o iş etrafında dönmüyor.Yemek yapma cilve yap.Her adama sökmez yani.Öylesine denk gelmen lazım.Herşeyin yeri ayrıdır.Ayrıca konu sahibi yemek konusunda yardım istemiş,kadınlığını kullanma konusunda değil.cnm bnm annesine düşkün olabilir korkma korkacagin en son sey annesine düskünlügü olsun sonucta annesini şey edemez dimi dönüp dolaşıp seni şey edecek hamileyim diyede kendine bahane bulma kadinligini unutma adam eve gelince üstünü basini cikarttir ondan sonra erkekligini hissettir ona her tarafini yala gerekirse
gercekten baklagilleri tutturmak zor ben 7 sene oldu halen daha guzel yapamamKızlar 2 senelik evliyim ama hala kuru fasulye pilav nohut hiç bşy beceremiyorum eşim bu durumdan şikayetçi degil ama artık zoruma gidiyor kaynanamlarda annemgilde bayıla bayıla yedigi yemekleri ben yapınca yiyemiyor yardım edermisiniz
Pilavi en kucuk ocakta en kisik ateste yap suyunu cekip ustu goz goz delik olunca kapat altini dinlensin kagit havli koy hatta kapagiba daha guzel demlenirYa kızlar bana kuru fasulye ve nohutu nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız bide pilavı yapınca hep dibi tutuyo yardım edin
kayınvaliden seni utandırıyorsa sende onu utandır canım benim.. anne de oglunda maşallah kol gibi mal vardı bi kova boşaldı içime de hala içimde kalmış olmalı döller de utansın belki susar inşallah
Foruma gireli 10 dk oldu.Butun konulrda abuk subuk yorumlarini okudum. Sen NE ayaksin? Ensest misin erkek misin nesin?Kibliyorumcnm bnm annesine düşkün olabilir korkma korkacagin en son sey annesine düskünlügü olsun sonucta annesini şey edemez dimi dönüp dolaşıp seni şey edecek hamileyim diyede kendine bahane bulma kadinligini unutma adam eve gelince üstünü basini cikarttir ondan sonra erkekligini hissettir ona her tarafini yala gerekirse
Ölçüyü ayarlaman gerek canim 1 bardak pirince 1 buçuğa yakın şu koy bide 1 çay kaşığı toz şeker bir iki damla limon limon beyaz ve tane olması için şekerde tadı güzel olsun diye annem hep öyle yaptırırdı gerçekten de güzel oluyorYa kızlar bana kuru fasulye ve nohutu nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız bide pilavı yapınca hep dibi tutuyo yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?