- 2 Şubat 2015
- 935
- 1.109
- 113
Ya kızlar bana kuru fasulye ve nohutu nasıl yaptıgınızı anlatırmısınız bide pilavı yapınca hep dibi tutuyo yardım edin
Canım bebegin hayırlı olsun öncelikle yemek meselesine gelince ben de bilmiyorum yemek yapmayı fakat çok güzel bir uygulama indirmisim oradaki tariflerden faydalaniyorum cok güzel tarifler var.Kızlar 2 senelik evliyim ama hala kuru fasulye pilav nohut hiç bşy beceremiyorum eşim bu durumdan şikayetçi degil ama artık zoruma gidiyor kaynanamlarda annemgilde bayıla bayıla yedigi yemekleri ben yapınca yiyemiyor yardım edermisiniz
Nisan abi sen misin?
Şaka mi bu yorum
Pergel, gönye?
Mrb istersen hergün sana tarif edebilirim yaparsın anlayacagın şekilde ben yemek yapmayı cok seviyorum :)
Yuhhhhhh artıkcnm bnm annesine düşkün olabilir korkma korkacagin en son sey annesine düskünlügü olsun sonucta annesini şey edemez dimi dönüp dolaşıp seni şey edecek hamileyim diyede kendine bahane bulma kadinligini unutma adam eve gelince üstünü basini cikarttir ondan sonra erkekligini hissettir ona her tarafini yala gerekirse
Merhabalar bende 2 senelik evliyim. İnternette çok güzel yemek tarifleri var ben bol bol bakıyorum araştırıyorum damak zevkime uygun olanları yapıyorum o kadar zor değil aslındaYa kızlar bu yemeklerin püf noktalarını verebilecek yokmu mesela naparsam daha lezzetli olur nasıl pişirmeliyim
cnm bnm annesine düşkün olabilir korkma korkacagin en son sey annesine düskünlügü olsun sonucta annesini şey edemez dimi dönüp dolaşıp seni şey edecek hamileyim diyede kendine bahane bulma kadinligini unutma adam eve gelince üstünü basini cikarttir ondan sonra erkekligini hissettir ona her tarafini yala gerekirse
canım benim bosver gitsin annesinde yemegini yesin aksam eve gelince de aklini basindan alirsin anladin sen benim ablamda hiç yemek yapmayi bilmez ama pergelle gönyeyle striptiz yapmayı biliyor yani demem o ki yemek en önemlisi değil belki 6. yada 7. sıradadir önemdde ilk üçte ne olduğunu da biliyosun zaten dinle beni kaybetmessin....
Ah bilsem..ya dalga gecmeyin ama pergel gönye ne?
Konu açtım buyurun gelin :)bende istiommm bende bende bende
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...yanlar-buyurunnn.1045700/page-2#post-53788628bende istiommm bende bende bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?